• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενική απεργία στις 15/12/10

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αγαπητέ wotan1975 δεν γνωριζόμαστε και απο παλιά για να με αποκαλείς "ρε φίλε".
@wotan1975
Πως τολμησες να κανεις τετοιο πραγμα; Ενα εχω να σου πω...Ντροπη:xmas_redface:

Coolαρισε φιλος

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
δηλωνω υπευθυνα οτι απασχολουμαι στον ιδιωτικο τομεα!!!:xmas_rolleyes:
τελικα μια χαρα αρχιζω και επιβεβαιωνω γιατι εφτασε εδω αυτη η χωρα:xmas_evil:

NATASA 09

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λαος Καμποτζη Βιετναμ
Μάλλον έχω χάσει επεισόδια. Ουγκάντα μία χώρα που πλήττεται δεκαετίες από τις διαφυλετικές συγκρούσεις, τη διατροφική ανασφάλεια, την ανεπαρκή ιατρική φροντίδα και μια γενικότερη εγκατάλειψη. Με πάνω απο 1 εκατομμύριο ανθρώπους μόνο στο βόρειο τμήμα της να έχουν εκτοπιστεί και να ζουν κάτω από αθλιες συνθήκες. Με δεκάδες χιλιάδες παιδιά να απαγάγονται απο τον LRA που τα αναγκάζει να συμμετέχουν σε μάχες και να γίνονται σεξουαλικοί σκλάβοι. Με τεράστιο κόστος σε ανθρώπινες ζωές και το μόνιμο φόβο των ανθρώπων. Αν νομίζεις πως γίναμε κάπως έτσι επειδή θα ακυρωθεί η πτήση σου νομίζω πως θα πρέπει να δεις τα πράγματα με έναν διαφορετικό τρόπο. Ίσως αν έμενες Ουγκάντα να μην ακυρωνόταν η πτήση σου πολύ απλά γιατί δεν θα σκεφτόσουν καν να πετάξεις! Στις 15 του μήνα απεργούμε για να μη γίνουμε "Ουγκάντα".

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πότε θα κάνει ξαστεριά...
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Δεν ηταν προσωπικη επιθεση αλλα ηταν τοσο περιεργο αυτο που ειπες.Απεργια σημαινει κοψιμο μεροκαματου,παντου και παντα.Παμε τωρα παρακατω.
Ειμαι συμφωνος οτι ο ιδιωτικος τομεας ειναι απειρως δυσκολοτερος απο το δημοσιο,δεν το συζηταμε.Απλως δεν πρεπει να γενικευουμε την κατασταση.Μην μπαινουν ολοι στο ιδιο τσουβαλι.
Εγω ειμαι απο τους πιο χαμηλα αμειβομενους δημοσιους υπαλληλους.Πολυυυυ πιο κατω απο τον αριθμο που παρεθεσες.Και οι μισθοι θα πεσουν ακομα περισσοτερο.Επισης,ξερω οτι υπαρχουν και πιο κατω απο μενα.Τουλαχιστον,δε μου χαρισαν τη θεση,εδωσα 3 φορες ΑΣΕΠ.
Μια που μιλαμε για ελεγκτες,θεωρω οτι ειναι απο τους ευνοημενους κλαδους,απο αυτους που τα επιδοματα ειναι οσο και ο μισθος τους.Τουλαχιστον αυτοι ειναι σε εναν δυσκολο τομεα.

Τωρα για τις απεργιες εχω να πω οτι ειναι μια πονεμενη ιστορια,ποτε δε βγαινει κατι,συνηθως.Μονο σε περιπτωσεις,συγκεκριμενων κλαδων,μπορει να υπαρξει κατι.

manelaki

Member
Αν δεν σας αρέσει να πάτε στον ιδιωτικό τομέα να δείτε εκεί τι περνάνε οι εργαζόμενοι. Αλλά αυτοί δεν κλείσαν δρόμους, λιμάνια και αεροδρόμια που τόσα χρόνια τους εκμεταλεύονται.
πωπω μισος με τους δημοσιους υπαλληλους!!!
προς θεου ουδεμια σχεση δεν εχω με δημοσιους αλλα μη μου πεις οτι αυτο που γραφεις παραπανω το εκαναν οι ιδιωτικοι για λογους συμπονιας στους συνανθρωπους! μαλλον για να μη τους απολυσουν δεν κανουν απεργια... μη τα μπερδευουμε γιατι αυτο ειναι το σοβαροτερο,μη το αφηνουμε ασχολιαστο.

ilias_l

Member
Παιδιά μπορείτε να μαλώνετε όσο θέλετε αλλά εγώ ένα ξέρω....

