Το βορειο σελας με συνοδευε καθ ολη τη διαδρομη απο το αεροδρομιο του Κεφλαβικ μεχρι το Ρεικιαβικ τη πρωτη μερα αφιξης μου στην Ισλανδια .. ποσο πιο ονειρικα να ξεκινουσε ενα τετοιο ταξιδι ? Εκ τοτε δεν το ξαναειδα τις υπολοιπες 15 ημερες ...
Nαι,ε? Αρα αν το βαλουμε στο προγραμμα αυτη η τιμη ειναι νορμαλ. Για το γραφειο που την κανει τι λες?Θα αστειεύεστε βέβαια ότι η τιμή είναι απλησίαστη. Δεν έχω δει φτηνότερο πακέτο και μάλιστα με κρουαζιέρα.
1. ναι1.Ο Ιανουάριος είναι καλή εποχή; ;;
2. να διανυκτερεύσω στην kerkines ή εκεί δεν έχει τίποτα;;;
3.Αξίζει να μείνουμε στο tromso 1-2 μέρες ακόμα;;; !
μμμ..Το Tromso δεν μου έκανε κλικ.
συμφωνώ. για το Β. Σέλας όμως δεν ειναι καλυτερα βορεια του αρκτικού κύκλου? μονο λοιπον με αυτο το κριτηριο, αν παει στη Βορεια Νορβηγία και μονο γι αυτο το μερος της χωρας νομιζω η καλυτερη επιλογή ειναι το Τρομσο.Η Νορβηγία σαν χώρα, εκτός από πανάκριβη είναι και τραγικά υπερτιμημένη και ειδικά ο βορράς της.
Και δικό μου απωθημένο!Διαβάζω χρόνια γι'αυτό..ήλπιζα να το δω στη Σουηδία ή στη Φινλανδία όταν πήγα (και ας μην ήμουν πολύ βόρεια!) μάταια όμως..Και εφόσον δεν μπορείς να 'κλείσεις ραντεβού' μαζί του απλά ελπίζω σε κάποιο μελλοντικό ταξίδι μου να το πετύχω..Δεν θα κανόνιζα, επομένως, ταξίδι αποκλειστικά γι'αυτό..Θα απογοητευόμουν αν δεν το έβλεπα!Πω, πω, το τόπικ μου...
Εδώ και καιρό το να δω το Βόρειο Σέλας είναι ένα από τα 10 πράγματα που θέλω να κάνω στη ζωή μου πριν πεθάνω...
Που ήσουν όταν το είδες;Καθε 11 χρονια το σελας εχει πολυ εντονη δραστηριοτητα και φετος ειμαστε στον ενδεκατο χρονο!τρεξεεεεε το ειδα πριν λιγες μερες και εδωσε σοου!ακομα κλεινω τα ματια και το ονειρευομαι