• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ουγγαρία Βουδαπέστη, ας οργανωθούμε!

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Απλά έλεγα για την ελληνική ταβέρνα στην εσχάτη των περιπτώσεων που δεν θα μ'αρέσει το φαγητό γιατί δεν θέλω να καταλήξω στα mαc donalds.

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
για την ελληνική ταβέρνα έχω ακούσει καλά λόγια (από φίλους ούγγρους) άλλα και πάλι ταξίδι για μένα είναι και δοκιμή της τοπικής κουζίνας ;)

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Θα δοκιμάσω ούγγρικη κουζίνα άλλωστε διακοπές πάω για να γευτώ νέα φαγητά και να δώ νέα πράγματα.Απλά οι γεύσεις τους είναι λίγο διαφορετικές και επειδή δεν μ'αρέσουν σούπες και καυτερά έλεγα για να μην μείνω νηστική να φάω έστω κι ελληνικό.Αλλά με πείσατε να δοκιμάσω.

Θανάση άσχετο αλλά τι καιρό έχετε στην Πολωνία;Μην πείς ζέστη όπως εδώ!!

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
37 βαθμούς, καλο; έχω κάνει και ένα μαύρισμα ο λούστις άλλο πράγμα :Ρ

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Ήθελα και διακοπές στα βόρεια τρομάρα μου!!!Μήπως να τ'ακυρώσω να κάτσω Αθήνα;Θανάση αν είναι έτσι θα πάρω και μαγιό να βουτήξω σε συντριβάνι ή στον Δούναβη!
Μ'εκδικείται η Ελλάδα που δεν την προτίμησα φέτος για διακοπές.

Panos84

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Los Santos, San Andreas
Θα σου αρέσει σίγουρα το φαγητό. Όσες φορές έφαγα, έμεινα ικανοποιημένος.

Τον Οκτώβριο δεν θα πας Βουδαπέστη; Νομίζω ότι τότε θα έχει δροσιά... :)
Πάντως αν θες, υπάρχει και η λίμνη Μπάλαντον, ότι πρέπει είναι για μία βουτιά. ;-)

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Καλά θα ήταν τον οκτώβρη αλλά φεύγουμε σε 17 μέρες.Απ'οτι βλέπω η ζέστη δεν είναι μόνο προνόμιο της Ελλάδας.

Σ'ευχαριστώ Πάνο για τις συμβουλές του φαγητού θα το δοκιμάσω σίγουρα.

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
σε 17 ημέρες πάει.
έχεις καιρό ακόμα να δεις τι ρούχα θα πάρεις. Παίζει από μεθαύριο πχ +20 με βροχές στις περιοχές αυτές. Είναι δύσκολο να αποφασίσεις από τώρα ;)

Panos84

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Los Santos, San Andreas
Α οκ, εγώ έμεινα στο αρχικό post. Καλοκαίρι είναι μία εποχή που δεν έχω πάει πάντως. :)

Εγώ πριν από ένα μήνα γύρισα και είχε αρκετές βροχές, αλλά και αρκετά ζεστό καιρό. Τώρα, λογικά θα είναι πιο ανεβασμένη η θερμοκρασία. Ότι πληροφορία χρειάζεσαι, μην διστάσεις να ρωτήσεις! :-D

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
ασχετο,ημουν μεσαια Πυρηναια πριν 5 μερες..την πρωτη ημερα στο Αλμπι ειχε 31 βαθμους ,την επομενη Najac k Figeac μεσημεριατικα 12!!!!!

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Σας ευχαριστώ παιδιά.Θα προετοιμαστώ και για κρύο και για ζέστη.

Πάνο που έκανες φιορίνια;Ξέρουν αγγλικά οι ούγγροι ή έστω γερμανικά;Απο τιμές ήταν πιο φθηνά απο εμάς;Στις συναλλαγές σου με τα φιορίνια δυσκολεύτηκες;

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
fiorints στα ΑΤΜ, άμα δε ξέρουν ουγγρικά τότε θα ξέρουν Γερμανικά, ποιο φθηνά, ένα ευρώ 300 φιορίνια

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom