• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Βενετία - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Από μια εκτενή αναζήτηση κατέληξα στα ακόλουθα για τέλη Οκτώβρη 3 διανυκτερεύσεις

384 ευρώ Apostoli Palace Locanda Ξενοδοχείο , Venice. Επιστροφή χρημάτων μέχρι 5% με το Otel.com=
και
417 ευρώ Booking.com: hotel B&B Diamante e Smeraldo, Venice , Italy - 11 Guest reviews. Book your hotel now!

Τι προτείνετε???Από το el otel δεν έχω κλείσει ποτέ.

Το δεύτερο μου κάνει πιο πολύ για τη Βενετία!:roll:

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
θα έμενα στο πρώτο, Apostoli. Θα απέφευγα το συνωστισμό στη καρδιά της πόλης, ίσως και φασαρία. Θα έβλεπα τι υπάρχει έξω από τα must, θα ανακάλυπτα όμορφες γωνιές στις πορείες μου για το κέντρο. Επίσης σ αυτή τη περιοχή βρίσκεις φαγάδικα που συχνάζουν οι ντόπιοι. οι αποστάσεις είναι μικρές

maska_29

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω το Σέλας...
Στο post #10 έχω προτείνει το ξενοδοχείο Apostoli Palace (με βασικό κριτήριο το value for money δεδομένου ότι οι τιμές στη Βενετία είναι τσιμπημένες)
Επίσης συμφωνώ και με τον soudianos

LIDA

Member
Διαφορετικές οπτικές βλέπω.. Αν και από ότι είδα το πρώτο δεν είναι και πολύ μακριά..Ετσι δεν είναι?
nenena τι εννοείς ότι είναι πιο ΄πολύ για βενετία??

LIDA

Member
Στο post #10 έχω προτείνει το ξενοδοχείο Apostoli Palace (με βασικό κριτήριο το value for money δεδομένου ότι οι τιμές στη Βενετία είναι τσιμπημένες)
Επίσης συμφωνώ και με τον soudianos

Ναι από εκεί το είδα και το έψαξα!Απλά από το site του ξενοδοχείου μου το δίνει ακριβά ενώ το otel πολύ πιο φθηνά..

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Διαφορετικές οπτικές βλέπω.. Αν και από ότι είδα το πρώτο δεν είναι και πολύ μακριά..Ετσι δεν είναι?
nenena τι εννοείς ότι είναι πιο ΄πολύ για βενετία??

Εννοώ ότι ταιριάζει σαν ξενοδοχείο, οπτικά με τη Βενετία! Αποπνέει ένα πιο ρομαντικό αέρα και σε προδιαθέτει να ζήσεις σε μία πόλη μοναδική, γιατί σε γυρνάει σε άλλες εποχές, έτοιμη να σε πλανέψει από το πρώτο κίολας σοκάκι που θα διαβείς!
Αλλά μην το πολυκουράζω όπου και να μείνεις τα σοκάκια παραμένουν σοκάκια, τα κανάλια παραμένουν κανάλια! Α και μιας και το ανέφερα, να ζητήσεις θέα σε ένα οποιοδήποτε κανάλι!

LIDA

Member
Για αυτούς που έχουν κάνει ταξίδι Μιλάνο- Βενετία με τρένο. Πρέπει να κλείσω μεσω internet???Στο trenitalia μου δίνει πολύ φτηνά το εισιτήριο περίπου 20 ευρώ το άτομο αλλά δεν δέχεται international πιστωτικές (το διαπίστωσα αφού τους τηλεφώνησα). Με παρέπεμψαν στο italianrail που εκεί μου το δίνει πιο ακριβά το εισιτήριο.
Να τα κλείσω ή όταν με το καλό φτάσω?Φτάνω ημέρα Τετάρτη.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
αλλά δεν δέχεται international πιστωτικές (το διαπίστωσα αφού τους τηλεφώνησα).
περίεργο, στο σαιτ δεχονται όλες τις visa, masrtercard. μήπως εννοούσαν κάτι άλλο? τι είναι οι "international" πιστωτικές? οι μη ιταλικές? εδώ έπεσε τοση διαφήμιση για το e-ticket.. είναι δυνατόν?

LIDA

Member
περίεργο, στο σαιτ δεχονται όλες τις visa, masrtercard. μήπως εννοούσαν κάτι άλλο? τι είναι οι "international" πιστωτικές? οι μη ιταλικές? εδώ έπεσε τοση διαφήμιση για το e-ticket.. είναι δυνατόν?
Κι όμως..Από χθες προσπαθούσα να κλείσω δοκιμάζοντας 2 πιστωτικές.Και όταν εκνευρίστηκα πια, έχοντας ήδη μιλήσει και με τις τράπεζες, μήπως παρουσίαζαν κάποιο πρόβλημα, πήρα τηλ.
Φαντάζομαι εννοούσε τις μη ιταλικές και γι΄αυτό με παρέπεμψε σε άλλο site. Και εμένα πολλή εντύπωση μου έκανε...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Κι όμως..Από χθες προσπαθούσα να κλείσω δοκιμάζοντας 2 πιστωτικές.Και όταν εκνευρίστηκα πια, έχοντας ήδη μιλήσει και με τις τράπεζες, μήπως παρουσίαζαν κάποιο πρόβλημα, πήρα τηλ.
Φαντάζομαι εννοούσε τις μη ιταλικές και γι΄αυτό με παρέπεμψε σε άλλο site. Και εμένα πολλή εντύπωση μου έκανε...
λόγω των πολλών επιθέσεων από χακερ έχουν ένα σύστημα 3D Secure και απαιτεί εγγραφή σ' αυτό πρώτα. περισσότερα δεν ξέρω, ας βοηθήσει κάποιος άλλος που ξέρει.
Avviso per i clienti con carta di credito VISA e MASTERCARD - Trenitalia

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Για αυτούς που έχουν κάνει ταξίδι Μιλάνο- Βενετία με τρένο. Πρέπει να κλείσω μεσω internet???Στο trenitalia μου δίνει πολύ φτηνά το εισιτήριο περίπου 20 ευρώ το άτομο αλλά δεν δέχεται international πιστωτικές (το διαπίστωσα αφού τους τηλεφώνησα). Με παρέπεμψαν στο italianrail που εκεί μου το δίνει πιο ακριβά το εισιτήριο.
Να τα κλείσω ή όταν με το καλό φτάσω?Φτάνω ημέρα Τετάρτη.

Κλείστα απο εκεί!Έτσι κι αλλιώς θα δεις τα αυτόματα μηχανήματα στον σταθμό των τρένων, τί κάθεσαι και μπλέκεις με πιστωτικές, κτλ, η διαδικασία είναι πόλύ απλή...

LIDA

Member
Ευχαριστώ Samion!Μάλλον πρέπει να μην αρκεστώ στα ισπανικά αλλά να αρχίσω σιγά σιγά και τα ιταλικά,γιατί άκρη δεν βγάζω μετά στο link που οδηγεί!!!

Sapienza έχεις δίκιο.θα τα κλείσω επι τόπου,δεν πιστεύω να μην βρω!!!
Ευχαριστώ για τον κόπο σας!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.370
Νεότερο μέλος
jsjsjsjs13

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα