ANNA-PANOS
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ........................
- Ταξίδι-Όνειρο
- Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Ναι Μακη! Δωσε συμβουλες τετοια ωρα και αν ερθει κανενας νεος πρωι πρωι να δουμε ποιος θα κανει βαρδεια...
Πες τα,χρυσοστομη!!Ναι Μακη! Δωσε συμβουλες τετοια ωρα και αν ερθει κανενας νεος πρωι πρωι να δουμε ποιος θα κανει βαρδεια...
Επιτελους. Καληνυχτα.αμάν πέρασε η ώρα,πάω για ύπνο.καληνύχτα.
Τι θα άκουσαν τα αυτιά σου φανταζομαιHotel Continental (δεν μου άρεσε ιδιαίτερα λόγω απόστασης και όχι καλής ηχομόνωσης).
ακριβώς.Οταν λεμε λεωφορειο εννοουμε οτι υπαρχουν γραμμες απο τα παραλιμνια χωρια για Κομο αν ξεμεινεις με τα καραβακια?
πριν το Menaggio κανε μια σταση στη Mezzegra. εκτός απο το γνωστό ιστορικό ενδιαφερον, εχει θέα κ καλό φαγητό σε τιμές πολύ πιο χαμηλές απο τα πιο γνωστά μέρη.χμ το outlet ειναι καλη ιδεα για την επομενη φορα, τωρα ενα τζααα θα κανω ολο κι ολο, μια γευση θα παρω..
το lugano είναι καλή περίπτωση αλλα η Κυριακή μου μένει και διάβασα οτι ΌΛΑ είναι κλειστά!Δεν ξέρω μηπως να επικεντρωσω το ενδιαφέρον μου στα χωριά;Όσο περισσότερα μπορώ;
como-brunate εβαλα για την πρωτη μέρα..τη δευτερη bellagio,menaggio,varenna φτανουν νομίζω!
Ο καιρος εχω το προαίσθημα οτι θα είναι βροχερος.....φτου!
como-brunate εβαλα για την πρωτη μέρα..τη δευτερη bellagio,menaggio,varenna φτανουν νομίζω!
Αν έχεις Ι.Χ. από το Bellagio περνάς απέναντι με Ferry (νομίζω 15 ευρώ το Ι.Χ. και 2 άτομα) στην Cadenaddia, πηγαίνεις στο Menaggio και μπορείς να συνεχίσεις για Lugano.πριν το Menaggio κανε μια σταση στη Mezzegra. εκτός απο το γνωστό ιστορικό ενδιαφερον, εχει θέα κ καλό φαγητό σε τιμές πολύ πιο χαμηλές απο τα πιο γνωστά μέρη.
α σορυ, τωρα ειδα πας με τραινο. μηπως να σκεφτεις κ την ενοικιαση ΙΧ; ειναι πολυ καλη επιλογη, σταματας οπου θες..