ok....με τη βοήθεια των φιλών πιο πάνω έβγαλα κάποια άκρη για το πως θα γίνουν οι κρατήσεις μου on-line πάντα....Λοιπόν: Φτάνω αεροδρόμιο Malpensa και από εκεί με (malpensashuttle.it) πρέπει να κλείσω Λεωφορείο για Milan Centrale - στη συνέχεια με (trenitalia) κλείνω εισιτήριο για Venezia San Lucia - και βρίσκομαι Βενετία.....
Ερωτήσεις για όσους ξέρουν να απαντήσουν-βοηθήσουν:
a) Από το Terminal 1 του Malpensa θα φάω αρκετή ώρα για να βρω το σταθμό λεωφορείων για Milan Centrale???
b) Στο σταθμό Miln Centrale ξέρει κανείς αν θα βρω κ πώς? τον σταθμό της Trenitalia για να μην χαθώ και να πάρω το τρένο για Βενετία?
c) Αν με το καλό φτάσω στη Βενετία-San Lucia από εκεί για να πάω στο κέντρο της Βενετίας και να βρώ το Ξενοδοχείο μου,υπάρχουν μεταφορικά μέσα????
Παιδιά πρώτη φορά στην Ιταλία και ζητάω Βοήθεια...ευχαριστώ
Ερωτήσεις για όσους ξέρουν να απαντήσουν-βοηθήσουν:
a) Από το Terminal 1 του Malpensa θα φάω αρκετή ώρα για να βρω το σταθμό λεωφορείων για Milan Centrale???
b) Στο σταθμό Miln Centrale ξέρει κανείς αν θα βρω κ πώς? τον σταθμό της Trenitalia για να μην χαθώ και να πάρω το τρένο για Βενετία?
c) Αν με το καλό φτάσω στη Βενετία-San Lucia από εκεί για να πάω στο κέντρο της Βενετίας και να βρώ το Ξενοδοχείο μου,υπάρχουν μεταφορικά μέσα????
Παιδιά πρώτη φορά στην Ιταλία και ζητάω Βοήθεια...ευχαριστώ