echo2011
Member
Για να το ειχαν σε περίοπτη θέση σίγουρα θα έχουν δεχθεί διαμαρτυρίες, και έχω διαβάσει και αρκετά αρνητικά σχόλια σε κριτικές b&b κατά την αναζήτηση μου για το λόγο αυτό. Δηλαδή πως δεν είχαν φρέσκα κρουασάν και κεικ αλλά συσκευασμένα.. Π.χ. άγγλοι συγκρίνοντας με το πρωινό στα δικά τους b&b που έχει και αυγά, λουκάνικα, μανιτάρια, μπεικον κτλ κτλ τους φαίνεται φτωχό.. Προσωπικά δε με πείραξε καθόλου και καταλαβαίνω τη λογική του νόμου, αλλά δε περιμένω να το βλέπουν όλοι με τον ίδιο τρόπο. Αν ξέρω πως δεν ελέγχονται δε θέλω να ρισκάρω να φάω κάτι που μπορεί να μου χαλάσει τις διακοπές..Ειναι του 1997 για την ακριβεια.
http://www.fiaip.it/settori-operati...iere/legge-regionale-n-18-del-29-maggio-1997/
Δεν σε καταλαβα. Να μη διαμαρτυρονται οι τουριστες? μα για την προστασια τους εγινε..εχει κανεις την ψευδαισθηση οτι θα σερβιριζαν σπιτικες μαρμελαδες και προιοντα παντα φρεσκα? οποιος θελει ξεχωριζει απο την υψηλη ποιοτητα των προιοντων, την ποικιλια, το ψωμι, φρουτα. Φυσικα υπαρχουν b&b ειδικα στην επαρχια που σερβιρουν φρεσκα προιοντα υψηλης ποιοτητας, συνηθως δικα τους, εν γνωση τους οτι αν συμβει κατι εχουν την απολυτη ευθυνη.