ναι cake!!! την εχω δοκιμασει και εγω!!! και μου αρεσει πολυ ακομα και αν δεν μοιαζει με γερμανικο μπρετσελΠεριμένουμε φωτορεπορτάζ, ε;
Στον Βασιλόπουλο ανακάλυψα μπανγκέτα πρέτζελ.. έτσι την αναφέρει. Αν και δεν θυμίζει και τόσο την γεύση του γερμανικού μπρέτσελ ή λάουγκεβεκλε!
καλε δωσε ονομα μαγαζιου στον λαο να παει να τσεκαρει και ο ιδιοςεν τω μεταξυ, πηρε το ματι μου στον υμηττο ενα φουρνο που λεει οτι εχει γερμανικες και αυστριακες λιχουδιες.. χμ.. πρεπει να παω να τσεκαρω νομιζω...
και στο Απολλώνιο έχει ψωμάκια πρέτζελ, για να κάνεις σάντουιτς, και είναι πολύ νόστιμαΣτον Βασιλόπουλο ανακάλυψα μπανγκέτα πρέτζελ.. έτσι την αναφέρει.
Το Γερμανικό "Brezel" στα Αγγλικά γίνεται "Pretzel". Μάλλον το έχουν εξελληνίσει από τα Αγγλικά...Περιμένουμε φωτορεπορτάζ, ε;
Στον Βασιλόπουλο ανακάλυψα μπανγκέτα πρέτζελ.. έτσι την αναφέρει.
αμ δεν εχω συγκρατησει περισσοτερα, γι αυτο σου λεω θα παω να δω.. ειναι σε μια καθετη στη βρυουλων.. νομιζω "αρτος και ....(κατι)" λεγεται το μαγαζι... πρεπει να παω ενα πρωινο να τσεκαρω τι παιζει..καλε δωσε ονομα μαγαζιου στον λαο να παει να τσεκαρει και ο ιδιος
ναι και στο απολλώνιο έχει pretzel (με b τελικά ειναι το σωστο? :roll και εχει και κατι γερμανικα και αυστριακα "κριτσινια"... (προσωπικα μου αρεσει το τυρολεζικο αλλα ειναι εκτος του γκρουπ μαλλον )...και στο Απολλώνιο έχει ψωμάκια πρέτζελ, για να κάνεις σάντουιτς, και είναι πολύ νόστιμα
μπαγκετα bretzel βασιλοπουλος ε... για να παω.. για να παω... εχω βρει παλαιοτερα και ωραια λουκανικα στο βασιλοπουλο (κατι λευκα κυριως - είχα κάνει μια γερμανική βραδιά σπίτι μούρλια ) αλλα προσφατα δεν εχω τσεκαρει τι παιζει...Περιμένουμε φωτορεπορτάζ, ε;
Στον Βασιλόπουλο ανακάλυψα μπανγκέτα πρέτζελ.. έτσι την αναφέρει. Αν και δεν θυμίζει και τόσο την γεύση του γερμανικού μπρέτσελ ή λάουγκεβεκλε!
για δωσε μου τα φωτα σου..το απολλωνιο που βρισκεται??και στο Απολλώνιο έχει ψωμάκια πρέτζελ, για να κάνεις σάντουιτς, και είναι πολύ νόστιμα
thanks!!δεν εχει στην περιοχη μου, αλλα της ομονοιας το ξερω(απλα δεν θυμομουν ονομα)!!ειναι αλυσιδα αρτοποιιων
Apollonion Bakery Patisserie