Εγώ και η παρέα μου μαζεύαμε 4 μήνες αυτά τα χρήματα για να πάμε στην Βασιλεία + που θα συναντούσαμε φίλους απο άλλες πόλεις της Ευρώπης που θα συνεχίσουν χωρίς εμάς ή θα ακυρώσουν και οι αυτοί...

Επίσης έχουμε πάρει ήδη άδειες απο τις δουλειές μας...
Και τώρα τα χάνουμε όλα...
Δεν κατηγορώ κάποιον... απλά λέω ότι αλλάζουν σχέδια μηνών + χάνουμε χρήματα + χάνουμε άδεια + γεμίζουμε άνχος + δεν πάμε διακοπές μέχρι το καλοκαίρι...

Σέβομαι την απεργία αλλά προσωπικά με γ***...
Δεν έχω τι άλλο να πώ...

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πότε θα κάνει ξαστεριά...
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.

Εγώ και η παρέα μου μαζεύαμε 4 μήνες αυτά τα χρήματα για να πάμε στην Βασιλεία + που θα συναντούσαμε φίλους απο άλλες πόλεις της Ευρώπης που θα συνεχίσουν χωρίς εμάς ή θα ακυρώσουν και οι αυτοί...

Δεν κατηγορώ κάποιον... απλά λέω ότι αλλάζουν σχέδια μηνών + χάνουμε χρήματα + χάνουμε άδεια + γεμίζουμε άνχος + δεν πάμε διακοπές μέχρι το καλοκαίρι...

Δεν έχω τι άλλο να πώ...
Φιλε, σε καταλαβαινω και ελπιζω να βρεθει μια λυση ή ο συγκεκριμενος κλαδος να αναστειλει τη δικη του συμμετοχη,αν και δεν ξερω κατα ποσο ειναι αυτο εφικτο,εφοσον ανηκουν στην ΑΔΕΔΥ.
Και εγω στη θεση σου θα ημουν εξαλλος και οτι αλλο θελεις.
Αλλα ειναι τα σημεια των καιρων.

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία

Δεν έχω τι άλλο να πώ...
ε ναι αυτες ειναι λογικες σκεψεις καιειναι κριμα! αν τα αλλαξετε για 16?

ilias_l

Member
ε ναι αυτες ειναι λογικες σκεψεις καιειναι κριμα! αν τα αλλαξετε για 16?
Το ψάχνουμε...
Η easyjet έχει μόνο δευτέρα 13 (δεν παίζει απο άδεια) και σάββατο 18 (δευτέρα επιστρέφουμε).

Swiss έχει 16 αλλά πάει 300ε το άτομο...
Ψάχνουμε να φύγουμε απο βουλγαρία ή μέσω Λονδίνου/βερολίνου που έχει ακόμη φθηνά tickets....

το θέμα είναι ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...

χάθηκε να βγεί ένας νόμος που να λέει "ΚΑΝΤΕ ΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΤΕ 1 ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ"

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
κοιτα και Μαλεβ στις 16 απο Θεσσαλονικη Ζυριχη μεσω Βουδαπεστης!
η αν πατε Μοναχο 16 και μετα 4 ωριτσες οδικως με 123 με ΑΙΓΑΙΟΥ

NATASA 09

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λαος Καμποτζη Βιετναμ
Αν λέω αν, μπορέσετε να αλλάξετε τα εισιτήρια φύγετε από Αθήνα στις 14/12 ή στις 13/12 από Θεσσαλονίκη διότι στις 14/12 δεν υπάρχει διαθεσιμότητα ,με easy φθάσετε Μιλάνο και από εκεί πάρετε λεωφορείο ή τρένο για Βασιλεία;
Η απεργία έχει αναγγελθεί 1 μήνα πριν από ΠΑΜΕ, ΓΣΣΕ και ΑΔΕΔΥ

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ασφαλώς και σέβομαι την πικρία και την έκφραση δυσαρέσκιας κάποιου που θα ταλαιπωρηθεί εν μέσω γιορτών.

Επίσης δουλεύω στον ιδ.τομέα και είμαι και ΑΠΕΡΓΟΣ.Έχω χάσει μάλιστα το τελευταίο δίμηνο πάνω από 12 ημερομίσθια.Δηλώνω περίφανος Ουγκαντέζος και λυπάμαι για τα μυαλά ορισμένων,που θα μας παίρνουν τα αυτιά όλο και περισσότερο από εδώ και πέρα με όσα θα γίνουν στο άμεσο μέλλον.

Πέραν αυτών θεωρώ τουλάχιστον φαιδρό σε ταξιδιωτικό φόρουμ τα 5 στα 5 πρώτα μηνύματα ενός χρήστη να έχουν να κάνουν με τη διαφωνία του στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom