Nicole μου δε ξέρω τι γίνεται τον υπόλοιπο χρόνο πάντως αρχές ιουνίου είχε κόσμο αλλά όχι χαμό.. Μπορούσες να κινηθείς άνετα χωρίς να περιμένεις ουρές. Μόνο στα βαπορέτο κάποιες ώρες είχε συνωστισμό αλλά μετά από λίγο έβρισκες και να κάτσεις. Ο καιρός ήταν ιδανικός! Τη μέρα είχε ζέστη αλλά όχι καύσωνα και δε "κολλούσαμε" απ'την υγρασία, και το βράδυ είχε δροσιά, ήθελε και ζακέτα..Aχ καλή μου ποιος σε γλωσσόφαγε? τέλος καλό όλα καλά πάντως! Πολύ χαίρομαι που δε σας χάλασε το υπέροχο ταξιδάκι σας! Βλέπω σας έκανε και φοβερές μέρες...! Τι όμορφες φωτογραφίες από την ηλιόλουστη Βενετία!!! Τελικά πότε είναι η καλύτερη περίοδος για να επισκεφθεί κανείς τη Βενετία και να έχει τέτοιες μέρες χαρά Θεού και να μη γίνεται και χαμός από κόσμο? Πολλά θέλω ε? Μάιος-Ιούνιος???
Εξαιρετικά!!! Σ'ευχαριστώ, με βοήθησες πάρα πολύ !!! Κάπως έτσι πιστεύω είναι το ιδανικό για να μπορείς να χαρείς τη βόλτα σου και να περπατάς με τις ώρες, ούτε να έχει καύσωνα ούτε κρύο!Nicole μου δε ξέρω τι γίνεται τον υπόλοιπο χρόνο πάντως αρχές ιουνίου είχε κόσμο αλλά όχι χαμό.. Μπορούσες να κινηθείς άνετα χωρίς να περιμένεις ουρές. Μόνο στα βαπορέτο κάποιες ώρες είχε συνωστισμό αλλά μετά από λίγο έβρισκες και να κάτσεις. Ο καιρός ήταν ιδανικός! Τη μέρα είχε ζέστη αλλά όχι καύσωνα και δε "κολλούσαμε" απ'την υγρασία, και το βράδυ είχε δροσιά, ήθελε και ζακέτα..
Νααιι θέλουμε φωτογραφίες με πίτσες και μακαρονάδες. Πείνασα!Αααα ...και αν έχεις δείξε μας και καμιά φωτογραφία με ιταλικές λιχουδιές ...
Το ήξερα πως θα εμφανιστούν κι άλλοι λάτρεις!!!Νααιι θέλουμε φωτογραφίες με πίτσες και μακαρονάδες. Πείνασα!
Θέλουμε!!! Θέλουμε!!!Το ήξερα πως θα εμφανιστούν κι άλλοι λάτρεις!!!
Ευχαριστώ alma μου! Ναι ήταν πολύ ωραία, η μαμά ήδη με βάζει να ψάχνω (άλλο που δε θέλω..) για κανένα 3ημεράκι τον οκτώβρη που έχει άδεια!Οι φωτογραφίες σου ήταν πολύ ωραίες όπως και η ιστορία. Πρέπει να περάσατε τέλεια.Πάντα τέτοια.