• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τουρκία Διαμονή στην Κωνσταντινούπολη

gusboc

Member
Εγω είχα μείνει στο Feronya hotel. Αν θες τσεκαρε το. Το θεωρω τίμιο. Προσωπικά το εκλεισα ξεκαθαρα λογω τοποθεσίας.
Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για τις μέρες που θα πάμε :(

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Πλάκα πλάκα η Νίκαια με το μετρό είναι 15-20 λεπτά από Μοναστηράκι & Σύνταγμα... :)

Τώρα που ψάχνω για 2 δωμάτια (3 άτομα το καθένα), για 5 μέρες έκαστο, μεταξύ 2-7 Γενάρη, και παρατηρώ το εξής:
Πολλές κριτικές για απατεωνιές ξενοδόχων αλλά και πολλά άλλα προβλήματα πχ άλλο κλείνεις άλλο σου δίνουν, ακυρώσεις τελευταία στιγμή, ενώ λένε ότι πληρώνεις με κάρτα, πας εκεί και σου λένε μόνο μετρητά, πολύ μικρά δωμάτια, πολλά έχουν θέμα καθαριότητας, ελάχιστα έχουν ανσανσέρ, πολλή υγρασία στα δωμάτια κτλ
Γιατί έτσι στην Κων/πολη βρε παιδιά?
Είμαι 50 ετών κι έχω κάνει εκατοντάδες κρατήσεις στη ζωή μου, πρώτη φορά διαβάζω τετοια πράγματα...
Nαι ναι ,όπως το λές,πολλάααα ξενοδοχεία ακόμα και με καλές κριτικές σε απογοητεύουν...με το μικρό μέγεθος δωματίων ,κακή ηχομόνωση και υπερβολικό θόρυβο λόγω γειτονικών μπάρ από δίπλα από κάτω κλπ(αυτό συμβαίνει ,τυχαίνει τουλάχιστον εμένα μουχει τύχει στην περιοχή γύρω από Ιστικλάλ)κλπ.
Πολύ καλή επιλογή θεωρώ (και εφαρμόζω πλέον όποτε πηγαίνω κι έχω βρεί την ησυχία μου!)την περιοχή παραδίπλα από το sultanahmet δηλ μεταξύ των στάσεων του τράμ Gulhan και sirkeci!!
Εισαι δίπλα στο Sultanahmet,επίσης δίπλα στην αποβάθρα !!για τα καραβάκια για kadikoy,
..κοντά στη γέφυρα του Γαλατά που τη διασχίζεις και βρίσκεσαι karakoy τουνελ ταξίμ
είναι δηλ περιοχή πολύ βολική για όλα....
και παράλληλα έχεις την ησυχία σου και οι τιμές είναι σίγουρα πιό οικονομικές από karakoy και από Ταξίμ σίγουρα

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom