• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γιατί δεν παίζουν προσφορές απο το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης;

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εφοσον ομως δινει το SKG -MAD ως ενιαιο εισιτηριο και δινει κατα περιοδους προσφορα το SKG -ATH (οι χρυσοπληρωμενες θεσεις που λεγαμε) και το ΑΤΗ-MAD σε προσφορα, ουτως η αλλως, που ειναι το προβλημα; Θα ηταν μια προσφορα με δυο σκελη σε ενα ενιαιο εισιτηριο, οπως ακριβως ειναι σε προσφορα το Θεσσαλονικη -Βερολινο μεσω Μοναχου.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Eσύ που έχεις χρόνο για σκότωμα, κάτσε και περίμενε και άθροιζε ποστς... προσωπικά με καλύπτουν όσα είπε ο Traveller, οπότε δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω σε ένα θέμα που έχει ξεφουσκώσει...
Εσυ που δεν εχεις χρονο για σκοτωμα κατσε και κανε τη δουλεια σου που απ' οτι καταλαβα ειναι να μετρας τον αριθμο των ποστ μου...

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Ρε north, εσύ θα έπρεπε να ήσουν ο τελευταίος που διαφωνεί, γιατί η πόλη σου είναι η πιο αδικημένη στη χώρα.
Το αεροδρόμιο σας είναι για κλάματα.
Το τρένο σας το κόψανε και όταν το είχατε ήταν λειψό, ούτε τις διεθνείς προδιαγραφές δεν τηρούσε. Ούτε έναν δρόμο ανθρώπινο για να έρχεστε στην "πρωτεύουσα" δεν έχετε και σκοτώνεστε ομαδικώς.

Και αντί να σηκώσεις τη φωνή σου και να διαμαρτυρηθείς έστω και από δω μέσα, τη λες στους άλλους που τουλάχιστον αντιδρούν και διαμαρτύρονται?

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Αντιδρούν και διαμαρτύρονται χωρίς λόγο, γιατί όπως φαίνεται προσφορές από το Μακεδονία υπάρχουν και πολλές... το είπα, το θέμα έχει ξεφουσκώσει και δεν έχει να προσφέρει τίποτε άλλο...

Το γεγονός ότι μένω σε μια περιοχή που δεν έχει όχι αεροπορική αλλά ούτε καν συγκοινωνιακή υποδομή, με κάνει να βγαίνω από τα ρούχα μου όταν κάποιοι γκρινιάζουν γιατί θέλουν να πηγαίνουν από το αεροδρόμιο της πόλης τους στο Παρίσι με 120 αντί για 157 ευρώ και το παρατάσσουν ως σοβαρό επιχείρημα μη ύπαρξης προσφορών από Θεσσαλονίκη σε μια σοβαρή κουβέντα για αεροπορικά θέματα...

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Βρε ανθρωπε μου ειπα πουθενα οτι το 157 ευρω δεν ειναι καλη τιμη; Προσφορα ομως της ταξης των 120 ευρω ομως δεν ειναι. Θα μου πεις οτι τα τριαντα επτα ευρω κανουν τη διαφορα; Ε ναι: τα 37 ευρω επιπλεον στα 120 ειναι ενα συν σαραντα τοις εκατο περιπου. Ως ποσοστο δεν ειναι αμελητεο. Αλλα και για τα δικα μου τα οικονομικα -μακαρι τα δικα σου να ειναι ανθηροτερα- περα απο τα 120 ευρω σταματω να σκεφτομαι οτι ενα αεροπορικο για τα εντος Ευρωπης ειναι σε προσφορα, οποτε και κανω ενα απρογραμματιστο ταξιδι, αλλα μπαινει στην κατηγορια της "καλης τιμης" απλως. Πραγμα που για τα δικα μου τα οικονομικα σημαινει: ενα προγραμματισμενο ταξιδι θα το κανω στην κατηγορια καλη τιμη και θα πω "μπραβο, τυχερη ειμαι". Επισης ενα προγραμματισμενο ταξιδι θα το κανω και στην τρεχουσα τιμη. Ακομη ενα προγραμματισμενο ταξιδι θα το κανω και σε μια τιμη 15-20% ακριβοτερη απο την τρεχουσα και θα πω στον εαυτο μου "ας προσεχες να εκλεινες νωριτερα!". Ενα προγραμματισμενο ταξιδι, ομως δε θα το κανω η θα το αναβαλω, αν για καποιους λογους συγκυριας βρισκω μονο πολυ ακριβες τιμες. Στην κατηγορια "ακριβες τιμες" θα πεταξω μονο στην κατηγορια "επειγον ταξιδι-δεν γινεται αλλιως!"
ΥΓ Αν η Θεσσαλονικη απειχε απο την Αθηνα μονο 220 χλμ, ουτε εμενα θα με ακουγες να γκρινιαζω!

