• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Βορειο Σελας - Aurora Borealis

kostasagk

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΣΛΑΝΔΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΣΙΒΗΡΙΑ
στις αρχες καλοκαιριου ημουν στο Τρονσκ της Νορβηγιας ειναι πολυ βορεια καπου στο 70 και το Σεπτεμβριο εμφανιζεται το βορειο σελλας καλο αεροδρομιο και συνδεση με Οσλο εισητηριο γυρω στα 700 ευρω καλα ξενοδοχια μεχρι και καπινκ ωραιοτατο μεσα στην πολη εκει εμεινα 100 ευρω σπιτι ξυλινο για 4 ατομα(χωρις σεντονια).

dionisisgasi

Member
Καλησπερα.να κανω και εγω μια ερωτηση. ποια περιοδο του χρονου μπορουμε να πετυχουμε το βορειο σελας??η ποικίλει απο περιοχη σε περιοχη??

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Eμείς στην ισλανδία το πετύχαμε γύρω στις 9 το βράδυ και δεν κράτησε πάνω από μισή ώρα. Νομίζω μάλλον μέσα φθινοπώρου, χειμώνα, αρχές ανοίξεως είναι η καλύτερη εποχή καθώς ο ήλιος του μεσονυχτίου δεν βοηθάει όπως είναι λογικό.Επίσης θα πρέπει ο ουρανός να είναι μην είναι νεφοσκεπής

Elenik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΚΟΥΚ - ΑΛΑΣΚΑ
Και εγώ το έχω μέσα στα σχέδια μου κάποια στιγμή να το θαυμάσω. Έχω κάνει και μια μικρή έρευνα. Για καναδά δεν ξέρω γιατί είναι αρκετά τα έξοδα.Πιο πολύ έχω κοιτάξει για ευρώπη και έχω καταλήξει ή ισλανδία (χωρίς να μπορώ να προτείνω συγκεκριμένο μέρος) ή Νορβηγία. Στη Νορβηγία το tromso φημίζεται για τη θέα που προσφέρει από το βόρειο σέλας. Αεροππορικά συνδεεται σίγουρα με οσλο και λονδίνο. Γενικά καλύτερο είναι να πας τελη φινοπώου ή άρχες άνοιξης. Και το χειμώνα φαίνεται αλλά θα ξεπαγιάσεις φαντάζομαι. Όσο πιο κοντά στον αρκτικό κύκλο πας, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις. Πάντα βέβαια είναι και θέμα τύχης και καιρού. Κάποια μέλη από το forum νομίζω το έχουν δει οπότε μπορούν να βοηθήσουν περισσότερο. Ελπίζω να τα καταφέρεις και μετά να μας δίνεις συμβουλές.

Evitadp

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Χανιά
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΜΕΡΙΚΗ
Καλησπερα.να κανω και εγω μια ερωτηση. ποια περιοδο του χρονου μπορουμε να πετυχουμε το βορειο σελας??η ποικίλει απο περιοχη σε περιοχη??
Εγώ το είχα πετύχει αρχές Μαρτίου, αλλά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η περιοχή (ήμουν κοντά στο Γκέτεμποργκ).

Gloriana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία, Σκανδιναβία
Πω, πω, το τόπικ μου...

Εδώ και καιρό το να δω το Βόρειο Σέλας είναι ένα από τα 10 πράγματα που θέλω να κάνω στη ζωή μου πριν πεθάνω...

Έπεσε στο μάτι μου αυτό:

Hurtigruten, 7 ήμερη φανταστική κρουαζιέρα Κρουαζιέρα στο Βόρειο Σέλας & στο Aρχιπέλαγο των Φιόρδ!

που είναι βέβαια φαρμακείο...

αλλά ξέρω ότι μπορείς να το δεις σε όλη τη Σκανδιναβία. Νομίζω ένα ταξίδι στην Σκανδιναβία είναι πολύ πιο φθηνό από Καναδά.

Πάντως στο ντοκυμανταίρ του BBC η τύπισσα το είδε από τη Νορβηγία νομίζω...

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Gloriana τελεια η κρουαζιερα αλλα πανακριβη. Αν βαλεις και τις προαιρετικες εκδρομες αστα να πανε.

Gloriana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία, Σκανδιναβία
Ναι ρε απλησίαστη, δεν το συζητώ... Πάντως κάτι πιο φθηνό πρέπει να υπάρχει...

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Ναι ρε απλησίαστη, δεν το συζητώ... Πάντως κάτι πιο φθηνό πρέπει να υπάρχει...
Aν βρεις καμια πιο φθηνη ιδεα πες την γιατι θελουμε και μεις απο ονειρο να γινει πραγματικοτητα.;)

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Θα αστειεύεστε βέβαια ότι η τιμή είναι απλησίαστη. Δεν έχω δει φτηνότερο πακέτο και μάλιστα με κρουαζιέρα.

annoulita100

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εκουαδόρ
Ταξίδι-Όνειρο
All the world 💓
Κι εγώ πιστεύω πως η τιμή είναι αρκετά καλή.Ιδίως για κρουαζιέρα και που Φιορδ και σκεπτόμενη πως ένα όνειρο μου θα γίνει πραγματικότητα???Ε ούτε που θα το συζήταγα !!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα