evi01
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Η γη ολάκερη!
Νομίζω ότι είναι νωρίς ακόμα και θα βρεις φθηνότερα.
1. Τα tour από το ιντερνετ είναι πανάκριβα - τουλάχιστον η διπλάσια τιμή απ'ό,τι θα βρεις εκεί. Το θέμα, βέβαια, είναι τι θα βρεις εκεί. Υπό την προϋπόθεση ότι θα βρεις κάποιο πρακτορείο (ή, στο ξενοδοχείο) κάποιον που να μπορείς να συνεννοηθείς στ' αγγλικά (στο Χονγκ Κονγκ μάλλον έχεις περισσότερες πιθανότητες από άλλες πόλεις που μπορεί να είναι και σχεδόν αδύνατο) θα έχεις επιλογή είτε να κινηθείς ιδιωτικά, είτε ως μέλος κάποιου γκρουπ (μικρού ή μεγάλου).Μετά από 2 χρόνια που είχα στο πλάνο το ταξίδι για Hong kong και Νότια Κίνα (Guilin,Fenghuang και Zhangjiajie) έκλεισα τελικά τα εισιτήρια για Μάρτιο του 2019 για 15 μέρες. Και έχω κάποιες απορίες.
-1. Τα tour να τα κλείσω όλα απο το ίντερνετ η να τα κλείνω επιτόπου;
-2. τα ταξί ειναι ακριβά;
-3. όλες τις μετακινήσεις(τρένα,λεωφορεία) από Hong Kong προς τελικό προορισμό Zhangjiajie να τις κλείσω απο πρίν Η επιτόπου;
Αυτά τα λίγα και στρώσιμο για πολύ διάβασμα γιατί πρώτη φορά παω Κίνα και με αγχώνει λίγο το θέμα με τη γλώσσα!
Με air china δεν πας;Ρίξε μια ενημέρωση αν θες για τις πτήσεις, τα γεύματα,αεροπλάνα,κινέζους συνταξιδιώτες κτλ κτλΚαλά τι λογοδιάρροια σας έπιασε πάλι; Αν δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε, να ενημερώσω ότι έχει προσφορά η A3, και τα χειμερινά εισιτήρια είναι σκοτωμένα. Έχω κλείσει 4 ταξίδια από το πρωί.
Και προχώρησα και κατά 800 λέξεις ακόμα την επόμενη ταξιδωτική μου ιστορία (που έφτασε τις 38.000 χιλιάδες λέξεις, και απομένει ακόμα το 1/3 του ταξιδιού, και θα τη δείτε ΑΝ και ΟΤΑΝ ολοκληρωθεί (και πάντως αφού έχω γυρίσει από την Κίνα - δε ρισκάρω πιο πριν για λόγους ασφαλείας).
Ναι, είμαι στο γραφείο και πήζω από την πολλή δουλειά σήμερα.
Εχω 4 πτήσεις με Air China, 1 με Air Koryo, 1 με Shenzen Airlines και δυο μεγάλα τρένα. Φαντάζομαι αναφέρεσαι στις διηπειρωτικές ειδικά; Ε, όπως τις άλλες φορές που ταξίδεψα με Airchina σε ίδιου τύπου αεροσκάφος θα είναι. Θορυβώδεις συνεπιβάτες κατά κανόνα, στενό κάθισμα και φαγητό που οριακά τρώγεται.Με air china δεν πας;Ρίξε μια ενημέρωση αν θες για τις πτήσεις, τα γεύματα,αεροπλάνα,κινέζους συνταξιδιώτες κτλ κτλ
Σκέφτομαι πτήση με ενιαίο εισιτήριο για Guangzhou είτε με μίλια το Beijing-Guangzhou.Εχω 4 πτήσεις με Air China, 1 με Air Koryo, 1 με Shenzen Airlines και δυο μεγάλα τρένα. Φαντάζομαι αναφέρεσαι στις διηπειρωτικές ειδικά; Ε, όπως τις άλλες φορές που ταξίδεψα με Airchina σε ίδιου τύπου αεροσκάφος θα είναι. Θορυβώδεις συνεπιβάτες κατά κανόνα, στενό κάθισμα και φαγητό που οριακά τρώγεται.
+ Συνεπιβάτες που την ώρα που το αεροπλάνο προσγειώνεται, λύνουν τις ζώνες τους και μόλις το αεροπλάνο ακουμπήσει στο έδαφος, σηκώνονται και ανοίγουν τα ντουλάπια για να πάρουν τις αποσκευές τους ή την ώρα που σερβίρεται το φαγητό και έχεις ανοίξει το τραπεζάκι σου, αποφασίζουν να ανοίξουν το κάθισμά τους και να ξαπλώσουν με αποτέλεσμα να σου έρχονται τα νουντλς στη μούρη.Θορυβώδεις συνεπιβάτες κατά κανόνα,
Οι εσωτερικές πτήσεις στην Κίνα είναι γενικά ακριβές. Σε αρκετές περιπτώσεις σε συμφέρει (και από πλευράς χρημάτων αλλά και χρόνου) να χρησιμοποιήσεις τα γρήγορα τραίνα (όπου υπάρχει σύνδεση).Σκέφτομαι πτήση με ενιαίο εισιτήριο για Guangzhou είτε με μίλια το Beijing-Guangzhou.
Οπότε και για εσωτερικές πτήσεις.