• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Βενετία - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

vasilis_emm

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψάχνω...
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΕΡΟΥ
Και εγώ ψάχνω γιατί θα πάμε 28 Οκτωβρίου...Εμείς κλεισαμε να πάμε μέσω Μιλάνου και από εκεί τρενάκι, 2, 5 ώρες. Πετάει η easy jet από Θεσσαλονικη, γι αυτό.
Για ξενοδοχείο και εγώ είμαι στην αναζήτηση...
30/10 πάω κι εγώ...αν βρείς τίποτα καλό πές και σε μένα!!!

GTS

Member
Μέχρι στιγμής αναζήτηση:

1. Aqua Palace - Venice luxury hotel | Hotel Aqua Palace Official Site,4 star hotel Venice historic center,luxury hotels - Τιμή 480 Ευρώ.

2. Ad Place - Boutique Hotel Venice | Hotel Ad Place Venice | Official Site | Boutique Hotel Romantic in Venice Saint Mark - Τιμή 485 Ευρώ.

3. Starhotels Splendid Venice - http://www.starhotels.com/hotel/sple...idalb=18&lin=2 - Τιμή 493 Ευρώ.

4. Centurion Palace - luxury hotel Venice luxury hotel in Venice - CENTURION PALACE - Τιμή 494 Ευρώ.

5. Palace Bonvechiatti - Design Hotel Venice | Hotel Palace Bonvecchiati Venice | Official Site | Luxury Hotel in Venice - Τιμή 527 Ευρώ.

6. Al Ponte Mocenigo - Venice Hotel Al Ponte Mocenigo Venice Italy - Official Site - Τιμή 420 Ευρώ (double superior room).

7. Liassidi Palace - Boutique Hotel Venice Liassidi Palace Venice | Official Site | luxury hotels in Venice | Boutique hotels in Venice Italy | Luxury hotel Venice - Τιμή 500 Ευρώ.

Οι τιμές είναι για τέλος Μαρτίου και 3 διανυκτερεύσεις.

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Χωρις να εχω μεινει σε κανενα απο τα παραπανω,εχοντας ριξει μια ματια στα επιλεγμενα ξενοδοχεια η δικη μου σειρα προτιμησης εχει ως εξης 2,5,7,1.
Εχεις να διαλεξεις αναμεσα σε αξιολογα 4αρια, μην υποβαθμισεις την ποιοτητα της διαμονης σου στο 2αστερο, εστω και σε superior (6).. Πιστευω επισης οτι καλο θα ηταν να μην μεινεις απεναντι απο τον Αγ.Μαρκο(4), οχι οτι δεν ειναι ωραια περιοχη,καθε αλλο, αλλα εχω την εντυπωση οτι απο τη σταση περναει ενα μονο βαπορετο για απεναντι, και η γεφυρα της ακαδημιας πεφτει μακρια, οποτε θα σας φαει ο ποδαροδρομος..
Η περιοχη του 2 ειναι αρκετα καλη για τα δικα μου δεδομενα, λιγο πολυ κοντα σε ολα (ριαλτο,σαν μαρκο,φενισε, ακαντεμια) και το ξενοδοχειο φαινεται κουκλιστικο, το 5 παλι ειναι κλασσικη και διαχρονικη αξια και 2 βηματα απο τον Αγ.Μαρκο, ακριβως απο πισω. Το 1 φαινεται πολυ ωραιο αλλα νομιζω ειναι λιγο ..χωμενο και το 7 το εχω δει απο κοντα, φαινεται πολυ καλο, ειναι πολυ κοντα στην ελληνικη εκκλησια,θελει κ αυτο λιγο περπατημα μεχρι την πλατεια..
ελπιζω να μη σε μπερδεψα παραπανω..
οτι κ αν επιλεξεις καλη διαμονη σ αυτη την υπεροχη πολη

• Like
Reactions: GTS

gone

Member
Για κοιτάξτε και αυτό στο οποίο έχω μείνει.Είναι στο κεντρικότερο δρόμο πολύ κοντά στον Αγιο Μάρκο
Hotel Saturnia & International

vasilis_emm

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψάχνω...
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΕΡΟΥ
Για τέλη Οκτωβρίου κάτω απο 150 ? δεν υπάρχει τίποτα, μήπως να κλείσω κάπου δίπλα (Lido για παράδειγμα) η δεν αξίζει?
10 λεπτά με το waterbus είναι αν δεν κάνω λάθος.
Κανείς που πήγε και ξέρει καμιά συμβουλή...
Ευχαριστώ.

LIDA

Member
Πράγματι όλα τα παραπάνω για 3 διανυκτερεύσεις για Οκτώβρη βγαίνουν από 800-1000 ευρώ!!!

LIDA

Member
Για τέλη Οκτωβρίου κάτω απο 150 ? δεν υπάρχει τίποτα, μήπως να κλείσω κάπου δίπλα (Lido για παράδειγμα) η δεν αξίζει?
Ευχαριστώ.
Δεν αξίζει όμως να μείνεις και εκτός..Πάμε που πάμε...:p

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Ευχαριστώ.

Να πήγαινα Βενετία και να έμενα στο Λίντο δεν θα μου άρεσε! Και είναι λιγάκι κουραστικό, μια ωρίτσα να θες να χαλαρώσεις το μεσημέρι πρέπει να το κάνεις ολόκληρο θέμα! Άσε που το Λίντο δεν είναι Βενετία, δεν έχει πλατεία Αγίου Μάρκου και ότι αυτή συνεπάγεται!;)

LIDA

Member

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.370
Νεότερο μέλος
jsjsjsjs13