CakeNet
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- -
Ούτε καν σε μένα δε μου δώσανε ένα κερί να κρατήσω!
(πσσσσσσ.... )
(πσσσσσσ.... )
ποιος ειπε οτι ειμαι αεκτζης??? Ειναι ψεμα! Μη με στιγματιζεις ετσι!Ζέφυρος : καλό παιδί, αλλά αεκτζής! θα έπρεπε να είχε ψευδώνυμο οδυσσέας (βλ πηνελόπη)
Παρακαλώ πολύ, αρχηγέ, εσύ δίνεις το οκ κι εγώ αναλαμβάνω την οργάνωση και τις εκπλήξεις, είπαμε!Σούπερ ιδέα.
Θα έχουμε και ρόλους: ο traveller θα ανάψει τη φωτιά στην παραλία (ως μέγας flame-post starter), ο leftris_b θα αναλάβει τα γλυκίσματα, και ο spor_os θα θάβει στην άμμο όποιον δεν κάθεται καλά
αυτο μην το ξεχναμε!!!!!!!!Σας θυμίζω ότι πρέπει να μας ανταμείψετε τουλάχιστον με 20 πόντους για την παρουσία μας, αλλιώς πως θα ανέβουμε στη σχετική λίστα και θα γεμίσουμε τα αεροπλανάκια.
μα υπήρχε τούρτα, απλά δεν ήταν για φάγωμα... πες ρε CakeNetΚατ' αρχήν συνυπογράφω την καταγγελία της latina. Που πήγε η τούρτα οεο;;;
όπως είπε και ο spor_os πιο πριν, οι χορευτικές σου φιγούρες σου χάρισαν μία βδομάδα ασυλίας. έχεις μία βδομάδα καιρό να γράφεις ακατάπαυστα ώστε να κερδίσεις τα 2 αεροπλανάκια που σου λείπουνΣας θυμίζω ότι πρέπει να μας ανταμείψετε τουλάχιστον με 20 πόντους για την παρουσία μας, αλλιώς πως θα ανέβουμε στη σχετική λίστα και θα γεμίσουμε τα αεροπλανάκια.
ημουν και γω εκειΤελικά περί σαιτα τι λέγατε; Έχει σκάσει να μάθει ο άνθρωπος. Κι αφείστε τα αυτά του στυλ <εμείς δεν θάψαμε κανέναν απόντα αφού έτσι κι έτσι...>. Όποιος δεν ήρθε θάφτηκε. Κανονείστε να έρχεστε!!
Τελικά τι κάνατε, θα πει κανείς; ΄Η θα μου πείτε <κανόνισε να έρχεσαι all night long>;
Πσσ πολύ καλό! Μια και το σκέφτηκες, επιφορτίζεσαι στο εξής να φέρνεις τα κεράκια, μη σου πω και την τούρτα. Άντε την τούρτα τη γλίτωσες. Την έχει αναθέσει ο Def.Ούτε καν σε μένα δε μου δώσανε ένα κερί να κρατήσω!
(πσσσσσσ.... )