• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Βοήθεια για λίμνη Κόμο (ξενοδοχείο-αυτοκίνητο)

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Μήπως θυμάσαι και ξενοδοχείο-κόστος??
,..Eμεινα στο Hotel Basoni που ειναι πανω στο δρομο με θεα τη λίμνη και πληρωσα 116 ευρω τη βραδια το δικλινο με πρωινο..

Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία - Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Την βοήθεια σας!:D
Το πλάνο έχει ως εξής:
20-26/9 να πετάξουμε για Bergamo με ryanair και να νοικιάσουμε αμάξι και να κινηθούμε προς lago di Como!
Διάβασα όμως τις σελίδες αυτές και το σκέφτομαι...να μείνουμε Como ή Bellagio?Την Varenna την "απέκλεισα" γιατί είναι απ΄την άλλη πλευρά!Το θέμα μου όμως είναι ότι δεν ξέρουμε τι γίνεται με τις αποστάσεις....Σκεφτόμαστε τελευταία μέρα[μιας και πετάμε απόγευμα για Ελλάδα]να πάμε Milano....Αν έχουμε βάση Bellagio π.χ. το Como πόση ώρα είναι;Μην τρώμε και καμιά μία-μιάμιση ώρα στον δρόμο ώστε να δούμε τα τριγύρω χωριά....
Επίσης προτάσεις για Bellagio ή Como για ξενοδοχείο;

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Την βοήθεια σας!:D
Το πλάνο έχει ως εξής:
20-26/9 να πετάξουμε για Bergamo με ryanair και να νοικιάσουμε αμάξι και να κινηθούμε προς lago di Como!
Διάβασα όμως τις σελίδες αυτές και το σκέφτομαι...να μείνουμε Como ή Bellagio?Την Varenna την "απέκλεισα" γιατί είναι απ΄την άλλη πλευρά!Το θέμα μου όμως είναι ότι δεν ξέρουμε τι γίνεται με τις αποστάσεις....Σκεφτόμαστε τελευταία μέρα[μιας και πετάμε απόγευμα για Ελλάδα]να πάμε Milano....Αν έχουμε βάση Bellagio π.χ. το Como πόση ώρα είναι;Μην τρώμε και καμιά μία-μιάμιση ώρα στον δρόμο ώστε να δούμε τα τριγύρω χωριά....
Επίσης προτάσεις για Bellagio ή Como για ξενοδοχείο;
..το απεναντι ειναι 10 λεπτων υποθεση και η Varena ειναι πολυ ομορφη. Οι αποστασεις δεν ειναι μεγάλες . Το Μιλανο θα το εβγαζα εξω απο το τριημερο της εκδρομης. Κοιτα εγω θα επισκεπτομουνα πρωτα το Como και μετα θα πηγαινα στα χωρια..

Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία - Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
..το απεναντι ειναι 10 λεπτων υποθεση και η Varena ειναι πολυ ομορφη. Οι αποστασεις δεν ειναι μεγάλες . Το Μιλανο θα το εβγαζα εξω απο το τριημερο της εκδρομης. Κοιτα εγω θα επισκεπτομουνα πρωτα το Como και μετα θα πηγαινα στα χωρια..
Κοίτα η αλήθεια είναι Milano έχω πάει....Απλά 5-6 φωτογραφίες που δεν έχω βγάλει θέλω να ξανά βγάλω...:haha: Λες ε?Πφφφφ απλά είδα φώτο από Bellagio και μου έκανε πιο πολύ "κλίκ" απ'ότι το Como.... :lol:

