paefstra
Member
Word salad.
Ναι ναι.
Ναι ναι.
#ασε...12 μερες απορω πως αντεξαμε χωρις φραππε....ολοκληρη Ιταλια εναν καφε της προκοπης δεν ηπιαμε#Υπάρχουν και μερικοί που δεν είναι φτιαγμένοι να μένουν μακριά από την Ελλάδα για περισσότερες από δυο μέρες πάντως. Έχω γνωστούς που αν πάνε κάπου έξω, αμέσως θα νοσταλγήσουν ένα freddo cappuccino και ένα πιτόγυρο Τι κρίμα....
Το γεγονός πως κάποιος μέσα σε 10 μέρες μπορεί να νοιώσει συναισθήματα που άλλος χρειάζεται 2 δεκαετίες για να το κάνει δείχνει αν μη τι άλλο υψηλή ευφυΐα και κυρίως υψηλή ενσυναίσθηση. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά από εμένα!Μονο αυτο?? Εγω ξερω άλλους που μετα απο 10 μερες εξωτερικο τραγουδούσαν Καζαντζίδη και κλαιγανε...
Αφήστε κάτω το freddo Cappuccino. Μια χαρά καφές είναι. Μακάρι να υπήρχε παντού...Έχω γνωστούς που αν πάνε κάπου έξω, αμέσως θα νοσταλγήσουν ένα freddo cappuccino....
Την παροιμια "Τι εχουν τα ερμα και ψοφανε? Με τον ηλιο τα βγαζω, με τον ηλιο τα βαζω" την ξερεις?Νομίζω εξαντλήθηκε το θέμα κ ακούστηκαν πολλές απόψεις ώστε να βγουν κάποια συμπεράσματα.
Εγω αναρωτιέμαι κάτι άλλο. Εφόσον τα ταξίδια επανεκινήθηκαν και αρκετοί από δω μέσα αναζητούν πληροφορίες, αναρτούν φωτογραφίες όσο ταξιδεύουν, τότε γιατί έχουμε τόσο φτωχή συγκομιδή στη συγγραφή νέων ιστοριών;
Εγώ προσπαθώ να γράφω, βλέπω και από τον ψηλό αλλά ελάχιστες άλλες!
Νομίζω μπορούν να το επιβεβαιώσουν και οι διαχειριστές, όμως όποιος παρακολουθεί το φόρουμ εύκολα διαπιστώνει ότι τα περισσότερα νέα θέματα αφορούν πια είτε πληροφορίες ή διάφορα wars.
Στην προ κοβιντ εποχή δεν προλαβαίναμε να διαβάζουμε!
Κάνω λάθος ή μερικοί τεμπελιάζετε;
Εμείς φαντάσου πήγαμε Ταϊλάνδη Δεκέμβριο 2019 και ακόμα να ανεβάσουμε την ιστορία..Νομίζω εξαντλήθηκε το θέμα κ ακούστηκαν πολλές απόψεις ώστε να βγουν κάποια συμπεράσματα.
Εγω αναρωτιέμαι κάτι άλλο. Εφόσον τα ταξίδια επανεκινήθηκαν και αρκετοί από δω μέσα αναζητούν πληροφορίες, αναρτούν φωτογραφίες όσο ταξιδεύουν, τότε γιατί έχουμε τόσο φτωχή συγκομιδή στη συγγραφή νέων ιστοριών;
Νομίζω μπορούν να το επιβεβαιώσουν και οι διαχειριστές, όμως όποιος παρακολουθεί το φόρουμ εύκολα διαπιστώνει ότι τα περισσότερα νέα θέματα αφορούν πια είτε πληροφορίες ή διάφορα wars.
Μην έχοντας γράψει ιστορία αλλά όντας σχετικά ενεργό μέλος στο φόρουμ τα τελευταία χρονια, θα σου πω τι με αποτρέπει. Πρώτον, δεν το έχω με το γράψιμο οποτε μηδεν διασκεδαση για τον αναγνώστη. Δεύτερον, παρατηρώ ότι πλέον για τα περισσότερα μέρη υπάρχουν ήδη ιστορίες διασκεδαστικές με εγκυρες πληροφορίες οποτε υπάρχει και ένα τετοιο κομπλαρισμα.Νομίζω εξαντλήθηκε το θέμα κ ακούστηκαν πολλές απόψεις ώστε να βγουν κάποια συμπεράσματα.
Ρε σύ τί κομπλαρισμα; Εγώ έχω ταξιδέψει σε όλο τον πλανήτη (διαβάζοντας τις ιστορίες της @go2dbeach ). Πού να την φτάσουμε (και αυτήν) στο γράψιμο.Αλλα έστω και αργά πρέπει να την ανεβάσω και εγώ. Προφανώς έχουν πάει πολλοί σε πολλά μέρη αλλά ορισμένοι αρκετά χρόνια πριν. Καλό κάνει και σε εμάς να θυμομαστε τις ωραίες μας στιγμές και στους επόμενους ταξιδιώτες στα μέρη που πήγαμεΜην έχοντας γράψει ιστορία αλλά όντας σχετικά ενεργό μέλος στο φόρουμ τα τελευταία χρονια, θα σου πω τι με αποτρέπει. Πρώτον, δεν το έχω με το γράψιμο οποτε μηδεν διασκεδαση για τον αναγνώστη. Δεύτερον, παρατηρώ ότι πλέον για τα περισσότερα μέρη υπάρχουν ήδη ιστορίες διασκεδαστικές με εγκυρες πληροφορίες οποτε υπάρχει και ένα τετοιο κομπλαρισμα.