• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Διακοπες καλοκαιρι 2021:Ελλαδα η εξωτερικο;

Καλοκαίρι 2021, που πάμε?

• Total voters
    101

vasidarv

Member
Έχω φοιτητικό πρόγραμμα για Βραζιλία, και όλα δείχνουν προς ακύρωση, οπότε υποθέτω μάλλον Ελλάδα. Πολύ λυπηρό, και το χειρότερο όλων είναι ότι δε φαίνεται φως στο τούνελ. Τουλάχιστον το προηγούμενο καλοκαίρι λέγαμε θα είναι το πρώτο και τελευταίο τους είδους του, του χρόνου ταξιδάρες κτλ. Και όσο κι αν νιώθαμε εγκλωβισμένοι, είχαμε μια ελευθερία κινήσεων που σήμερα ούτε μπορούμε να διανοηθούμε και την οποία πολύ δύσκολα θα έχουμε ακόμα και το καλοκαίρι.

paefstra

Member
@psilos3 δηλαδη φοβασαι μη βρεθεις σε συστημα υγειας αλλης χωρας που πιθανον εχει επαρκεια κρεβατιων οταν εδω μετραμε τα κρεβατια που ειναι με το σταγονομετρο ηδη εν μεσω λοκνταουν ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ για το καλοκαιρι να αρρωστησουν εδω? Το καλοκαιρι θα παιζουμε μπουνιες για το ποιος θα βρει κρεβατι, αν καθυστερησουν κι αλλο οι εμβολιασμοι.

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Με τα μέχρι σήμερα δεδομένα και για τους λόγους που πολλοί ως τώρα αναφέρατε με μισή καρδιά ψήφισα Ελλάδα.
Η επιθυμία μας και η ανάγκη για ταξίδι εκτός συνόρων είναι τεράστια ναι μεν αλλά όσο αισιόδοξη κι αν προσπαθώ να είμαι δεν βλέπω στον ορίζοντα κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό πριν το φθινόπωρο και αν.....

MVSylvia

Member
@psilos3 δηλαδη φοβασαι μη βρεθεις σε συστημα υγειας αλλης χωρας που πιθανον εχει επαρκεια κρεβατιων οταν εδω μετραμε τα κρεβατια που ειναι με το σταγονομετρο ηδη εν μεσω λοκνταουν ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ για το καλοκαιρι να αρρωστησουν εδω? Το καλοκαιρι θα παιζουμε μπουνιες για το ποιος θα βρει κρεβατι, αν καθυστερησουν κι αλλο οι εμβολιασμοι.
Τη λυπητερη σε ξενη χωρα ποιος θα την πληρωσει; Εκτος αν υπαρχουν ταξιδιωτικες ασφαλειες για αυτο το ενδεχομενο, δεν εχω βρει κατι, παρα μονο καποια πακετα για αμερικανους πολιτες αλλα δεν το εψαξα κ τοσο.

Εγω περσι το καλοκαιρι δεν πηγα πουθενα κ επαιξα με λιγη Ευρωπη (δυο τριημερα) τον Σεπτεμβρη.

Λογικα κατι αντιστοιχο θα κανω κ φετος.
Εξαλλου οπως παντα, σιγα μην παρω αδεια.
Εχω δυο εμποδια, ενα η κορονα κ ενα η αδεια. Δεν ξερω ποιο ειναι χειροτερο για μενα.

paefstra

Member
Τη λυπητερη σε ξενη χωρα ποιος θα την πληρωσει; Εκτος αν υπαρχουν ταξιδιωτικες ασφαλειες για αυτο το ενδεχομενο, δεν εχω βρει κατι, παρα μονο καποια πακετα για αμερικανους πολιτες αλλα δεν το εψαξα κ τοσο.
Δεν θα κοστισει τιποτε. Εχω συνεννοηθει με τον @poised να περιμενει το γιοτ του σε παρακειμενο λιμανι και , αν συμβει καμια στραβη, να στειλει το ελικοπτερο του γιοτ να με παραλαβει και μετα θα ερθω Ελλαδα με το ιδιωτικο του τζετ.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Δεν θα κοστισει τιποτε. Εχω συνεννοηθει με τον @poised να περιμενει το γιοτ του σε παρακειμενο λιμανι και , αν συμβει καμια στραβη, να στειλει το ελικοπτερο του γιοτ να με παραλαβει και μετα θα ερθω Ελλαδα με το ιδιωτικο του τζετ.
:haha::haha::haha:

fotast

Member

Εγω περσι το καλοκαιρι δεν πηγα πουθενα κ επαιξα με λιγη Ευρωπη (δυο τριημερα) τον Σεπτεμβρη.