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πότε θα κάνει ξαστεριά...
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Ενταξει,δεν εχεις και θαλασσα μπροστα σου!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πότε θα κάνει ξαστεριά...
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Παντα υπαρχουν και χειροτερα!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Βρε ανθρωπε μου ειπα πουθενα οτι το 157 ευρω δεν ειναι καλη τιμη; Προσφορα ομως της ταξης των 120 ευρω ομως δεν ειναι.
Ναι, αλλά είναι με τη Swiss. Όχι με ότι να 'ναι. Και με τη Swiss συγκεκριμένα, οι προσφορές από Θεσσαλονίκη για Ευρώπη είναι φθηνότερες απ' ότι οι αντίστοιχες προσφορές από Αθήνα (απ' όπου το Παρίσι, για παράδειγμα, ξεκινάει από ?177.00).

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Και τι με νοιαζει; Για εμενα οι αεροπορικες στις πτησεις τους εντος ευρωπης μπαινουν ολες στο ιδιο καζανι! Το υπερατλαντικο ταξιδι θα κανω; Δυομιση ωρες βια τρεις ωρες πτηση θα ειναι. Μακαρι να υπηρχε το σχετικο δρομολογιο με easy jet ωστε να εβλεπα καμια καλη τιμη και ας μην επαιρνα ουτε ενα ποτηρι νερο κατα τη διαρκεια της πτησης: να με παει απο Θεσσαλονικη -Παρισι θελω, αν ηταν να ταξιδεψω για Αυστραλια θα το συζητουσα να την πληρωνα και με το παραπανω για να παω ανετα.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Και τι με νοιαζει; Το υπερατλαντικο ταξιδι θα κανω; Δυομιση ωρες βια τρεις ωρες πτηση θα ειναι. Μακαρι να υπηρχε το σχετικο δρομολογιο με easy jet ωστε να εβλεπα καμια καλη τιμη και ας μην επαιρνα ουτε ενα ποτηρι νερο κατα τη διαρκεια της πτησης: να με παει απο Θεσσαλονικη -Παρισι θελω, αν ηταν να ταξιδεψω για Αυστραλια θα το συζητουσα να την πληρωνα και με το παραπανω για να παω ανετα.
Σε νοιάζει για να μπορούμε να συγκρίνουμε όμοια πράγματα κι όχι διαφορετικά. Στην ίδια εταιρία λοιπόν, προσφορές από Θεσσαλονίκη υπάρχουν, και μάλιστα καλύτερες από ότι οι προσφορές από Αθήνα.
Γιατί δεν υπάρχουν πολύ φτηνές τιμές (<=?120.00)? Μα γιατί για να σταθούν αυτές οι τιμές, θα πρέπει να γεμίζουν και οι ακριβότερες θέσεις και να ισορροπεί το πράγμα. Κάτι που στην περίπτωση της Θεσσαλονίκης δε συμβαίνει....

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ειναι καλες τιμες, αλλα δεν μπορω να τις συγκαταλεξω στις προσφορες. Δεν με κινητοποιουν για να κλεισω ετσι ξαφνικα και απρογραμματιστα και οτι βρεξει. Εφοσον λοιπον δε μπορω να λειτουργησω με αυτες τις τιμες παρορμητικα δεν ειναι προσφορες, τουλαχιστον για εμενα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom