psilos3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
Μα ακριβώς αυτό λέω κι εγώ. δε σχολιάζω τις επιλογές του καθενός που είναι σεβαστές, αλλά τα πιθανά κι ενδεχόμενα ρίσκα που μπορεί να προκύψουν με όλη αυτή τη ...μωκατάσταση.Προφανώς ο καθένας παίρνει το ρίσκο για τον εαυτό του και ευτυχώς δεν τους συνέβη κάτι άσχημο αλλά πόσο χαλαρός μπορεί να είσαι όταν μπορεί να τσιμπήσεις τον ιό από το αεροπλάνο ακόμη και το ταξίδι των ονείρων σου να γίνει ο χειρότερος εφιάλτης σου;
Έκαναν ταξιδιάρα τα παιδιά στην Αίγυπτο, χαίρομαι που τους βγήκε χωρίς ευτράπελα, εγώ μια φορά στη θέση τους δε θα το 'κανα. Είναι αφενός τα χρήματα για τεστ κτλ, αφετέρου η καραντίνα που δεν έχω τη πολυτέλεια των ημερών, μα πάνω απ' όλα ο φόβος μη γίνει κάτι.
Υποτίθεται Ιούνιο θα είχαμε εμβολιαστεί κι εμείς οι 40- ,δεν είναι όμως μόνο αυτό και το διαβατήριιο εμβολιασμού το ζήτημα, είναι και τι γίνεται στις άλλες χώρες. Τι να ευχαριστηθεις από ένα ταξίδι με χίλιους δυο περιορισμούς, όσο ασφαλής κι αν αισθάνεσαι.Αν καταφέρουμε να εμβολιαστούμε οι 40+ εντός του καλοκαιριού
Γι αυτό λέμε ότι ζούμε σε ευλογημένο τόπο. Ελπίζω βέβαια ως το καλοκαίρι να μπορούμε να τον δούμε και να μη μένουμε στην εικόνα, με λιγότερες ακυρώσεις κι αναβολές από πέρυσι. Δε το πολυβλέπω βέβαια...Ως τότε Ελλάδα και ευτυχώς έχουμε στο πιάτο άπειρες επιλογές αντίθετα με πολλούς άλλους που μένουν εγκλωβισμένοι σε κρύες χώρες , βροχή και μούχλα.