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
Θα χρειαστώ βοήθεια για παρόμοιο πρόβλημα...
θέλω να νοικιάσω αυτοκίνητο για λίμνη κομο και γύρω χωριά-αν μπορεί κάποιος ας μου πει επιγραμματικά ποια διαδρομή να ακολουθήσω..-αλλά οι εταιρείες θέλουν υπέρογκα ποσά να δεσμέυσουν στην πιστωτική, γνωρίζει κανείς κάποια που έχει νορμαλ αξιώσεις?να ενημερώσω οτι έχω δική μου ασφάλιση υπερβάλλουσας ζημιάς οποτε δεν βρισκω απαραίτητο να ζητάνε τέτοια νούμερα 1000 ευρω και...:mad:
θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια καθώς είναι δύσκολο ταξίδι όπως φαίνεται τελικά..
θεωρείτε οτι αν δεν βγαλω ακρη με το αυτοκινητο μπορω να κανω αξιολογες διαδρομες με το λεωφορειο?το εχει κανει κανεις?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Θα χρειαστώ βοήθεια για παρόμοιο πρόβλημα...
θέλω να νοικιάσω αυτοκίνητο για λίμνη κομο και γύρω χωριά-αν μπορεί κάποιος ας μου πει επιγραμματικά ποια διαδρομή να ακολουθήσω..-αλλά οι εταιρείες θέλουν υπέρογκα ποσά να δεσμέυσουν στην πιστωτική, γνωρίζει κανείς κάποια που έχει νορμαλ αξιώσεις?να ενημερώσω οτι έχω δική μου ασφάλιση υπερβάλλουσας ζημιάς οποτε δεν βρισκω απαραίτητο να ζητάνε τέτοια νούμερα 1000 ευρω και...:mad:
θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια καθώς είναι δύσκολο ταξίδι όπως φαίνεται τελικά..
θεωρείτε οτι αν δεν βγαλω ακρη με το αυτοκινητο μπορω να κανω αξιολογες διαδρομες με το λεωφορειο?το εχει κανει κανεις?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ
.. νοικιασα απο αεροδρομιο του Bergamo και τις 2 φορες που πηγα ,αμαξι που ειχα κλεισει μεσω internet. Kρατησαν εγγυηση 800 ευρω με τη πιστωτικη ,τα οποια ,αφου επεστρεψε σωο και αλοβητο το αμαξι δεν χρεωθηκα τιποτα.....

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
Ευχαριστώ!Μπορείς μήπως να πεις την εταιρεία?
Μπορείς να μου πεις τι έκανες στην περιοχή?Θα έχω 3-4 μερες..
Έστω επιγραμματικά!
Να είσαι καλά!

XRISTOS71

Member
nena said:
Ευχαριστώ!Μπορείς μήπως να πεις την εταιρεία?
Μπορείς να μου πεις τι έκανες στην περιοχή?Θα έχω 3-4 μερες..
Έστω επιγραμματικά!
Να είσαι καλά!
Για ενοικίαση δες στο Autoeurope.com
Για προγραμμα διάβασε πρωτα τις υπέροχες ιστορίες που έχουν γραφτει και Βγάλε το προγραμμα σου σύμφωνα με τα γούστα σου !!!

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
Για ενοικίαση δες στο Autoeurope.com
Για προγραμμα διάβασε πρωτα τις υπέροχες ιστορίες που έχουν γραφτει και Βγάλε το προγραμμα σου σύμφωνα με τα γούστα σου !!!
χμ εσύ τώρα με μαλώνεις το βλέπω στο βλέμμα σου :D
Αλλά μέχρι αύριο πρέπει να κλείσω...γιατί πάλι το άφησα τελευταία στιγμη!
Πρέπει να αποφασίσω αν θα κατέβω linate, malpensa, ή bergamo!Επίσης για να νοικιάσω αυτοκινητο τι θα χρεωθώ σε προκαταβολή και το βασικότερο αν μπορώ να ταξιδέψω στα χωριά με λεωφορείο ή τρενο!
Είχα διαβάσει απο καποια κοπελα οτι το εκανε με λεωφορειο αλλα δεν το βρίσκω πουθενα!
Επίσης, δεν ξέρω αν θα μείνω 3 ή 4 μέρες..
Αν βρείτε κάτι σχετικό που μου διέφυγε ενημερώστέ με!
Ευχαριστώωω

