hydronetta
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- όπου δεν έχω πάει
καλή τιμη είναι για τα δεδομένα των σαφάρι και όσα προσφέρει
Έτσι πιστεύω κι εγώ. Δε νομίζω ότι μια φυσιολογική μέρα, πχ στους Καταρράκτες Βικτώρια με διαμονή, χώρια φαγητό και μία δραστηριότητα, μας βγήκε φτηνότερα. Ακριβότερα σίγουρα αν καθίσω να τα υπολογίσω.καλή τιμη είναι για τα δεδομένα των σαφάρι και όσα προσφέρει
Ναι. Εκτός αυτών που είχαμε ήδη πληρώσει, πρίν την αναχώρηση απο το καμπ πληρώσαμε καμιά 10ριά $ για διάφορα, ίσως δηλαδή είχαμε πάρει περισσότερα αναψυκτικά κλπ-δεν ξέρω, αλλά είναι ασήμαντο το ποσό αυτό έτσι κι αλλιώς.Δηλ ουσιαστικα μιλαμε για All Inclusive ..νομιζω οτι ηταν πολυ καλα δεδομενων αυτων που μας ειπες
Αρκεί να μη πρέπει να βγεις για κατούρημα έξω τη νύχτα...ο γκτσου είχε ένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο.Και να ακούς και αλυχτίσματα, κραυγές από ζώα κ.λ.π. Σκέτη μαγεία!!!
Ποτέ μη μελαγχολείτε που ζήσατε κάτι τόσο όμορφο. Όπως το λες, τυχερός να νιώθεις. Αφρική θα ξαναπήγαινα αύριο κι όλας...μου λείπουν από τους σκορπιούς τη νύχτα μέχρι τα λιοντάρια που μούγκριζαν το πρωϊ κοντά στις σκηνές μας.Μελαγχολώ όταν τα σκέφτομαι, αλλά νιώθω τυχερός όπως λές κι εσύ που τα έζησα. Αν δεν τα είχα ζήσει, δε θα μπορούσα ούτε να μελαγχολήσω.
Καθόλου τυχαίο το 'Μάμα Άφρικα' λοιπόν... Μεγάλη αγάπη για όποιον βρεθεί στην καρδιά της.Αφρική θα ξαναπήγαινα αύριο κι όλας...μου λείπουν από τους σκορπιούς τη νύχτα μέχρι τα λιοντάρια που μούγκριζαν το πρωϊ κοντά στις σκηνές μας.
Ο άνθρωπος κατάγεται από τη Μαύρη Ήπειρο, την έχουμε μέσα μας έστω και σαν αρχέγονη ανάμνηση.Καθόλου τυχαίο το 'Μάμα Άφρικα' λοιπόν... Μεγάλη αγάπη για όποιον βρεθεί στην καρδιά της.
Πολύ σωστός!!Ο άνθρωπος κατάγεται από τη Μαύρη Ήπειρο, την έχουμε μέσα μας έστω και σαν αρχέγονη ανάμνηση.