babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
Ένα τυπογραφικό κάναμε κι αμέσως το εντόπισες!China Southern ή China Eastern (δυο διαφορετικές εταιρίες είναι),
Ένα τυπογραφικό κάναμε κι αμέσως το εντόπισες!China Southern ή China Eastern (δυο διαφορετικές εταιρίες είναι),
Γι αυτό τόνισα το "γρήγορα". Πρώτον γιατί κάνεις λίγες ώρες και δεύτερον γιατί η κατάσταση με τους Κινέζους είναι (σχετικά) ελεγχόμενη (δεν γίνεται ο χαμός που γίνεται στα φτηνά και αργά τραίνα). Μου έχει τύχει και περίπτωση να κάνω διαδρομή με αεροπλάνο που ήταν φτηνότερη από το τραίνο. Αλλά μάλλον ήταν εξαίρεση.@babaduma πολλές φορές τα τρένα έχουν ίδια τιμή με τα αεροπορικά, βέβαια είναι εμπειρία να ταξιδεύεις με αυτά αλλά δεν είναι για πολλές ώρες οι κινέζοι.
Επειδή τις επόμενες ημέρες θα κλείσω τα αεροπορικά, έχει να προτείνει κανείς κάτι παραπάνω? Ευχαριστώ όσους μου απάντησαν.Θέλω να οργανώνω το ταξίδι στην Κίνα για Νοέμβριο που έχω στο μυαλό μου και έχω ήδη διαβάσει αρκετές ώρες από τις ιστορίες εδώ.
Αν και δεν λέω ποτέ, το συγκεκριμένο ταξίδι λόγω κόστους δεν νομίζω ότι θα έχω την ευκαιρία να το ξανακάνω σύντομα όποτε θέλω να πάρω μία καλή γεύση στις 10 μέρες που θα διαθέσω.
Το θέμα είναι τι πρόγραμμα να ακολουθήσω?
Η πρώτη μου σκέψη ήταν Πεκίνο, Pingyao και Σιάν. Μετά έγινε Πεκίνο, Σιάν και Σανγκάι. Μετά κάτι άλλο. Δυστυχώς όσο περισσότερο διαβάζω, τόσο περισσότερο φυτρώνει ο σπόρος για άλλες περιοχές.
Θα ήθελα παρακαλώ μερικές απόψεις σχετικά.
Οι μερες ειναι λιγες, αν δεν μπορεις ομως να τις αυξησεις προτεινω την πρωτη σου σκεψη -πεκινο, πινγκγιαο, σιαν. Το πολυ πολυ να βαλεις μεσα και τη λουογιανγκ.Επειδή τις επόμενες ημέρες θα κλείσω τα αεροπορικά, έχει να προτείνει κανείς κάτι παραπάνω? Ευχαριστώ όσους μου απάντησαν.