Είναι η ευρωπαϊκή πλευρά της Πόλης "χοντρικά"Καλησπέρα η Φατίχ είναι κεντρική οδός?
Δεν έχω υπόψη μου δρόμο Fatih, μόνο σαν περιοχή την ξέρω. Fatih όπως βλέπω στο Google είναι αυτή η περιοχή:Καλησπέρα η Φατίχ είναι κεντρική οδός?
Έχει πολλά ξενοδοχεία και εμπορικά μαγαζιά κοντά στην Αγιά Σοφία και Καπαλί Τσαρσί, αλλά εγώ προτιμώ το Karakoy είναι μια περιοχή με πολλά μπαρ, εστιατόρια , ξενοδοχεία ζωή βραδινή.The Omiya Hotel – New, Comfortable, Boutique Hotel in İstanbul, Sultanahmet. ξέρει κανείς αν είναι καλή η τοποθεσία ευχαριστώ
Είναι πολύ κοντά σε πολλά βασικά αξιοθέατα της πόλης και άρα βολικό για τις επισκέψεις στην διάρκεια της μέρας. Το βράδυ πρέπει να ερημώνει κάπως. Αλλά θεωρείτε ασφαλής περιοχή.The Omiya Hotel – New, Comfortable, Boutique Hotel in İstanbul, Sultanahmet. ξέρει κανείς αν είναι καλή η τοποθεσία ευχαριστώ
Καταπληκτική τοποθεσία.The Omiya Hotel – New, Comfortable, Boutique Hotel in İstanbul, Sultanahmet. ξέρει κανείς αν είναι καλή η τοποθεσία ευχαριστώ
Οντως....Εαν ξαναπαω καποια στιγμη προς τα εκει θα κινηθω καθως εισαι περιπου στη μεση απο τα αξιοθεατα και εχει πολυ καλη νυχτερινη ζωηΈχει πολλά ξενοδοχεία και εμπορικά μαγαζιά κοντά στην Αγιά Σοφία και Καπαλί Τσαρσί, αλλά εγώ προτιμώ το Karakoy είναι μια περιοχή με πολλά μπαρ, εστιατόρια , ξενοδοχεία ζωή βραδινή.