tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Ακριβως...Αυτό που κανείς σας δεν υπολογίζει δεν είναι η κίνηση των Θεσσαλονικιών προς τα έξω, αλλά η κίνηση των ξένων προς τη Θεσσαλονίκη.
Ακριβως...Αυτό που κανείς σας δεν υπολογίζει δεν είναι η κίνηση των Θεσσαλονικιών προς τα έξω, αλλά η κίνηση των ξένων προς τη Θεσσαλονίκη.
Σαφώς και την υπολογίζουμε - εγώ κυρίως σε αυτήν αναφέρομαι. Απλά, ξένοι δεν είναι μόνο οι μετακινούμενοι για τουρισμό - ιδιέταιρα όταν αναφερόμαστε σε σχέση με τα οικονομικά των αεροπορικών εταιριών....Αυτό που κανείς σας δεν υπολογίζει δεν είναι η κίνηση των Θεσσαλονικιών προς τα έξω, αλλά η κίνηση των ξένων προς τη Θεσσαλονίκη.
Καλα μην εκνευριζεσαι και μας παθεις τιποτε και χασουμε τον καλο σου λογο...Ρε παιδιά για να καταλάβω... εξανλήθηκε το θέμα ναι ή όχι? τα είπαμε τα κουβεντιάσαμε... προς τι η συνέχεια? Μην παπαρολογούμε άλλο... το αεροδρόμιο της Θεσ/κης είναι μικρό, προβληματικό χωρίς κίνηση... η Θεσ/κη είναι ένας προορισμός μετρίων δυνατοτήτων χωρίς αξιοθέατα ικανά να κάνουν έναν ξένο τουρίστα να περάσει εκεί ένα Π/Σ/Κ... τι χρειάζεται για να γίνει κάτι? Πρώτα να φτιαχτεί το αεροδρόμιο... εδώ με την πρώτη ομίχλη κλείνει κι εσείς μιλάτε για προσφορές πτήσεις και μεγαλεία... δεύτερον να αποκτήσει υποδομές η πόλη και τρίτον να σουλουπωθεί... αυτά που λένε για ρομαντική πόλη είναι παρηγοριά στον άρρωστο... όσον αφορά τις προσφορές τα είπαμε μην λέμε πάλι το ίδιο... διαβάστε τα ποστ μου και αν δεν καταλαβαίνετε κάτι εδώ είμαστε πάλι...
Να την αναλάβει η Έρση και ο Αφέντης Αφού βρήκαν την πόλη μοσχοβολιστή και πεντακάθαρη...Εγω επιμενω και στη διαφημιση και προωθηση της πολης απο τους τοπικους παραγοντες.
Αμα δεν λυθει το προβλημα, δεν παω πουθενα...Τα είπα , τα είπες , τα είπαμε... συνέχεια τα ίδια λέμε... ξεκολλάμε και πάμε για άλλα...
Αναπτυξη η πολη θα δει (η δε θα δει) για αλλους λογους. Και αν αρχισει να αναπτυσεται θα αναδιοργανωθει και το αεροδρομιο της. Ξερεις εσυ κανενα επιχειρηματια ο οποιος θα αγνοησει πιθανοτητες επιχειρηματικου κερδους επειδη το αεροδρομιο στο οποιο θα προσγειωθει δε θα εχει εστιατοριο, φυσουνες η καταστημα ντελικατεσεν;Μιλάμε ΕΡΣΗ για δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα... το πρώτο με τις προσφορές το έχω χιλιοαναλύσει ...Τα έγραψα στο 52 στο 56 και στο 59 ποστ... δεν μπορώ να γράψω αναλυτικότερα... εσεις γράφετε και ξαναγράφετε τα ίδια...
Το δεύτερο είναι για το αεροδρόμιο... αν δεν φτιαχτεί αεροδρόμιο ανάπτυξη δεν θα υπάρξει... μπορεί να μην έχεις αγοράσει μαντίλι από το Βενιζέλος ποτέ αλλά σε πληροφορώ πολλοί αγοράζουν... και αγοράζουν από τα μαγαζιά που χρυσοπληρώνουν νοίκι... και αυτοί που κονομάνε από το νοίκι τα έχουν σκάσει για να φτιάξουν ένα αεροδρόμιο που δεν θα κλείνει στην πρώτη στραβή και θα μπορεί να προσελκύσει πολλές εταιρίες οι οποίες με την σειρά τους θα τα σκάσουν για να έρθουν... αλυσίδα πάει το πράμα... εσείς βλέπετε το δέντρο βέβαια και όχι το δάσος... εγω οφείλω να το ξαναπώ... ανάπτυξη η πόλη δεν θα δει αν δεν αποκτήσει αεροδρόμιο της προκοπής...
Eσύ που έχεις χρόνο για σκότωμα, κάτσε και περίμενε και άθροιζε ποστς... προσωπικά με καλύπτουν όσα είπε ο Traveller, οπότε δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω σε ένα θέμα που έχει ξεφουσκώσει...Ασε που εγω το συνεχιζω για αλλο λογο (βλεπε North66)
Όχι... γιατί τότε οι προσφορές θα ήταν διπλές... μία το SKG-ATH και μία το SKG-MAD π.χ...Συμφωνα με τη λογικη σου δε θα επρεπε ποτε να παιζει προσφορα στο Αθηνα-Θεσσαλονικη. Παρολαυτα ομως πολυ συχνα ομως βγαινουν προσφορες σε αυτη τη γραμμη. Και αναρωτιεμαι: δε θα μπορουσαν καποιες απο αυτες τις θεσεις να τις αποσυρουν απο το Αθηνα -Θεσσαλονικη και να τις δεσμευσουν στο (Θεσσαλονικη) -Αθηνα- ΧΧΧΧ (οπου ΧΧΧΧ πολη της προσφορας; )