• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τουρκία Διαμονή στην Κωνσταντινούπολη

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Καλησπέρα η Φατίχ είναι κεντρική οδός?
Δεν έχω υπόψη μου δρόμο Fatih, μόνο σαν περιοχή την ξέρω. Fatih όπως βλέπω στο Google είναι αυτή η περιοχή:

1729263815160.png

connosp

Member
The Omiya Hotel – New, Comfortable, Boutique Hotel in İstanbul, Sultanahmet. ξέρει κανείς αν είναι καλή η τοποθεσία ευχαριστώ
Έχει πολλά ξενοδοχεία και εμπορικά μαγαζιά κοντά στην Αγιά Σοφία και Καπαλί Τσαρσί, αλλά εγώ προτιμώ το Karakoy είναι μια περιοχή με πολλά μπαρ, εστιατόρια , ξενοδοχεία ζωή βραδινή.

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
The Omiya Hotel – New, Comfortable, Boutique Hotel in İstanbul, Sultanahmet. ξέρει κανείς αν είναι καλή η τοποθεσία ευχαριστώ
Είναι πολύ κοντά σε πολλά βασικά αξιοθέατα της πόλης και άρα βολικό για τις επισκέψεις στην διάρκεια της μέρας. Το βράδυ πρέπει να ερημώνει κάπως. Αλλά θεωρείτε ασφαλής περιοχή.
Εγώ που θέλω να κάνω πράγματα το βράδυ δεν θα την επέλεγα αλλά καθένας έχει τα κριτήρια του.

Giorgio_ath

Member
Έχει πολλά ξενοδοχεία και εμπορικά μαγαζιά κοντά στην Αγιά Σοφία και Καπαλί Τσαρσί, αλλά εγώ προτιμώ το Karakoy είναι μια περιοχή με πολλά μπαρ, εστιατόρια , ξενοδοχεία ζωή βραδινή.
Οντως....Εαν ξαναπαω καποια στιγμη προς τα εκει θα κινηθω καθως εισαι περιπου στη μεση απο τα αξιοθεατα και εχει πολυ καλη νυχτερινη ζωη

gusboc

Member
Καλημέρα σε όλους.
Σκέφτομαι να κλείσω 5 μέρες στην περιοχή Balat που είναι και το πατριαρχείο.
Θεωρείτε ότι είναι καλή περιοχή για διαμονή 5 ημερών (συγκοινωνία, καφέ, εστιατόρια, ησυχία το βράδυ κτλ)?
Επίσης είναι βολική για τις επισκεψεις στα διάφορα αξιοθέατα της πόλης?
Ευχαριστώ

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Το Balat για μένα καλύπτει μόνο την συνθήκη της ησυχίας το βράδυ (μάλλον, δεν έχω μείνει). Κατά τα άλλα δεν θα έμενα. Άβολη σχετικά συγκοινωνία, μακριά από τα περισσότερα αξιοθέατα. Δεν νομίζω ότι ενδείκνυται ειδικά για πρώτη επίσκεψη στην πόλη.

varioAthens

Member
Συμφωνω με την Μαρια. Ειναι μεν μια γειτονια με ενδιαφερον να την δεις, προσωπικα μου φανηκε πιο οριτζιναλ απο τα αμιγως τουριστικα μερη, ΑΛΛΑ δεν ειναι βολικο το σημειο ειτε για τα αξιοθεατα ειτε για φαγητο-ποτο-βολτα. Προσωπικα, θα βαριομουν επι 5 μερες να ειχα ολη αυτη την διαδικασια μετακινησεων.

gusboc

Member
Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλος μέρος χωρίς πολλή φασαρία, εύκολο στις μετακινήσεις και με πιο λογικές τιμές από τις γειτονιές των Σουλταναχμέτ & Ταξίμ?

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.608
Μέλη
39.357
Νεότερο μέλος
Giotissk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom