• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ουγγαρία Βουδαπέστη

Traveller

Member
Κι αυτά εισαγώμενα από το χωριό σου είναι ρε Amsterdam?? Τελικά με τόσες εξαγωγές θα σώσετε την Ελληνική οικονομία... άντε ατιμούλικο σου έμαθα και την hollandaise και κάνεις και την φιγούρα σου... πάντα τέτοια...

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Όοοοχι Θεέ μου! :shock: Όοοοχι άλλα σπαράγγια! :shock:

Ο εφιάλτης στο δρόμο με τα σπαράγγια ξανακτυπά! :shock:

amsterdam

Member
Κι αυτά εισαγώμενα από το χωριό σου είναι ρε Amsterdam?? Τελικά με τόσες εξαγωγές θα σώσετε την Ελληνική οικονομία... άντε ατιμούλικο σου έμαθα και την hollandaise και κάνεις και την φιγούρα σου... πάντα τέτοια...
Σιγά μην έχει σπαράγγια,
είσαι μεγάλο ψάρι τελικά,
αλλά αν ενδιαφέρεσαι έχω κρατήσει μερικά στην κατάψυξη,
πότε θα είσαι στην επιχείρηση να σου στείλω μερικά.;)

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Παιδιά ψάχνω ένα αξιοπρεπές ξενοδοχείο,σε λογική τιμή (μέχρι 90?) και φυσικά σε κεντρική τοποθεσία΄. Εχω κάποιες πληροφορίες για το Eurostars αλλά τσαντίστηκα γιατι κάθε μέρα αλλάζει τις τιμές των δωματίων,μου άρεσε όμως το Lιon garden hotel που μου πρότεινε κάποιος φίλος .Πάντως ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση στο αίτημα μου.
στα 90 ευρώ άνετα πιστεύω θα "χτυπήσεις"η sofitel η marriot.
Eχω μείνει και στα δύο συμφωνώ με όσους υποστήριξαν το sofitel! εξ ίσου καλό (υπερτερεί απλά σε εσωτερικούς μεγάλους χώρους ωραίο λόμπυ κλπ) το marriot! Βρίσκονται στη σειρά (καθώς και το intercontinental)κατά μήκος του Δούναβη,η θέση τους κατ εμέ είναι η ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΗ ολων γιατί είσα ακριβώς στη μέση...δηλ περπατώντας διασχίζοντας τις γέφυρες βρίσκεσκαι στην Βούδα και πίσω σου πίσω από τα ξενοδοχεία -τριγύρω έχεις όλη την Πέστη και τα αξιοθέατα πλατεία vorosmarty,αγ.στέφανο κλπ.
Το Hilton( στο οποίο επίσης είχα μείνει)ναι μεν πολύ!καλό και είναι στη Βούδα σε πολύ γραφικό σημείο ΑΛΛΑ είσαι αποκομμένος από την Πέστη είσαι μακρυά από τα υπόλοιπα.

Οσο για το 4 seasons που αναφέρθηκε ..θα το δοκιμάσω κι αυτό όταν με ζητήσει σε γάμο ο πρώτος ξάδελφος του πρίγκιπα της Ουαλίας...κοντεύουμε..
και θα σου πώ ....μέχρι τότε μείνε σ αυτά που είπαμε

gianna1976

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΕΡΟΥ
Τελικά θα ήθελα να ρωτήσω τους φίλους αξίζει το ταξίδι για Βουδαπέστη ,βέβαια το κάθε μέρος έχει κάτι ξεχωριστό να προσφέρει ,αλλά μετά απο δύο χρονιές Κάιρο και Κωνσταντινούπολη η Βουδαπέστη είναι λίγο έξω απο τα νερά μας.Επίσης θα ήθελα αν κάποιος ξέρει να μου πει να " πεταχτώ" μέχρι τη Βιέννη; Εγώ θα ήθελα να πάω να δω λίγο και την Πράγα αλλά είναι πολλές ώρες με το τρένο οπότε το αφήνω για άλλη φορά.

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
εγω αν και δεν ειχα μεγαλες προσδοκιες απο τη βουδαπεστη, εντουτοις μου αρεσε πολυ σαν πολη.. βεβαια αυτα ειναι προσωπικα γουστα..

mairi5

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγιος Δομινικος
Η Βουδαπέστη είναι πολυ όμορφη και φυσικά να πάτε,μην το συζητας καθόλου!Καμία σχέση βέβαια με τα προηγούμενα ταξίδια σου,αλλα έτσι είναι τα ταξίδια,το κάθε ένα με την ομορφιά του.Εμένα μου άρεσε παρά πολυ!Η Βιέννη κι αυτή πολυ ωραία φυσικά αλλα το αν θα πας εξαρτάται απο το πόσες μέρες διαθέτεις.Η Πράγα έτσι κι αλλιώς είναι πιο ψηλά δεν βολεύει τόσο όσο η Βιέννη για συνδυασμό.

gianna1976

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΕΡΟΥ
Πήγε ένας φίλος πριν το Πάσχα και δεν τον είδα και πολύ ενθουσιασμένο,βέβαια παίζει ρόλο και η παρέα γιατί απο ότι μου είπε δεν πολυγυρίσανε την πόλη.Εμείς ξυπνάμε κατά τις 7:00 το πρωί και γυρίζουμε αργά το απόγευμα και μετά πάλι έξω οπότε τα βλέπουμε ( σχεδόν) όλα απο τις πόλεις που πάμε.Διάβασα στο internet για τον λαβύρινθο στο παλιό κάστρο,έχει πάει κάποιος να μου πει πως είναι;

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Πήγε ένας φίλος πριν το Πάσχα και δεν τον είδα και πολύ ενθουσιασμένο,βέβαια παίζει ρόλο και η παρέα γιατί απο ότι μου είπε δεν πολυγυρίσανε την πόλη.Εμείς ξυπνάμε κατά τις 7:00 το πρωί και γυρίζουμε αργά το απόγευμα και μετά πάλι έξω οπότε τα βλέπουμε ( σχεδόν) όλα απο τις πόλεις που πάμε.Διάβασα στο internet για τον λαβύρινθο στο παλιό κάστρο,έχει πάει κάποιος να μου πει πως είναι;
σίγουρα τα γούστα του καθενός διαφέρουν αλλά οι περισσότεροι που επισκέπτονται την Βουδαπέστη την βρίσκουν όμορφη πόλη,ακόμα και αντικειμενικά να το πάρουμε δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την φυσική ομορφιά της πόλης!ποτάμι,γέφυρες,Βούδα-παλιά πόλη κτισμένη πάνω σε λόφους,νησί Μαργαρίτας κλπ.
Μην το σκέφτεσαι καθόλου,να πάς οπωσδήποτε και αν πρόκειται για λίγες μέρες δηλ μέχρι 3-4 μέρες να μείνεις Βουδαπέστη,γιατί έχει πολλάααα πράγματα να δείς και είναι απλωμένη πόλη,ναι μεν περπατιέται στο κέντρο της αλλά για να την εξερευνήσεις από τη μιά άκρη στην άλλη και στα τραμ θα ανεβοκατέβεις και μετρό θα πάρεις και χρειάζεσαι χρόνο.
Είναι κρίμα να μοιράσεις λίγες μέρες μεταξύ αυτής και της Βιέννης γιατί θα αδικηθεί έτσι και η Βιέννη η οποία κι άν θέλει μέρες!!
Στο λαβύρινθο δεν πήγα οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω

the Lycan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βοστώνη...10 και σήμερα..
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
εγώ έκλεισα ένα που το λένε Buda Hilll Residences!!! επειδή σας βλέπω όλους γνώστες του θέματος, μήπως ξέρει κάποιος και για το συγκεκριμένο?

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
εγώ έκλεισα ένα που το λένε Buda Hilll Residences!!! επειδή σας βλέπω όλους γνώστες του θέματος, μήπως ξέρει κάποιος και για το συγκεκριμένο?
εισαι απο την απεναντι μερια της πολης, στον λοφο στη Βουδα... Το βραδυ εχεις ελαχιστες επιλογες.. αλλαξε το και κλεισε καποιο στην Πεστη

MPLECAFE

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΟΡΤΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΠΟΡΑ
εισαι απο την απεναντι μερια της πολης, στον λοφο στη Βουδα... Το βραδυ εχεις ελαχιστες επιλογες.. αλλαξε το και κλεισε καποιο στην Πεστη
βουδα για πσκ dokk Dokk Club θα με θυμιθεισ για βραδυ ρωτα οτι θελεισ 5 μερεσ την ξεκοκαλιασα:clap:
:clap:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα