maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Ετσι ακριβώς την είχα πατήσει κι εγώ με πτήση για Λονδίνο το Μάρτη. Ήταν μια από τις φορές που σε ξεκούδουνη μέρα έπεσα πάνω σε στάση των ελεγκτων. Επικοινώνησα ΑΜΕΣΑ και με πολλή επιμονή (για να τους πιάσω στο τηλ.) με την easy και μου άλλαξαν τα εισητήρια τηλεφωνικά και χωρίς ευρουλάκι επιπλέον. Μου έδωσαν το νεό αριθμό κράτησης, μου έκαναν και απ'ευθείας ηλ. τσεκ ιν και όλα ΟΚ. Το "άμεσα" στο τονίζω γιατί οι θέσεις για την αμέσως επόμενη πτήση εξαντλήθηκαν μέσα σε ένα 10λεπτο, χωρίς υπερβολή (μέχρι να συννενοηθούμε με τους φίλους μας, που θα πηγαίναμε μαζί, αυτοί απλώς δεν βρήκαν θεση. Ταξίδεψαν μια μέρα μετά)Καλησπέρα σε όλους.
Εγώ θα πετούσα την Τετάρτη για Gatwick, Λονδίνο με Easyjet. Τώρα προσπαθώ να καταλάβω διαβάζοντας τα διαφορα topics πως πρέπει να κινηθώ, μιας και την Easy Jet στο τηλέφωνο δεν μπόρεσα να την βρώ (30 λεπτά αναμονή!!!). Στο Ελ. Βενιζέλος που πήρα, απλά μου επιβεβαίψσαν ότι δεν πετάει τίποτα στις 15. Να αλλάξω άραγε τα εισητίρια μου με οποιαδήποτε επιβάρυνση, ή να περιμένω μπας και η easyjet ευαισθητοποιηθεί να κάνει κάποια εναλλακτική πρόταση χωρίς κόστος? Τι μου προτείνετε?
Στο Βενιζέλος δε θα καταφέρεις τίποτα. Η easy δεν έχει γραφείο να διευθετεί καταστάσεις. Τηλεφωνικά ΜΟΝΟ...... ΕΠΕΜΕΝΕΩχ!! Τρεχάτε ποδαράκια μου! Επειδή δεν κατάφερα να τους βρω σε καμια περίπτωση, έστειλα τον φίλο μου στο Βενιζέλος να το διευθετήσει εκεί. Ελπίζω να μην είναι ήδη αργά... Όχι τίποτα άλλο, έχουμε κλέισει και για το μιούζικαλ και θα χάσουμε και αυτά εκτός από όλα τ' αλλα..
Ευχαριστώ για την ενημέρωση
Λοιπόν, τα καταφέραμε!!!:xmas_razz: Μέσα στο Ελ. Βενιζέλος υπάρχει γραφείο της easy jet και μας άλλαξαν την πτήση χωρίς κανένα κόστος, άμεσα!Στο Βενιζέλος δε θα καταφέρεις τίποτα. Η easy δεν έχει γραφείο να διευθετεί καταστάσεις. Τηλεφωνικά ΜΟΝΟ...... ΕΠΕΜΕΝΕ
Μολις γυρισα απο Βενιζελο !Στο Βενιζέλος δε θα καταφέρεις τίποτα. Η easy δεν έχει γραφείο να διευθετεί καταστάσεις. Τηλεφωνικά ΜΟΝΟ...... ΕΠΕΜΕΝΕ
εγω ταξιδευα στις 15/12 με aegean.επειδη η εταιρεια με εχει στο περιμενε,και μετα σιγουρα δεν θα υπαρχουν θεσεις-οπως περισυ-εκοψα καινουριο εισητηριο για 16/12.η aegean την ημερα της απεργιας θα μου δωσει πισω ολα τα χρηματα του εισητηριου μου,για την πτηση που δεν θα γινει.ετσι το κανω τωρα καθε φορα,εδω και 2 χρονια,γιατι αλλοτε την πατουσα πανταΕτσι ακριβώς την είχα πατήσει κι εγώ με πτήση για Λονδίνο το Μάρτη. Ήταν μια από τις φορές που σε ξεκούδουνη μέρα έπεσα πάνω σε στάση των ελεγκτων. Επικοινώνησα ΑΜΕΣΑ και με πολλή επιμονή (για να τους πιάσω στο τηλ.) με την easy και μου άλλαξαν τα εισητήρια τηλεφωνικά και χωρίς ευρουλάκι επιπλέον. Μου έδωσαν το νεό αριθμό κράτησης, μου έκαναν και απ'ευθείας ηλ. τσεκ ιν και όλα ΟΚ. Το "άμεσα" στο τονίζω γιατί οι θέσεις για την αμέσως επόμενη πτήση εξαντλήθηκαν μέσα σε ένα 10λεπτο, χωρίς υπερβολή (μέχρι να συννενοηθούμε με τους φίλους μας, που θα πηγαίναμε μαζί, αυτοί απλώς δεν βρήκαν θεση. Ταξίδεψαν μια μέρα μετά)
Δεν νομιζω να εχεις προβλημα.Απλα μην δεχτεις να το αφησεις στην τυχη επειδη λογικα δεν θα γινει απεργια οπως θα πουνε.Στην Ελλαδα ζουμε δεν υπαρχει λογικη !Ωχ!! Τρεχάτε ποδαράκια μου! Επειδή δεν κατάφερα να τους βρω σε καμια περίπτωση, έστειλα τον φίλο μου στο Βενιζέλος να το διευθετήσει εκεί. Ελπίζω να μην είναι ήδη αργά... Όχι τίποτα άλλο, έχουμε κλέισει και για το μιούζικαλ και θα χάσουμε και αυτά εκτός από όλα τ' αλλα..
Ευχαριστώ για την ενημέρωση