Θα δοκιμάσω ούγγρικη κουζίνα άλλωστε διακοπές πάω για να γευτώ νέα φαγητά και να δώ νέα πράγματα.Απλά οι γεύσεις τους είναι λίγο διαφορετικές και επειδή δεν μ'αρέσουν σούπες και καυτερά έλεγα για να μην μείνω νηστική να φάω έστω κι ελληνικό.Αλλά με πείσατε να δοκιμάσω.
Θανάση άσχετο αλλά τι καιρό έχετε στην Πολωνία;Μην πείς ζέστη όπως εδώ!!
Ήθελα και διακοπές στα βόρεια τρομάρα μου!!!Μήπως να τ'ακυρώσω να κάτσω Αθήνα;Θανάση αν είναι έτσι θα πάρω και μαγιό να βουτήξω σε συντριβάνι ή στον Δούναβη!
Μ'εκδικείται η Ελλάδα που δεν την προτίμησα φέτος για διακοπές.
Θα σου αρέσει σίγουρα το φαγητό. Όσες φορές έφαγα, έμεινα ικανοποιημένος.
Τον Οκτώβριο δεν θα πας Βουδαπέστη; Νομίζω ότι τότε θα έχει δροσιά...
Πάντως αν θες, υπάρχει και η λίμνη Μπάλαντον, ότι πρέπει είναι για μία βουτιά. ;-)
σε 17 ημέρες πάει.
έχεις καιρό ακόμα να δεις τι ρούχα θα πάρεις. Παίζει από μεθαύριο πχ +20 με βροχές στις περιοχές αυτές. Είναι δύσκολο να αποφασίσεις από τώρα
Α οκ, εγώ έμεινα στο αρχικό post. Καλοκαίρι είναι μία εποχή που δεν έχω πάει πάντως.
Εγώ πριν από ένα μήνα γύρισα και είχε αρκετές βροχές, αλλά και αρκετά ζεστό καιρό. Τώρα, λογικά θα είναι πιο ανεβασμένη η θερμοκρασία. Ότι πληροφορία χρειάζεσαι, μην διστάσεις να ρωτήσεις! :-D
Σας ευχαριστώ παιδιά.Θα προετοιμαστώ και για κρύο και για ζέστη.
Πάνο που έκανες φιορίνια;Ξέρουν αγγλικά οι ούγγροι ή έστω γερμανικά;Απο τιμές ήταν πιο φθηνά απο εμάς;Στις συναλλαγές σου με τα φιορίνια δυσκολεύτηκες;