ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
μην φας πολλα για να εισαι ετοιμη για τα γερμανικα βασανιστηρια το Σαββατο!!
μην με φοβασαι!!αντεχω!!!!!μην φας πολλα για να εισαι ετοιμη για τα γερμανικα βασανιστηρια το Σαββατο!!
εμ,,τωρα που μας το λες, τι να το κανω?περυσι πηγα κατερινη και για μπρετζελ δεν μου ειπε κανενας..μονο για μπουγατσα ηξερα..Γενικά έτυχε να δοκιμάσω κατά διαστήματα σε διάφορα καταστήματα στην Ελλάδα, αλλά το μόνο Bretzel που θύμιζε το γερμανικό ήταν αυτό στον φούρνο της Κατερίνης! Μήπως να τους τηλεφωνήσω να ρωτήσω αν κάνουν franchising? Νομίζω πως παρουσιάζεται μεγάλη ζήτηση γερμανικών προϊόντων το τελευταίο διάστημα!
αχ ναι!!θα σου ειμαι υποχρεη!!Να φροντίσω να σου φέρω τότε κανένα τώρα που θα πάω!
για δείτε λίγο εδώ που από αυτή την εβδομάδα υπάρχει ... γερμανική εβδομάδα προιόντων... ή αλλιώς πού μπορούμε να βρούμε γερμανικά λουκάνικα και άλλα καλούδια στην Ελλάδα??
Super market, ....[/I]
Σε ποιόν Φούρνο!!! Πηγαίνω Κατερίνη σχεδόν κάθε εβδομάδα και τρελαίνομαι για Bretzel .... για βγάλε αζυμούθιο CakenetΓενικά έτυχε να δοκιμάσω κατά διαστήματα σε διάφορα καταστήματα στην Ελλάδα, αλλά το μόνο Bretzel που θύμιζε το γερμανικό ήταν αυτό στον φούρνο της Κατερίνης! Μήπως να τους τηλεφωνήσω να ρωτήσω αν κάνουν franchising? Νομίζω πως παρουσιάζεται μεγάλη ζήτηση γερμανικών προϊόντων το τελευταίο διάστημα!
Εμενα πιο πολυ τα κασπω μου αρεσαν!για δείτε λίγο εδώ που από αυτή την εβδομάδα υπάρχει ... γερμανική εβδομάδα προιόντων
ALDI - Ξ*Ο�ΞΏΟ�Ο�ΞΏΟ�Ξ*Ο� Ξ*Ξ*ΞΌΟ�Ο�Ξ·Ο� 14.05.2009
θα βρείτε καθε λογής γερμανικά παραδοσιακά λουκάνικα, ζάουερκράουτ, μπρέτσελ, μπύρες και άλλα γευστικά προιόντα!
Guten Appetit!
Αχ...μου το έλεγε η μητέρα μου σήμερα που μιλήσαμε στο τηλέφωνο, αλλά δυστυχώς δεν έχω Aldi κοντά μου εδώ στην Αθήνα. Έχει και Knoedel... αλλά και Jaegersose! Τι άλλο θέλεις από την ζωή; (λέμε τώρα)για δείτε λίγο εδώ που από αυτή την εβδομάδα υπάρχει ... γερμανική εβδομάδα προιόντων
ALDI - Ξ*Ο�ΞΏΟ�Ο�ΞΏΟ�Ξ*Ο� Ξ*Ξ*ΞΌΟ�Ο�Ξ·Ο� 14.05.2009
θα βρείτε καθε λογής γερμανικά παραδοσιακά λουκάνικα, ζάουερκράουτ, μπρέτσελ, μπύρες και άλλα γευστικά προιόντα!
Guten Appetit!
Χα χα...δεν θυμάμαι ακριβώς το όνομά του (έχω πρόβλημα όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν), νομίζω ΜΑΧ.Σε ποιόν Φούρνο!!! Πηγαίνω Κατερίνη σχεδόν κάθε εβδομάδα και τρελαίνομαι για Bretzel .... για βγάλε αζυμούθιο Cakenet
Που βρίσκεται αυτός; Μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες;Ο γερμανικός φούρνος Erick Kaizer σας αρέσει?