canf
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ολλανδία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος Ισπανίας
^καλα τα λες...
Στην ποίηση, νομίζω, τα πηγαίνουμε καλά. Κάποιοι λένε ότι φταίει το ελληνικό φως. Εγώ δεν ξέρω.Αυτο πως το τοποθετεις χρονικα; Περιλαμβανεις και Καραγατση και Βιζυηνο, Παπαδιαμαντη και Ροιδη η το περιοριζεις χρονικα πχ την τελευταια δεκαετια;
Περιλαμβανει και την ελληνικη ποιησηη αφορα μονο την πεζογραφια;
Δεν έχεις και άδικο, υποθέτω. Τη Σονάτα του Κρόϊτσερ την έχεις διαβάσει μήπως;Όντας φανατικός αναγνώστης του Ντοστογιέφσκι, το πρώτο βιβλίο που έπεσε στα χέρια μου γραμμένο από κάποιον άλλο Ρώσο συγγραφέα ήταν η Ανάσταση του Τολστόι... πραγματικά βαρετό βιβλίο και φοβερά μονοδιάστατοι χαρακτήρες, ίσως πρέπει να δώσω μια ακόμα ευκαιρία στον Τολστόι με κάποιο άλλο διήγημα.
Ίσως, δεν σου ταιριάζουν οι Γάλλοι. Έχω δίκιο;Eγώ βαρέθηκα τη Μαντάμ Μπωβαρύ, πειράζει ;;;;
Πολυαγαπημενο, ε??? και δε σε κουρασε...:roll: Εχω ενα φιλο που το βραδυ για να χαλαρωσει προτου κοιμηθει, διαβαζει για τη διασπαση του '68...μηπως εισαι εσυ?:roll:πολυαγαπημενο μου βιβλιοεγω νομιζω πως καθε σελιδα ειχε την αξια του
.δεν ξερω , το βρηκα απολαυστικο και δεν με κουρασε ιδιαιτερα...
Μπα για μένα μάλλον θα μιλάς...Πολυαγαπημενο, ε??? και δε σε κουρασε...:roll: Εχω ενα φιλο που το βραδυ για να χαλαρωσει προτου κοιμηθει, διαβαζει για τη διασπαση του '68...μηπως εισαι εσυ?
Πολυαγαπημενο, ε??? και δε σε κουρασε...:roll: Εχω ενα φιλο που το βραδυ για να χαλαρωσει προτου κοιμηθει, διαβαζει για τη διασπαση του '68...μηπως εισαι εσυ?
Εξαιρουμενου του Αντωνη, που πετυχε βιβλιο καθολικης αποδοκιμασιας, μαλλον δυσκολα θα συμφωνησουμε σε πολλα αλλα βιβλια. Εμενα ,ας πουμε, με κουραζει η "γυναικεια γραφη" τυπου Hislop..ποσα θεληματικα πηγουνια να αντεξω? Σε αλλους βεβαια αρεσουν.. περι γουστου και ορεξεως..
(Κι επιτελους -τι κανει ενα πηγουνι θεληματικο??? )
Τετοια διαβαζεις κι εσυ το βραδυ πριν κοιμηθεις?.. Στην παραλια, φανταζομαι, θα διαβαζεις για τις φραξιες των Μενσεβικων.Μπα για μένα μάλλον θα μιλάς...
Οντως τετοια διαβαζει στην παραλια! Τον εχω δει με τα αυτακια μου και τον εχω ακουσει με τα ματακια μου! Χωρις πλακα!Τετοια διαβαζεις κι εσυ το βραδυ πριν κοιμηθεις?.. Στην παραλια, φανταζομαι, θα διαβαζεις για τις φραξιες των Μενσεβικων.
Εμ, τι βλεμμα ηθελες να 'χει η ερμη; Αλλο περιμενε να δει κι αλλο ειδε τελικα...Γιατί ρε παιδιά που βρίσκεται το περίεργο;
Εγώ όταν δεν ξαπλώνω με κανένα τέτοιο κουβαλάω καμιά εγκυκλοπαίδεια.Ακόμα θυμάμαι το βλέμμα της γυναίκας μου όταν μια μέρα πήγα να ξαπλώσω με έναν αγγλικό τόμο για τον Β'ΠΠ.