• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γενέθλια Travelstories - Συνάντηση Αθήνας Εντυπώσεις

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δε γράφω τίποτα λέμε. Θα περιμένω να γράψουν οι υπόλοιποι. Εγώ έφυγα νωρίς, τα πικάντικα τα έχασα. :bleh:

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Ααα γι'αυτό τέτοια ερημιά εδώ μέσα! Ήσασταν έξω και τα πίνατε, ε;
Άντε για πείτε τα κουτσομπολιά..... Μας θάψατε πολύ τους απουσιάζοντες;; :roll:

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Ήρθα σίφουνας έφυγα σίφουνας. Δεν είπα καν και το λέω τώρα: Χρόνια Πολλά, Χρόνια Καλά, Μέλη Πολλά και Μέλη Καλά! Ευχαριστούμε!!
Δεν περίμενα ότι θα μου άρεσε τόσο να σας γνωρίσω, άντε να σας δω, από κοντά. Ένιωσα περίεργα να ακούω ένα ένα όνομα και να ξέρω κάτι για τον καθέναν. Μετά συνέχεια γελούσα. Επίσης περίμενα να σας δω αλλιώς: καθιστούς, πιο στημένους και λίγο πιο μεγάλους ηλικιακά, παρά τα στατιστικά. Η τελευταία που περίμενα να δω εδώ ήταν η Έρση. Μπράβο θηρίο.
Αφού σας άφησα καθήσαμε, τουτ λα φαμιλ, Επί της Πανόρμου κι ο μεγάλος μου γιος (δεκατριών, fotis01 για το club penguin) ρωτούσε ποιούς είδα. Στο άκουσμα του Σπόρου, γούρλωσε και επέμενε να μάθει πώς είναι και πόσο χρονών είναι. Καταλάβαμε ότι είναι το πρότυπό του και νομίζω πως ο πατέρας το εξέλαβε σαν μικρή προδοσία.
Sorry που δε δήλωσα συμμετοχή μα ήξερα πως στην καλύτερη θα περνούσα για λίγο και κάπως έτσι.
Αυτά από μένα και είμαι σε αναμονή των ανταποκρίσεων για τα του κυρίως θέματος.

σαιτας

Member
Ήρθα σίφουνας έφυγα σίφουνας. Δεν είπα καν και το λέω τώρα: Χρόνια Πολλά, Χρόνια Καλά, Μέλη Πολλά και Μέλη Καλά! Ευχαριστούμε!!
Δεν περίμενα ότι θα μου άρεσε τόσο να σας γνωρίσω, άντε να σας δω, από κοντά. Ένιωσα περίεργα να ακούω ένα ένα όνομα και να ξέρω κάτι για τον καθέναν. Μετά συνέχεια γελούσα. Επίσης περίμενα να σας δω αλλιώς: καθιστούς, πιο στημένους και λίγο πιο μεγάλους ηλικιακά, παρά τα στατιστικά. Η τελευταία που περίμενα να δω εδώ ήταν η Έρση. Μπράβο θηρίο.
Αφού σας άφησα καθήσαμε, τουτ λα φαμιλ, Επί της Πανόρμου κι ο μεγάλος μου γιος (δεκατριών, fotis01 για το club penguin) ρωτούσε ποιούς είδα. Στο άκουσμα του Σπόρου, γούρλωσε και επέμενε να μάθει πώς είναι και πόσο χρονών είναι. Καταλάβαμε ότι είναι το πρότυπό του και νομίζω πως ο πατέρας το εξέλαβε σαν μικρή προδοσία.
Sorry που δε δήλωσα συμμετοχή μα ήξερα πως στην καλύτερη θα περνούσα για λίγο και κάπως έτσι.
Αυτά από μένα και είμαι σε αναμονή των ανταποκρίσεων για τα του κυρίως θέματος.
αποδραση λοιπον στα γρηγορα. για μενα κουβεντα δεν ειπατε ????????? τετοια δυστυχια

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
αποδραση λοιπον στα γρηγορα. για μενα κουβεντα δεν ειπατε ????????? τετοια δυστυχια
Πηγαδάκια πηγαδάκια τους βρήκα και σε όλα άκουσα να ψιθυρίζουν για την αφεντιά σου. Τι στο καλό έλεγαν, θα σε γελάσω και δεν το θέλω.

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Ααα γι'αυτό τέτοια ερημιά εδώ μέσα! Ήσασταν έξω και τα πίνατε, ε;
Άντε για πείτε τα κουτσομπολιά..... Μας θάψατε πολύ τους απουσιάζοντες;; :roll:
Δεν θάψαμε κανέναν...είχε δυνατή μουσική και δεν είχαμε αυτή την άνεση! :bleh::bleh::bleh::haha::haha::haha:

lefteris

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαιντ Λούις - Σικάγο
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος των ΗΠΑ
Δε γράφω τίποτα λέμε. Θα περιμένω να γράψουν οι υπόλοιποι. Εγώ έφυγα νωρίς, τα πικάντικα τα έχασα. :bleh:
κάτι πήρε το αυτί ότι υπήρχε ανάμεσα μας κάποιος ρουφιάνος του αφεντικού. ε θα στα πει εκείνη...

ήμασταν καλά παιδιά δεν μέθυσε κανείς, δε χόρεψε κανείς... εκκλησία :LOL:

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
μην τους ακούτε... η μόνη σχέση που θα μπορούσαμε να έχουμε με εκκλησία είναι ότι τόσο αργά που ξεμπερδέψαμε, λίγο ακόμη και θα πέφταμε πάνω στην πρωινή λειτουργία...

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Ένα θα σας πω...ούτε 10 λεπτά δεν έκανα να φτάσω σπίτι μου...και πάνω από 1 ώρα και 20 λεπτά για να παρκάρω! Περίπου όσο η καθαρή πτήση για την Ρώμη, ε; :roll::lol:

babbism

Member
Επόμενο Ταξίδι
οπου τυχει...
Ταξίδι-Όνειρο
παντού...
μινι ταξιδιωτική ιστορία:
λυπημένος από το αποτέλεσμα του αγώνα, αποφασίζει (τελευταία στιγμή,όπως πάντα) να παει στη συνάντηση,οπως ειπε.
Αξύριστος, ψάχνει απεγνωσμένα το διαβατήριο του.Α, δεν χρειάζεται! Μόνο εισητήριο του μετρό.(υπάρχει άραγε κάρτα ημέρας; Α, όχι εδώ είναι στην Αθήνα, όχι στη Βιέννη,όπως διάβασε στο φορουμ!)
Πανόρμου, επιτέλους! Του φάνηκε αιώνας η καθυστέρηση του μετρό στο Σύνταγμα!
Βρε, από την άλλη πλευρά είανι το ΝΒ, οχι από Αλεξάνδρας! Επιτελους, το βρήκε. (Ειδες για να εχεις καιρό να ερθεις εδω πάνω;) Πάνω που δεν έβρισκε κανέναν, ρωτα τον πορτιερη και να σου η μεγάλη παρέα!
Βάσω, Αλέκος : δεν τους φαίνεται καθόλου αλλά εχουν παιδιά 20 χρονών, ενώ είναι οι ιδιοι παιδιά (και πολύ καλά!) (ευχαριστώ & γαι την μεταφορά)
Δευκαλίων : ευχαριστούμε chief για όλα!
Ζέφυρος : καλό παιδί, αλλά αεκτζής! θα έπρεπε να είχε ψευδώνυμο οδυσσέας (βλ πηνελόπη)
λατινα : πολύ χορό μαθαίνουν στη νομική (και καλό χορό)
ιωάννα, ιωάννα, μαρία, σπόρος : πολύ κεφι για παρέα που δεν γνωρίζεται
δώρα, διάβασα τα νούμερα!
lthanos : καλό παιδί, με πλεονέκτημα το υψος : ελέγχει τα πάντα ;) ,όχι όπως μερικοί μερικοί που δεν φθανουν!:)
λευτέρης, νίκος, γιάννης κλπ θα σας ξαναδώ! Είμασταν και πολλοί, δεν τα καταφέραμε να τα πούμε με όλους)
Α, πολύ ωραία τα σφηνάκια!
κυριε υπουργέ υγείας ,τα μέτρα για το κάπνισμα απέτυχαν!
ΝΑ το επαναλάβουμε σίγουρα! Και δεν θα ξεχάσουμε τις φωτογραφικές!
Ευχαριστώ!!!!!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα