Το θέμα είναι να μη χρειαστεί να γίνετε σα το χάλι της Αθήνας για να απολαύσετε καμιά νέα προσφορά...ας ανέβει ως τουριστικός προορισμός η Β. Ελλάδα, το αξίζει 100% άλλωστε (φύση, παραλίες στον υπερθετικό) αλλά ας μη καταστραφεί, τουλάχιστον όχι περισσότερο απ'όσο την έχουν καταστρέψει οι ντόπιοι (βλέπε 1ο πόδι Χαλκιδικής).Ενδιαφερουσα η αποψη σου. Αν δηλαδη ανεβει σαν προορισμος η Βορεια Ελλαδα θα εχουμε καμια ελπιδα να δουμε και καμια σοβαρη προσφορα;
Αυτο ειναι ενα ζητημα, γιατι δεν επιτρεπεται να φυγεις αεροπορικα απο την Τουρκια αφηνοντας το αυτοκινητο σου στην Τουρκια (πχ στο parking του αεροδρομιου Kemal Atatürk!). Οποτε πρεπει να παρει κανεις λεωφορειο για να φθασει στην Κωνσταντινουπολη. Αλλη περιπτωση ειναι η Σοφια. Εκει νομιζω οτι μπορει να αφησει κανεις το αυτοκινητο του στο αεροδρομιο.Εγώ πάντως στη θέση σας θα κοίταγα μήπως βολεύει το ταξίδι από Κων/πολη, ιδίως για τα μακρινά...αλλά δε ξέρω πως πας μέχρι εκεί.
Πονεμένη ιστορία. Όσες φορές τό'χω ψάξει, από οικονομικής πλευράς, συμφέρει από Αθήνα. Δηλαδή, μια πτήση π.χ. IST - KUL κοστίζει περισσότερο από το SKG - ATH - IST - KUL. Από Αθήνα μπορεί να στη δίνει και 200 Ευρώ φτηνότερα απ'ότι από Κων/πολη.Εγώ πάντως στη θέση σας θα κοίταγα μήπως βολεύει το ταξίδι από Κων/πολη, ιδίως για τα μακρινά...αλλά δε ξέρω πως πας μέχρι εκεί.
Μιλάμε πάντα για τους Τούρκους, έτσι? Γιατί, για το συγκεκριμένο δρομολόγιο, όταν το έψαχνα, η Malaysian το έδινε αρκετά φτηνότερα από Κων/πολη, αλλά λόγω των προβλημάτων που και εσύ ανέφερες, για να πας από Αθήνα σου έβγαινε μία η άλλη ή και λίγο ακριβότερα. Για Άγκυρα που είπες, δεν τό'χω ψάξει, δε νομίζω ότι έχει νόημα.Οντως! Πολυ σπανια να εχω βρει πιο φθηνες πτησεις απο Κωνσταντινουπολη. Ισως το παιχνιδι να γινεται απο Αγκυρα, αλλα πεφτει πολυ μακρια...
Ναι - αν δεν βγάλει καμμιά προσφορά η LH.Εχω την αισθηση οτι για Ιαπωνια συμφερει η Κωνσταντινουπολη-χωρις ομως να το εχω ψαξει ιδιαιτερα.