• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Βοήθεια για λίμνη Κόμο (ξενοδοχείο-αυτοκίνητο)

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Ευχαριστώ!Μπορείς μήπως να πεις την εταιρεία?
Μπορείς να μου πεις τι έκανες στην περιοχή?Θα έχω 3-4 μερες..
Έστω επιγραμματικά!
Να είσαι καλά!
..νοικιασα απο europacar. Eιχα 3 μερς στη διαθεση μου και εκανα τη πρωτη μερα como-Menaggio Tremezo την επομενη τη απεναντι πλευρα της λιμνη, Varena και τα αλλα χωρια και τη επομενη πηγα Λουγκανο που δεν αξιζει κατα τη γνωμη μου εκατσα μολις ενα δεκαλεπτο και εφυγα για Τρεσσα σε εντελως αλλη κατευθυνση και λιμνη, σε ενα τρεξιμο του σκοτωμου, η οποια ειναι απιστευτα ομορφη εκανα μια βολτα και επεστρεψα πισω αργα ...
.. Το κοστος για το αυτοκινητο ηταν 450 ευρω αλλα ηταν βανακι γιατι ειμαστε 6 ατομα..

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
τελικά φτάνω malpensa με το καλό...απο κει πως θα παω como?βλέπω τρενο αλλα δε βρήκα κάτι καλό για λεωφορείο, χρησιμοποίησε κανείς λεωφορείο?
τελικα 3 μερες θα έχω, como, menaggio και varena?!
thx

silversurfer

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
Δν βλέπω το λόγο να μείνεις στην πόλη του Κομο. Όλη η μαγεία της περιοχής είναι τα χωριά της -- θα πρότεινα να νοικιασεις ένα μικρο αμάξι , ακόμα κ οι διαδρομές είναι πολυ όμορφες ... Κρίμα να πας εκει κ να είσαι δεσμια του λεωφορείου --- θα σου πρότεινα να μείνεις bellagio κ να επισκεφτεις menaggio , varenna με το καραβακι

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
εχεις νοικιασει?θυμασαι τι σου δεσμευσαν στην πιστωτική?το λιγοτερο που ειπε η lullu είναι 800 και δεν εχω τετοιο limit..
το como δηλαδη δεν εχει κατι ιδιαιτερο?

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
δεν ειναι το Κομο και για πεταμα αλλα τα γυρω χωρια ειναι ονειρο....

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Αντε βρε,πεστε κι αλλα,πολυ με ενδιαφερει και μενα.

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
εχεις νοικιασει?θυμασαι τι σου δεσμευσαν στην πιστωτική?το λιγοτερο που ειπε η lullu είναι 800 και δεν εχω τετοιο limit..
το como δηλαδη δεν εχει κατι ιδιαιτερο?
Το καλοκαίρι που νοίκιασα στο Μαλπένσα από την Budget μέσω του rentalcars.com στο σάιτ μιλούσε για δέσμευση ποσού της τάξης των 900 ευρώ. Κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου ρώτησα για το ποσό που θα δεσμευτεί και μου είπαν ότι θα ήταν 120 ευρώ. Δεν ξέρω αν γίνεται συχνά να υπάρχει τέτοια απόκλιση αλλά θα μπορούσες να στείλεις ένα μέιλ και να ρωτήσεις αν σ' ενδιαφέρει.