Λογικα κατι αντιστοιχο θα κανω κ φετος.
Εξαλλου οπως παντα, σιγα μην παρω αδεια.
Εχω δυο εμποδια, ενα η κορονα κ ενα η αδεια. Δεν ξερω ποιο ειναι χειροτερο για μενα.
Υπάρχουν ασφάλειες.Και η Aegean προσφέρει ασφάλεια για covid για κρατήσεις μέχρι κάποια ημερομηνία.Το έχω βάλει στο θέμα της Aegean.

poised

Member
Σιγά μη στείλω και τον προσωπικό μου μπάτλερ να σε συνοδέψει στο σανατόριο στην Ελβετία για ανάρρωση.

Καλά λένε οι λαϊκοί "μη δώσεις θάρρος στο χωριάτη".

MVSylvia

Member
Υπάρχουν ασφάλειες.Και η Aegean προσφέρει ασφάλεια για covid για κρατήσεις μέχρι κάποια ημερομηνία.Το έχω βάλει στο θέμα της Aegean.
Οχι ασφαλεια ακυρωσης ειτε λογω συνθηκων ειτε λογω νοσου προ ταξιδιου.
Εννοω ασφαλεια για νοσηλεια συγκεκριμενα για κοβιντ στο εξωτερικο.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Καλά το γεγονός ότι εδώ αν βρεθώ στο σύστημα υγείας θα πάω σαν το σκυλι στ' αμπέλι, δε σημαίνει ότι θα ήθελα να δω πως είναι και αυτό της Αιγύπτου. Βασικά καμία περιέργεια δεν έχω για κανένα. :haha:

Ναι καλάμε τουρίστες, αφού θα είναι εμβολιασμένοι, ή και να μην είναι (αν το απαιτήσει η tui, ο εθνικός μας αερομεταφορέας για παράδειγμα) θα είναι εμβολιασμένοι οι κάτοικοι και τα νησιά covid free. Υπάρχει σχέδιο λέμε, δεν είμαστε καμιά χώρα της πλάκας.
Καλά θα πάει (και) αυτό!

x7777

Member
Επόμενο Ταξίδι
Mexico
Στην επιλογή "δεν έχει διακοπές φέτος" με vote=1 ένα σωστό forum θα είχε χρήστη με username "ο θεός"

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
@psilos 3 τα είπες πολύ ωραία! Ναι μεν αλλά...Πρόσφατα μέλος του φόρουμ ανέβασε ιστορία για μαγευτικό ταξίδι το Φεβρουάριο στην Αίγυπτο με τα πάντα ανοικτά και χωρίς πολλούς τουρίστες (όνειρο) και στην ερώτησή μου πως σκέφτηκαν το ρίσκο της πιθανότητας να χρειαστούν το σύστημα υγείας μου απάντησε πως είχαν κάνει ασφάλεια και πως πρόσεχαν παντού...
Προφανώς ο καθένας παίρνει το ρίσκο για τον εαυτό του και ευτυχώς δεν τους συνέβη κάτι άσχημο αλλά πόσο χαλαρός μπορεί να είσαι όταν μπορεί να τσιμπήσεις τον ιό από το αεροπλάνο ακόμη και το ταξίδι των ονείρων σου να γίνει ο χειρότερος εφιάλτης σου;

Αν καταφέρουμε να εμβολιαστούμε οι 40+ εντός του καλοκαιριού τότε και μόνο τότε μπορούμε να μιλάμε για εφικτά πλάνα...Και με το διαβατήριο εμβολιασμού (είτε συμφωνείτε είτε όχι) ώστε να μην χρειάζονται τεστ και καραντίνες για τους εμβολιασμένους αλλά κυρίως για να μπορούμε να εστιάσουμε στη χαρά του ταξιδιού και να αγωνιούμε αν θα τη βγάλουμε καθαρή.
Ως τότε Ελλάδα και ευτυχώς έχουμε στο πιάτο άπειρες επιλογές αντίθετα με πολλούς άλλους που μένουν εγκλωβισμένοι σε κρύες χώρες , βροχή και μούχλα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom