Γενικά ένα θέμα υπάρχει όταν μοιράζεσαι σε κάποιους ότι θα πας ταξίδι. Και για μένα το χειρότερο είναι το οικονομικό θέμα που όντως κάποιοι νομίζουν ότι είμαι τουλάχιστον ο Ωνάσης και κανω 2-3 ταξίδια και όταν (και είναι αλήθεια γιατί δεν είμαι) θα πω ότι πάω μόνο με εξαργυρώσεις με 50-60€ εισιτήρια που δε πας ούτε Καλαματα με το αυτοκίνητο αρχίζουν καλα εντάξει και και και
Απλά το αστείο είναι όταν μου το λένε άτομα που βγάζουν περισσότερα από μένα αλλά ψωνίζουν τα άντερα τους σε επώνυμα ρούχα παπούτσια που εγώ δε θα το κανω και δε θες να μπεις σε μια ατέρμονη συζήτηση για το που τα ξοδεύει ο καθένας για να μη χαλάσεις τις καρδίες σου.
Απλά κι εγώ τελευταία χρόνια δεν αναφέρω καν ότι έκλεισα να πάω κάπου μέχρι να πάω αλλά και πάλι αρχίζει μια συζήτηση ότι είμαι κρυψίνος και δε θα με ματιάσουν γιατί να μη το πω.
Οπότε είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα πια
Απλά το αστείο είναι όταν μου το λένε άτομα που βγάζουν περισσότερα από μένα αλλά ψωνίζουν τα άντερα τους σε επώνυμα ρούχα παπούτσια που εγώ δε θα το κανω και δε θες να μπεις σε μια ατέρμονη συζήτηση για το που τα ξοδεύει ο καθένας για να μη χαλάσεις τις καρδίες σου.
Απλά κι εγώ τελευταία χρόνια δεν αναφέρω καν ότι έκλεισα να πάω κάπου μέχρι να πάω αλλά και πάλι αρχίζει μια συζήτηση ότι είμαι κρυψίνος και δε θα με ματιάσουν γιατί να μη το πω.
Οπότε είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα πια