Τέτοια εποχή που θα πας (νομίζω ότι πας τον Μάρτιο) ίσως είναι καλύτερα να μείνεις στο Κόμο που θα έχει περισσότερη κίνηση. Αν έχεις αυτοκίνητο πας εύκολα παντού χρησιμοποιώντας και τα καραβάκια. Οι διαδρομές είναι πανέμορφες για οδήγηση. Μην μείνεις σε κανένα μικρό χωριό όσο όμορφο κι αν είναι γιατί θα κόψεις φλέβες. Αν ήταν μετά το Μάιο θα σου έλεγα να μείνεις όπου σ' αρέσει αλλά τώρα μάλλον η κίνηση είναι περιορισμένη.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
τελικά φτάνω malpensa με το καλό...απο κει πως θα παω como?βλέπω τρενο αλλα δε βρήκα κάτι καλό για λεωφορείο, χρησιμοποίησε κανείς λεωφορείο?
τελικα 3 μερες θα έχω, como, menaggio και varena?!
thx
έχω πάρει 2 φορές λεωφορείο από malpensa για como πριν μερικά χρόνια.
δεν ξέρω με ποια εταιρεία πηγαίνεις,η στάση των λεωφορείων είναι έξω από το τέρμιναλ 1 .Βγαίνοντας έξω από το κτίριο του αεροδρομίου προσπερνάς τα λεωφορεία που πηγαίνουν στο Μιλάνο και στα 10-15 μέτρα είναι μια μεγάλη νησίδα με υπόστεγα και παγκάκια,μπροστά τους θα δεις διάφορες πινακίδες με ονόματα ιταλικών πόλεων,μια από αυτές γράφει Como.μπροστά της κάνει στάση το λεωφορείο που κάνει τη διαδρομή malpensa-como-malpensa,στο στύλο της πινακίδας γράφει τις ώρες αναχώρησης,αν σε βολεύουν κάνεις τις επιλογές σου.

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
έχω πάρει 2 φορές λεωφορείο από malpensa για como πριν μερικά χρόνια.
δεν ξέρω με ποια εταιρεία πηγαίνεις,η στάση των λεωφορείων είναι έξω από το τέρμιναλ 1 .Βγαίνοντας έξω από το κτίριο του αεροδρομίου προσπερνάς τα λεωφορεία που πηγαίνουν στο Μιλάνο και στα 10-15 μέτρα είναι μια μεγάλη νησίδα με υπόστεγα και παγκάκια,μπροστά τους θα δεις διάφορες πινακίδες με ονόματα ιταλικών πόλεων,μια από αυτές γράφει Como.μπροστά της κάνει στάση το λεωφορείο που κάνει τη διαδρομή malpensa-como-malpensa,στο στύλο της πινακίδας γράφει τις ώρες αναχώρησης,αν σε βολεύουν κάνεις τις επιλογές σου.
Μάκη περιμένω εναγωνίως το ταξίδι σου στο Μόναχο!αν κι απεχθανομαι τη Γερμανία μου άνοιξες θερμά τον ορίζοντα για Βαυαρία!
οσο για το κομο θυμάσαι τιμες?

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
nena πιστεύω μέσα στην ημέρα να βρω κάποιες πληροφορίες για τιμές.

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
Μάκη με ξέχασες! :)
ποια χωρια ειδες εσυ?
3ημερο θα εχω στη διαθεση μου αν ολα πανε καλα..με πλοιο κινηθηκατε ή αμάξι?

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
nena μου,χίλια συγνώμη,δεν σε ξέχασα αλλά δυστυχώς δεν είχα πρόσβαση στις σημειώσεις μου.λοιπόν όλες οι επισκέψεις μου στο Κόμο έχουν γίνει είτε με τραίνο από Μιλάνο είτε με το λεωφορείο από Μαλπένσα. την πρώτη φορά έμεινα στο Hotel Continental (δεν μου άρεσε ιδιαίτερα λόγω απόστασης και όχι καλής ηχομόνωσης).τις άλλες τρεις φορές που επισκέφθηκα το Κόμο έμεινα στο Hotel Tre Re,(www.hoteltrere.com) καθαρό,αξιοπρεπές και καρακέντρο. στα παραλίμνια χωριά κινηθήκαμε με τα καραβάκια (Navigazione Laghi | Lago di Como | Lago di Garda | Lago Maggiore) μπορείς εδώ να δεις τα δρομολόγια.πολλές φορές που μέναμε αργά σε κάποιο χωριό και δεν είχε καραβάκι για επιστροφή ή δεν μας βόλευε η ώρα γυρνούσαμε με λεωφορείο πίσω στο Κόμο. απαραίτητη η επίσκεψη στο Brunate με το οδοντωτό τελεφερίκ.πιστεύω να σε κάλυψα.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom