Διαγωνισμός ταξιδιωτικής ιστορίας από την Aegean..

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Δεν είδα κάπου να αναγράφεται ότι η ιστορία πρέπει να είναι σχετική με έναν από τους προορισμούς της Aegean νομίζω, διορθώστε με αν κάνω λάθος. Υπάρχει κάποιο deadline για την παράδοση των ιστοριών και τις ψηφοφορίες;

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Δεν είδα κάπου να αναγράφεται ότι η ιστορία πρέπει να είναι σχετική με έναν από τους προορισμούς της Aegean νομίζω, διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Όταν πατήσεις πάνω στο "Γράψε την ιστορία σου", στην πρώτη ερώτηση που είναι "Σε ποιόν προορισμό συμβαίνει" έχει ως επιλογές μονάχα τις πόλεις στις οποίες πετάει η εταιρία.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Last edited by a moderator:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Aυτός ο διαγωνισμός είναι κομμένος και ραμμένος για την go2, τον babaduma κι εμένα, που είμαστε μάστορες στα short stories! Short and fast! (babaduma, τ' ακούς???)
Τώρα μόλις τ'άκουσα κι έπαθα σόκ! Άκου 250 λέξεις!!! (μάξιμουμ, έ; το μίνιμουμ 50!). Καλά, αυτοί έχουν μείνει στην εποχή του τηλέγραφου! Εδώ σε θέλω, όμως: Μπορείς σ'ένα τηλεγράφημα να περικλείσεις όλη την ουσία; Ιδού η πρόκληση. (39 λέξεις μέχρι εδώ! :haha::haha::haha:)

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
εγω παντως και μια ιστοριουλα εγραψα και ψηφισα και αυτη που θεωρησα καλυτερη!
Με ποιό ψευδώνυμο την έγραψες; Να στηρίξουμε τα "δικά μας παιδιά"! :clap::clap::clap:

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
Με ποιό ψευδώνυμο την έγραψες; Να στηρίξουμε τα "δικά μας παιδιά"! :clap::clap::clap:

χαχχαχα!κας βεβαια!
ευχαριστω για την υποστηριξη!αντε και αμα κερδισω το δευτερο εισητηριο δικο σου!!!!:p

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Έγραψα κι εγώ την ιστορία μου, περιμένω να εγκριθεί και να δημοσιευτεί. Έχω γράψει με το ψευδώνυμο RSking, σε όποιον αρέσει η ιστορία ή απλά θέλει να με υποστηρίξει, ας με ψηφίσει! :)

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
χαχχαχα!κας βεβαια!
ευχαριστω για την υποστηριξη!αντε και αμα κερδισω το δευτερο εισητηριο δικο σου!!!!:p
Δεν είπες όμως: Με το ίδιο ψευδώνυμο;

Και, όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, έγραψα ήδη κι εγώ τη δική μου ιστορία, με το ίδιο ψευδώνυμο, και αναμένω τη δημοσίευσή της (θα ειδοποιήσουν... λέει, για το πότε).

Και, φυσικά, "τό'να χέρι νίβει τ'άλλο", έ; ;) :haha:

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
βεβαια παιδια!υποστηριξη μεταξυ μας!
ναι με το ιδιο ψευδονυμο οχι eva kas αλλα σκετο κας!
Dva Scra εννοειται!θα την διαβασω και θα την ψηφισω!!!!
κατσε να της δουμε πρωτα να δημιοσιευονται......

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Εγώ έχω μια απορία βρε παιδιά, όταν λέει κερδίζουν οι δημοφιλέστερες, τι εννοεί; Γιατί βλέπω ιστορίες με 70 ψήφους ας πούμε, αλλά με 4 αστεράκια αξιολόγηση στα 5. Μετράει και η αξιολόγηση ή μόνο οι ψήφοι; Εννοείται ότι κι εγώ θα σας υποστηρίξω και θα πω και σε γνωστούς κλπ να ψηφίσουν, το travelstories πρέπει να νικήσει! :)

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
μαλλον η ιστορια που θα παρει τους περισσοτερους ψηφους απο οτι καταλαβαινω!
ναι αυτο εννοειται οτι το travelstories πρεπει να κερδισει!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Α, σε πάω κόντρα άνετα: Κοίτα ιστορία που είχα γράψει για 2 μέρες ταξίδι: http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...%F4%EF%F5-%F0%E1%F1%E1%EC%F5%E8%E9%EF%F5.html
Εγώ αναφέρομαι μόνο στην ταχύτητα συγγραφής όχι στο μέγεθος. Εκεί νικώ τους πάντες. Την ιστορία της Βιρμανίας την τελείωσα ενάμιση χρόνο μετά. Αλλά την τελείωσα...

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα