• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ουγγαρία Βουδαπέστη, ας οργανωθούμε!

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Γιατί δεν μ'αρέσουν οι σούπες και αυτό το γκούλας κάπως μου φαίνεται.Η ταβέρνα είναι δεύτερη στο tripadvisor.Νομίζω οτι έχουν πιο λιπαρό φαγητό απο το δικό μας.Και πρώτο στο tripadvisor είναι ιταλικό.

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
φαε κοτοπουλο με παπρικα τοτε! σνιτσελ! τα παντα εχουν!

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Παγωτο οχι (απορω... ), απο γλυκα απογοητευτηκα γιατι ηταν πολυ αγλυκα, εως και χωρις καθολου ζαχαρη ... Δοκιμασα δύο φορές και είπα να μη δοκιμασω τριτη... Ισως δεν τα εφαγα στο σωστο μερος.... Μου θυμισαν γλυκα Σερβίας, επισης αγλυκα.... Αλλα σε αλλον μπορει να μου αρεσουν... σε ενα "γλυκατζη" ομως που το γλυκο θελει να ειναι γλυκο .... χαλι...

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
δεν θυμαμαι δυστυχως... τα ειχαμε δει στη τυχη στο δρομο...

thimios8663

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Αν βρεθεις στη κεντρικη αγορα,κανε μια σταση εδω για καφε-πρωινο,σε φοβερο περιβαλλον και πολυ καλες τιμες..

Cafe Alibi, Βουδαπέστη - Κριτικές εστιατορίων - TripAdvisor

Eπισης πολυ καλα θυμαμαι ηταν και εδω,για μπυρα η φαγητο!!Πολυ ιδιαιτερο μαγαζι οπως θα δεις και στις φωτος..Νομιζω αξιζει μια επισκεψη!!Ειναι και αυτο απεναντι απο την αγορα..

For Sale Bar & Restaurant, Βουδαπέστη - Κριτικές εστιατορίων - TripAdvisor

jimp

Member
Γιατί δεν μ'αρέσουν οι σούπες και αυτό το γκούλας κάπως μου φαίνεται.Η ταβέρνα είναι δεύτερη στο tripadvisor.Νομίζω οτι έχουν πιο λιπαρό φαγητό απο το δικό μας.Και πρώτο στο tripadvisor είναι ιταλικό.
To link που εβαλα νωριτερα με ενα εστιατοριο το ειδες?

Να πας οπωσδηποτε.
Και ειμαι σιγουρος οτι θα ξετρελαθεις με τα φαγητα που εχει.Και φυσικα με τις τιμες του.

Panos84

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Los Santos, San Andreas
Δοκίμασέ το πρώτα....Και εγώ είμαι πολέμιος της σούπας, αλλά η συγκεκριμένη μου άρεσε πάρα πολύ!!

Όσον αφορά την ταβέρνα "Διόνυσος"...θα είσαι Βουδαπέστη και θα φας πάλι ελληνική κουζίνα;; Η πόλη έχει πάρα πολλές γεύσεις για όλα τα γούστα...

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
σε ευχαριστώ πάνο για το ποστ πέρι ταβέρνας. Δε μπορώ να καταλάβω το νόημα να πάει κάποιος στο εξωτερικό και να ψάχνει ελληνική ταβέρνα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom