• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Βιβλία ''προς αποφυγήν''

canf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ισπανίας
^καλα τα λες...

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Αυτο πως το τοποθετεις χρονικα; Περιλαμβανεις και Καραγατση και Βιζυηνο, Παπαδιαμαντη και Ροιδη η το περιοριζεις χρονικα πχ την τελευταια δεκαετια;
Περιλαμβανει και την ελληνικη ποιησηη αφορα μονο την πεζογραφια; :shock:
Στην ποίηση, νομίζω, τα πηγαίνουμε καλά. Κάποιοι λένε ότι φταίει το ελληνικό φως. Εγώ δεν ξέρω.
Ο Καραγάτσης είναι απόλαυση. Δεν θέλω να επεκταθώ, για να μην προκαλέσω. Δεν θα βρεθούμε κάποια στιγμή στη Θεσσαλονίκη; Μπορούμε να το συζητήσουμε!

Όντας φανατικός αναγνώστης του Ντοστογιέφσκι, το πρώτο βιβλίο που έπεσε στα χέρια μου γραμμένο από κάποιον άλλο Ρώσο συγγραφέα ήταν η Ανάσταση του Τολστόι... πραγματικά βαρετό βιβλίο και φοβερά μονοδιάστατοι χαρακτήρες, ίσως πρέπει να δώσω μια ακόμα ευκαιρία στον Τολστόι με κάποιο άλλο διήγημα.
Δεν έχεις και άδικο, υποθέτω. Τη Σονάτα του Κρόϊτσερ την έχεις διαβάσει μήπως;

Eγώ βαρέθηκα τη Μαντάμ Μπωβαρύ, πειράζει ;;;;
Ίσως, δεν σου ταιριάζουν οι Γάλλοι. Έχω δίκιο;

coccobill

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Σανγκρι-Λα
:roll:πολυαγαπημενο μου βιβλιο;)εγω νομιζω πως καθε σελιδα ειχε την αξια του
.δεν ξερω , το βρηκα απολαυστικο και δεν με κουρασε ιδιαιτερα...
Πολυαγαπημενο, ε??? και δε σε κουρασε...:roll: Εχω ενα φιλο που το βραδυ για να χαλαρωσει προτου κοιμηθει, διαβαζει για τη διασπαση του '68...μηπως εισαι εσυ? :D
Εξαιρουμενου του Αντωνη, που πετυχε βιβλιο καθολικης αποδοκιμασιας, μαλλον δυσκολα θα συμφωνησουμε σε πολλα αλλα βιβλια. Εμενα ,ας πουμε, με κουραζει η "γυναικεια γραφη" τυπου Hislop..ποσα θεληματικα πηγουνια να αντεξω? Σε αλλους βεβαια αρεσουν.. περι γουστου και ορεξεως..
(Κι επιτελους -τι κανει ενα πηγουνι θεληματικο??? )

canf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ισπανίας
Πολυαγαπημενο, ε??? και δε σε κουρασε...:roll: Εχω ενα φιλο που το βραδυ για να χαλαρωσει προτου κοιμηθει, διαβαζει για τη διασπαση του '68...μηπως εισαι εσυ? :D
Εξαιρουμενου του Αντωνη, που πετυχε βιβλιο καθολικης αποδοκιμασιας, μαλλον δυσκολα θα συμφωνησουμε σε πολλα αλλα βιβλια. Εμενα ,ας πουμε, με κουραζει η "γυναικεια γραφη" τυπου Hislop..ποσα θεληματικα πηγουνια να αντεξω? Σε αλλους βεβαια αρεσουν.. περι γουστου και ορεξεως..
(Κι επιτελους -τι κανει ενα πηγουνι θεληματικο??? )
:haha::haha:

τωρα που το ξανακοιταω, ισως χρησιμοποιησα υπερβολικα το πολυαγαπημενο:roll:αντε σκετο αγαπημενο;)απλα το βρηκα καπως ευφυες, αρκετα πρωτοτυπο, και αν θυμαμαι καλα(απο το 2005 που το διαβασα:shock:) ειχε χιουμορ, νοσταλγια..δεν ξερω μου ειχε αρεσει.

Παρ'ολα αυτα απολυτα σεβαστη η αποψη σου!αν αρεσαν σε ολους μας τα ιδια βιβλια θα καταντουσαμε βαρετοι:rolleyes:

αλλο ενα που διαβασα μονο ενα κεφαλαιο του, ειναι η Δεσποινιδα του Αντριτς.Αλλα σιγουρα δεν το λεω ως βιβλιο για αποφυγη..Ισως δεν ειχε ερθει η ωρα του για μενα...!
;)

coccobill

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Σανγκρι-Λα
Μπα για μένα μάλλον θα μιλάς...
Τετοια διαβαζεις κι εσυ το βραδυ πριν κοιμηθεις?.. Στην παραλια, φανταζομαι, θα διαβαζεις για τις φραξιες των Μενσεβικων. :bleh:

Αλλο βιβλιο που θυμηθηκα να με εχει εκνευρισει σχεδον ειναι το "Περιμενοντας να χιονισει στην Αβανα" του Carlos Eire, πολυ αφελως προβοκατορικο για τα γουστα μου.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Τετοια διαβαζεις κι εσυ το βραδυ πριν κοιμηθεις?.. Στην παραλια, φανταζομαι, θα διαβαζεις για τις φραξιες των Μενσεβικων. :bleh:
Οντως τετοια διαβαζει στην παραλια! Τον εχω δει με τα αυτακια μου και τον εχω ακουσει με τα ματακια μου! Χωρις πλακα! :haha:

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Γιατί ρε παιδιά που βρίσκεται το περίεργο;

Εγώ όταν δεν ξαπλώνω με κανένα τέτοιο κουβαλάω καμιά εγκυκλοπαίδεια.Ακόμα θυμάμαι το βλέμμα της γυναίκας μου όταν μια μέρα πήγα να ξαπλώσω με έναν αγγλικό τόμο για τον Β'ΠΠ.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Στα ποσα δευτερα σε παιρνει ο υπνος;

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Θέλω μισή ωρίτσα τουλάχιστον πριν το κλείσω.Αλλά κυρίως γιατί πρέπει να ξυπνήσω το πρωί.

Από τότε κάθε φορά με ρωτάει "δεν έφερες τίποτα μικρό για να διαβάσεις;" κι εγώ που και που της κάνω την χάρη :haha:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Γιατί ρε παιδιά που βρίσκεται το περίεργο;

Εγώ όταν δεν ξαπλώνω με κανένα τέτοιο κουβαλάω καμιά εγκυκλοπαίδεια.Ακόμα θυμάμαι το βλέμμα της γυναίκας μου όταν μια μέρα πήγα να ξαπλώσω με έναν αγγλικό τόμο για τον Β'ΠΠ.
Εμ, τι βλεμμα ηθελες να 'χει η ερμη; Αλλο περιμενε να δει κι αλλο ειδε τελικα...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ακόμα στο κρεβάτι έχεις μείνει εσύ ρε tripakia......

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα