Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Δε γράφω τίποτα λέμε. Θα περιμένω να γράψουν οι υπόλοιποι. Εγώ έφυγα νωρίς, τα πικάντικα τα έχασα.
αποδραση λοιπον στα γρηγορα. για μενα κουβεντα δεν ειπατε ????????? τετοια δυστυχιαΉρθα σίφουνας έφυγα σίφουνας. Δεν είπα καν και το λέω τώρα: Χρόνια Πολλά, Χρόνια Καλά, Μέλη Πολλά και Μέλη Καλά! Ευχαριστούμε!!
Δεν περίμενα ότι θα μου άρεσε τόσο να σας γνωρίσω, άντε να σας δω, από κοντά. Ένιωσα περίεργα να ακούω ένα ένα όνομα και να ξέρω κάτι για τον καθέναν. Μετά συνέχεια γελούσα. Επίσης περίμενα να σας δω αλλιώς: καθιστούς, πιο στημένους και λίγο πιο μεγάλους ηλικιακά, παρά τα στατιστικά. Η τελευταία που περίμενα να δω εδώ ήταν η Έρση. Μπράβο θηρίο.
Αφού σας άφησα καθήσαμε, τουτ λα φαμιλ, Επί της Πανόρμου κι ο μεγάλος μου γιος (δεκατριών, fotis01 για το club penguin) ρωτούσε ποιούς είδα. Στο άκουσμα του Σπόρου, γούρλωσε και επέμενε να μάθει πώς είναι και πόσο χρονών είναι. Καταλάβαμε ότι είναι το πρότυπό του και νομίζω πως ο πατέρας το εξέλαβε σαν μικρή προδοσία.
Sorry που δε δήλωσα συμμετοχή μα ήξερα πως στην καλύτερη θα περνούσα για λίγο και κάπως έτσι.
Αυτά από μένα και είμαι σε αναμονή των ανταποκρίσεων για τα του κυρίως θέματος.
Πηγαδάκια πηγαδάκια τους βρήκα και σε όλα άκουσα να ψιθυρίζουν για την αφεντιά σου. Τι στο καλό έλεγαν, θα σε γελάσω και δεν το θέλω.αποδραση λοιπον στα γρηγορα. για μενα κουβεντα δεν ειπατε ????????? τετοια δυστυχια
Δεν θάψαμε κανέναν...είχε δυνατή μουσική και δεν είχαμε αυτή την άνεση!Ααα γι'αυτό τέτοια ερημιά εδώ μέσα! Ήσασταν έξω και τα πίνατε, ε;
Άντε για πείτε τα κουτσομπολιά..... Μας θάψατε πολύ τους απουσιάζοντες;; :roll:
εξάλλου δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι εμείς!!Δεν θάψαμε κανέναν...είχε δυνατή μουσική και δεν είχαμε αυτή την άνεση!
κάτι πήρε το αυτί ότι υπήρχε ανάμεσα μας κάποιος ρουφιάνος του αφεντικού. ε θα στα πει εκείνη...Δε γράφω τίποτα λέμε. Θα περιμένω να γράψουν οι υπόλοιποι. Εγώ έφυγα νωρίς, τα πικάντικα τα έχασα.
apodrasi στείλε καμιά φωτό του sporos!! αποτελεί θρύλο!!Στο άκουσμα του Σπόρου, γούρλωσε .