XRISTOS71

Member
nena said:
χμ εσύ τώρα με μαλώνεις το βλέπω στο βλέμμα σου :D
Αλλά μέχρι αύριο πρέπει να κλείσω...γιατί πάλι το άφησα τελευταία στιγμη!
Πρέπει να αποφασίσω αν θα κατέβω linate, malpensa, ή bergamo!Επίσης για να νοικιάσω αυτοκινητο τι θα χρεωθώ σε προκαταβολή και το βασικότερο αν μπορώ να ταξιδέψω στα χωριά με λεωφορείο ή τρενο!
Είχα διαβάσει απο καποια κοπελα οτι το εκανε με λεωφορειο αλλα δεν το βρίσκω πουθενα!
Επίσης, δεν ξέρω αν θα μείνω 3 ή 4 μέρες..
Αν βρείτε κάτι σχετικό που μου διέφυγε ενημερώστέ με!
Ευχαριστώωω
Δεν σε μαλώνω απλα πρέπει να καταλήξεις τι ακριβώς θες

Να ρωτήσω απο απλή περιέργεια , το ποτέ θα πας ;;;

silversurfer

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
Είναι κρίμα να πας στις υπέροχες αυτές λίμνες κ να είσαι δέσμια του λεωφορείου. Αφού πας Bergamo , νοίκιασε σε μια απτις γνωστές εταιρείες (Europcar, Hertz, Avis κλπ), μπορείς να βρείς οικονομικό αυτοκίνητο (ένα μικρό είναι οτι πρέπει , ιδιαίτερα για τους στενούς δρόμους περιμετρικά της λίμνης)
Οι διαδρομές είναι φανταστικές αν πετύχεις καλό καιρό, φοβερή θέα.
Για τις 3 μέρες που λες οτι έχεις, μπορείς να επσικεφτείς Bellagio, Varenna (με καραβάκι), την πόλη του Κόμο (ίσως να θές να ανεβεις με το τρενάκι στο Brunate, εγώ πήγα άλλα δν τρελάθηκα κιόλας) -- πίστεψε με οι 3 μέρες θα φύγουν πριν το καταλάβεις.

Το Bellagio απτο αεροδρόμιο είναι με νορμαλ κίνηση κανα 2ωρο .. η διαδρομή αξίζει
Όσο για την πιστωτική, όντως δεσμeυουν ένα μεγάλο ποσό, το οποίο όμως στο επιστρέφουν οπότε dont worry

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
πηγαινω Μαρτη αλλα θα παω και Παρίσι οπου θα φιλοξενηθω απο την κολλητη μου και πρεπει επειγοντως να καταληξω σε ενα πλανο οσον αφορα τα εισιτηρια και να τα κλεισω επιτελους!

το κολλημα μου με την ενοικιαση ειναι οχι οι τιμες καθως βρισκω καλες αλλα η προκαταβολη, στην πιστωτικη μου ειχα 3500 λιμιτ, ειδα κι επαθα να το κανω 500 και δεν θελω τωρα να το ξαναανεβασω-και 800 δηλαδη να μου δεσμευσουν ειναι μπελας!καπου διαβασα οτι δεν δεχονται και χρεωστικες αν ειναι δυνατον!
για παραδειγμα Αγγλια που νοίκιασα μου δεσμευσαν 200 λιρες, γιατι τετοια διαφορα στην Ιταλια λογω κλοπων???
Τα παρκιγκ οντως ειναι ελευθερα?θυμαστε?
Δεν ειναι χοτ σεζον σιγουρα εχω ελπιδες να μη συναντήσω προβληματα?
τελικα να δωσω 4 μερες η θα βαρεθω??
είμαι πολύ του στυλ να κατσω ενα τριωρο και παμε παρακατω στο επομενο χωριο γιαυτο κ γω πιστευω οτι θα χρειαστω αυτοκινητο...ΑΛΛΑ

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom