• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γερμανικά προϊόντα στην Ελλάδα...

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
εν τω μεταξυ, πηρε το ματι μου στον υμηττο ενα φουρνο που λεει οτι εχει γερμανικες και αυστριακες λιχουδιες.. χμ.. πρεπει να παω να τσεκαρω νομιζω...:bleh:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Περιμένουμε φωτορεπορτάζ, ε;

Στον Βασιλόπουλο ανακάλυψα μπανγκέτα πρέτζελ.. έτσι την αναφέρει. Αν και δεν θυμίζει και τόσο την γεύση του γερμανικού μπρέτσελ ή λάουγκεβεκλε!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights

Στον Βασιλόπουλο ανακάλυψα μπανγκέτα πρέτζελ.. έτσι την αναφέρει. Αν και δεν θυμίζει και τόσο την γεύση του γερμανικού μπρέτσελ ή λάουγκεβεκλε!
ναι cake!!! την εχω δοκιμασει και εγω!!! και μου αρεσει πολυ ακομα και αν δεν μοιαζει με γερμανικο μπρετσελ:p:p:p

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
εν τω μεταξυ, πηρε το ματι μου στον υμηττο ενα φουρνο που λεει οτι εχει γερμανικες και αυστριακες λιχουδιες.. χμ.. πρεπει να παω να τσεκαρω νομιζω...:bleh:
καλε δωσε ονομα μαγαζιου:shock::shock::shock: στον λαο να παει να τσεκαρει και ο ιδιος

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen

Στον Βασιλόπουλο ανακάλυψα μπανγκέτα πρέτζελ.. έτσι την αναφέρει.
Το Γερμανικό "Brezel" στα Αγγλικά γίνεται "Pretzel". Μάλλον το έχουν εξελληνίσει από τα Αγγλικά...
Δεν έχω δοκιμάσει το εν λόγω προιόν του Βασιλόπουλου, αλλά αν μοιάζει περισσότερο με τα Αμερικάνικα Pretzel (αν θυμάμαι καλά η διαφορά είναι ότι τα τελευταία είναι πιο μαλακά), η ονομασία δικαιολογείται.

Σημειώστε ότι στη ΝΥ βρίσκεις Pretzel πιο εύκολα απ' ότι βρίσκεις Bratwurst & gluhwein στο Βερολίνο....

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
καλε δωσε ονομα μαγαζιου:shock::shock::shock: στον λαο να παει να τσεκαρει και ο ιδιος
αμ δεν εχω συγκρατησει περισσοτερα, γι αυτο σου λεω θα παω να δω.. ειναι σε μια καθετη στη βρυουλων.. νομιζω "αρτος και ....(κατι)" λεγεται το μαγαζι... πρεπει να παω ενα πρωινο να τσεκαρω τι παιζει.. :D

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
και στο Απολλώνιο έχει ψωμάκια πρέτζελ, για να κάνεις σάντουιτς, και είναι πολύ νόστιμα
ναι και στο απολλώνιο έχει pretzel (με b τελικά ειναι το σωστο? :roll:) και εχει και κατι γερμανικα και αυστριακα "κριτσινια"... (προσωπικα μου αρεσει το τυρολεζικο αλλα ειναι εκτος του γκρουπ μαλλον :bleh:)...

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...

μπαγκετα bretzel βασιλοπουλος ε... :rolleyes: για να παω.. για να παω... εχω βρει παλαιοτερα και ωραια λουκανικα στο βασιλοπουλο (κατι λευκα κυριως - είχα κάνει μια γερμανική βραδιά σπίτι μούρλια :cool:) αλλα προσφατα δεν εχω τσεκαρει τι παιζει...

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
και στο Απολλώνιο έχει ψωμάκια πρέτζελ, για να κάνεις σάντουιτς, και είναι πολύ νόστιμα
για δωσε μου τα φωτα σου..το απολλωνιο που βρισκεται??
(μου αρεσει που ειπα για διαιτα μεχρι το αλλο σαββατο..:bleh::bleh:)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom