• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γενέθλια Travelstories - Συνάντηση Αθήνας Εντυπώσεις

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Ούτε καν σε μένα δε μου δώσανε ένα κερί να κρατήσω! :haha::haha::haha:

(πσσσσσσ.... )

Zephyrous

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πάτμος & Αλικαρνασσός
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Υ - Σαν Φραν. με πατινι
Σαν νεο μελος της παρεας χαιρομαι που αποφασισα να σας συναντησω χθες βραδυ! Γνωρισα μερικα πολυ ευχαριστα ατομα, αλλους δεν τους γνωρισα καθολου, ομως θα υπαρξει κι αλλη ευκαιρια συντομα ελπιζω!:)
Αναρωτιεμαι τι οργια επακολουθησαν απο τις 2 παρα που εφυγα κ μετα... τα σημαδια της καταστροφης ειχαν ηδη αρχισει να φαινονται:cool:

Οσο για το παρακατω σχολιο:
Ζέφυρος : καλό παιδί, αλλά αεκτζής! θα έπρεπε να είχε ψευδώνυμο οδυσσέας (βλ πηνελόπη)
ποιος ειπε οτι ειμαι αεκτζης??? Ειναι ψεμα! Μη με στιγματιζεις ετσι!:bleh:

ΥΓ: αν δεν ειχαν κ τα ηχεια στο τερμα θα μπορουσαμε τα λεγαμε καλυτερα (ειμαι κ λιγο κουφος, οχι τιποτα αλλο:D)

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
εκτος απο ταξιδευτες , ξερετε και να διασκεδαζετε βλεπω....ειμαι σιγουρη οτι περασατε πολυ καλα, και λυπηθηκα πολυ που δεν ημουν αθηνα και δε μπορεσα να ερθω να σας γνωρισω...εχω μια μικρη περιεργεια να πω την αληθεια να γνωρισω τον ερειστικο traveller, τον def ,sporo, αχινο,ερση , το προφιτερολ του λευτερη αν δε κανω λαθος και ολους τους αλλους, αυτοι μου ρθαν στο μυαλο τωρα...ελπιζω ομως να γνωρισω τους θεσσαλονικεις της παρεας στη πανω συναντηση!

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Λοιπόν....επειδή πολύ της 'εκκλησίας' σας βλέπω όλους :)haha::haha::haha:), έχω να κάνω
ανακοίνωση-δέσμευση:

Για τα επόμενα γενέθλια, του χρόνου το Σεπτέμβρη, προτείνω να αφήσουμε τα περιοριστικά ξενερουά του κέντρου, και να οργανώσουμε

Βeach Party με μοχίτος, καϊπιρίνιες κι όλα τα σχετικά 'οινο-πνεύματα',
για να πετάξουμε τα σανδάλια και να χορέψουμε ξυπόλητοι στην άμμο μέχρι πρωίας!!!

Συμφορουμιτών εγκρινόντων και πανταχού παρόντος αρχηγού επιτρέποντος (τι λες, capo???) , αναλαμβάνω την οργάνωση όπως και την αυστηρή επιλογή μουσικής, η οποία θα περιλαμβάνει αντιπροσωπευτικά κομμάτια για όλα τα γκρουπ του φόρουμ, με ιδιαίτερη έμφαση στη λατινική Αμερική!!! Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διαγωνισμούς χορού και πολλές πολλές εκπλήξεις!......

Last edited by a moderator:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Σούπερ ιδέα.

Θα έχουμε και ρόλους: ο traveller θα ανάψει τη φωτιά στην παραλία (ως μέγας flame-post starter), ο leftris_b θα αναλάβει τα γλυκίσματα, και ο spor_os θα θάβει στην άμμο όποιον δεν κάθεται καλά

:haha:

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Είχα τη φωτογραφική στην τσάντα. Μα για δυο λεπτά που ήρθα ν' αρχίσω να τραβάω; Κρυάδα μου φάνηκε. Άσε που απ' τη συγκίνηση είχα χάσει ως και τα λόγια μου.
Για το sporo έχω να πω ότι δεν του φαίνεται να είναι ...δύσκολος. Βέβαια ούτε σε μένα φαίνεται πως είμαι!
Χμμ, η γυναίκα μας άσχετη με το θέμα!; Ποτέ! Είναι η κρυφή δύναμη που μας εμπνέει και τουλάχιστον είναι αυτή που στερείται και ανέχεται. Για ποιον το λέω, για ποιον το λέω.
Τελικά περί σαιτα τι λέγατε; Έχει σκάσει να μάθει ο άνθρωπος. Κι αφείστε τα αυτά του στυλ <εμείς δεν θάψαμε κανέναν απόντα αφού έτσι κι έτσι...>. Όποιος δεν ήρθε θάφτηκε. Κανονείστε να έρχεστε!!
Τελικά τι κάνατε, θα πει κανείς; ΄Η θα μου πείτε <κανόνισε να έρχεσαι all night long>;

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Σούπερ ιδέα.

Θα έχουμε και ρόλους: ο traveller θα ανάψει τη φωτιά στην παραλία (ως μέγας flame-post starter), ο leftris_b θα αναλάβει τα γλυκίσματα, και ο spor_os θα θάβει στην άμμο όποιον δεν κάθεται καλά

:haha:
Παρακαλώ πολύ, αρχηγέ, εσύ δίνεις το οκ κι εγώ αναλαμβάνω την οργάνωση και τις εκπλήξεις, είπαμε!

Ο traveller θα αναλάβει το επιμορφωτικό μέρος της βραδιάς. Ανεβασμένος σε καφάσι, θα απαγγείλει στεντορείως αποσπάσματα από την περιπετειώδη ιστορία του 'Vasco ...κλπ.', και συγκεκριμένα το κεφάλαιο που αναφέρεται στα βραζιλιάνικα οπίσθια, όπως και τυχαία αποσπάσματα (από τυχαίο τόμο και τυχαία σελίδα....;)) του Μεγάλου Ανατολικού!...
Δε θα σας τα αποκαλύψω όλα, όμως...έχουμε ένα χρόνο μπροστά μας για να οργιάσει η φαντασία μας!!!:haha: Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την πρέπουσα στιγμή!

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Κατ' αρχήν συνυπογράφω την καταγγελία της latina. Που πήγε η τούρτα οεο;;;
Χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα τη διαχειριστική ομάδα του φόρουμ, που έδω και ένα χρόνο και μου κρατάει την καλύτερη παρέα στο λιγοστό ελεύθερο χρόνο μου.
Σας θυμίζω ότι πρέπει να μας ανταμείψετε τουλάχιστον με 20 πόντους για την παρουσία μας, αλλιώς πως θα ανέβουμε στη σχετική λίστα και θα γεμίσουμε τα αεροπλανάκια:haha::haha::haha:.
Εννοείται ότι χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα καινούργια άτομα, αν και λόγω δυνατής μουσικής και πολύ κόσμου δεν κατάφερα να μιλήσω με όλους σας.
Ενθαρρυντικό δε ήταν ότι εμφανίσθηκαν και νέα μέλη που φάνηκαν ότι έχουν κολλήσει το μικρόβιο του travelstories.
Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα:)

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Σας θυμίζω ότι πρέπει να μας ανταμείψετε τουλάχιστον με 20 πόντους για την παρουσία μας, αλλιώς πως θα ανέβουμε στη σχετική λίστα και θα γεμίσουμε τα αεροπλανάκια:haha::haha::haha:.
αυτο μην το ξεχναμε!!!!!!!!:bleh::bleh::bleh:

lefteris

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαιντ Λούις - Σικάγο
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος των ΗΠΑ
Κατ' αρχήν συνυπογράφω την καταγγελία της latina. Που πήγε η τούρτα οεο;;;
μα υπήρχε τούρτα, απλά δεν ήταν για φάγωμα... πες ρε CakeNet

όπως είπε και ο spor_os πιο πριν, οι χορευτικές σου φιγούρες σου χάρισαν μία βδομάδα ασυλίας. έχεις μία βδομάδα καιρό να γράφεις ακατάπαυστα ώστε να κερδίσεις τα 2 αεροπλανάκια που σου λείπουν :D

η ευαγγελία ακόμα να εμφανιστεί; μάλλον είναι με μια σακούλα παγάκια στο κεφάλι :lol:

σαιτας

Member
Τελικά περί σαιτα τι λέγατε; Έχει σκάσει να μάθει ο άνθρωπος. Κι αφείστε τα αυτά του στυλ <εμείς δεν θάψαμε κανέναν απόντα αφού έτσι κι έτσι...>. Όποιος δεν ήρθε θάφτηκε. Κανονείστε να έρχεστε!!
Τελικά τι κάνατε, θα πει κανείς; ΄Η θα μου πείτε <κανόνισε να έρχεσαι all night long>;
ημουν και γω εκει

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Ούτε καν σε μένα δε μου δώσανε ένα κερί να κρατήσω! :haha::haha::haha:

(πσσσσσσ.... )
Πσσ πολύ καλό! Μια και το σκέφτηκες, επιφορτίζεσαι στο εξής να φέρνεις τα κεράκια, μη σου πω και την τούρτα. Άντε την τούρτα τη γλίτωσες. Την έχει αναθέσει ο Def.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα