• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Βενετία - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

LIDA

Member
Και εγώ έτσι...έστειλα το φαξ.Όχι δεν είχα πρόβλημα αν και έστειλα τα στοιχεία της electro, οπότε πρέπει να κάνω και έναν έλεγχο και εκεί!!
Με avis, μια χαρά αν και ήταν λίγο ακριβούτσικη, αλλά επειδή ήμασταν 5 δεν μας φάνηκε. Από εδώ είχα κλείσει.
Όσο για το fox town, οι τιμές ας πούμε ένα μπλουζάκι που έκανε 100 ευρώ έκανε 80 με την τιμή outlet.Εννοώ ότι δεν είχε έκπτωση πάνω στην τιμή outlet και δεν αξίζει...ήταν αρκετά ακριβά...Μόνο στα polo R. Lauren είχαν κάποιες καλές προσφορές για τους άντρες.
Δεν είχαμε χρόνο αλλά και η αγορά του Κόμο είναι καλή, κινήσου καλύτερα εκεί.
Στη βίλλα δεν μπήκαμε, οπότε δεν μπορώ να εκφράσω άποψη.
Parking έχει σε κάθε χωριό. Κάπου 1 ευρώ την ώρα μέχρι τις 20.00. Μετά είναι δωρεάν.
Οτι χρειαστείς!

MJ 23

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελωνη ...επιτελους
Ταξίδι-Όνειρο
οπουδηποτε στον κοσμο
Καλησπερα σε ολους. Γνωριζει καποιος σε πιο μερος της Βενετιας εχουν φτιαξει μια μικρη μικρογραφια του πυργου της Πιζας? Εχω ακουσει ειναι πολυ ομορφο αλλα δεν γνωριζω που ειναι μεσα στην Βενετια.

MJ 23

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελωνη ...επιτελους
Ταξίδι-Όνειρο
οπουδηποτε στον κοσμο
Δεν γνωριζει κανενας παιδια τιποτα?

GTS

Member
Ladies & gentlemen, το Μάρτη του '11 λέω να εκδράμω στη Γαληνοτάτη, είναι μεγάλη παράλειψη που δεν την έχω επισκεφτεί και σκέφτομαι να επανορθώσω. Δύο ερωτησούλες:

1. Για αεροπορικά να περιμένω καμιά προσφορά (από Alitalia, Lufthansa π.χ.) και μέχρι πότε? Αυτή τη στιγμή βρίσκω στα ~270 με τους Γερμανούς (μιλάμε για βολικές ώρες, να φτάνεις μεσημέρι και να φεύγεις μεσημέρι-απόγευμα). Έχουν και στα 183 βέβαια αλλά φτάνεις βράδυ, οπότε πάει τσάμπα η μέρα. Μέχρι 200 τα δίνω ευχάριστα, να ελπίζω? Επίσης, η Α3 πετάει τότε για εκεί?

2. Ξενοδοχείο....η εποχή είναι low season, οι τιμές είναι πολύ καλές για Βενετία, θέλω ωραίο ξενοδοχείο-ρομαντικό-στα κανάλια και δε συμμαζεύεται....το μπάτζετ είναι ~500 για 3 βράδια, είναι αρκούντως υψηλό για πολύ καλό ξενοδοχείο. Θέλω λοιπόν πρόταση από κάποιον που έχει μείνει σε τέτοιο ή έχει προσωπική άποψη, μη τα σκάσουμε και τη πατήσουμε....σημειωτέον, τα έχω ψάξει και τα έχω δει όλα στο Ίντερνετ, όπως και αυτά που γράφει ο Τράβελλερ (Liassidi Palace κτλ). Θέλω όμως άποψη από γνωρίζοντες επί τόπου.

Evmenis

Member
Επόμενο Ταξίδι
london baby
εγω ειχα μεινη σε αυτο και ηταν εξαιρετικό.
Residenza d'Epoca San Cassiano
ειναι σε καλο σημειο και το δωμάτιο ηταν μεγαλο και ολοκαθαρο.οι κοινοχρηστοι χωροι ηταν χλιδατοι και με καλο γουστο.πρωινο μετριο.
τσεκαρα λιγο και τις τιμες ... φτηνοτερα και απο 3μερο στη γαστουνη βγαινει :)

black mamba

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα (!!!)
Ταξίδι-Όνειρο
ΗΠΑ
Το έχω προτείνει στο παρελθόν και θα συνεχίσω να το προτείνω. Δε με απογοήτευσε και θα το επέλεγα πάλι αν ήταν να ξαναπάω. Η θέα απίστευτη. Romantic? Oh, yes! :
" Α tribute to music "
Στο booking το δίνει με 400 τα τρία βράδια, άρα είναι στο budget σου.
Booking.com: hotel A Tribute To Music Residenza, Venice, Italy - 504 Guest reviews. Book your hotel now!
PS Να προσέξεις, αν το κλείσεις να επιλέξεις δωματιο με view. Απλά το λέω , μήπως εκ παραδρομής ......

LIDA

Member
Και εγώ ψάχνω γιατί θα πάμε 28 Οκτωβρίου...Εμείς κλεισαμε να πάμε μέσω Μιλάνου και από εκεί τρενάκι, 2, 5 ώρες. Πετάει η easy jet από Θεσσαλονικη, γι αυτό.
Για ξενοδοχείο και εγώ είμαι στην αναζήτηση...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ladies & gentlemen, το Μάρτη του '11 λέω να εκδράμω στη Γαληνοτάτη, είναι μεγάλη παράλειψη που δεν την έχω επισκεφτεί και σκέφτομαι να επανορθώσω. Δύο ερωτησούλες:

1. Για αεροπορικά να περιμένω καμιά προσφορά (από Alitalia, Lufthansa π.χ.) και μέχρι πότε? Αυτή τη στιγμή βρίσκω στα ~270 με τους Γερμανούς (μιλάμε για βολικές ώρες, να φτάνεις μεσημέρι και να φεύγεις μεσημέρι-απόγευμα). Έχουν και στα 183 βέβαια αλλά φτάνεις βράδυ, οπότε πάει τσάμπα η μέρα. Μέχρι 200 τα δίνω ευχάριστα, να ελπίζω? Επίσης, η Α3 πετάει τότε για εκεί?
συντροφε μην υποτιμάς τον ιταλικό κολοσσό. άκου να πας με πρωινο bratwurst στη Βενετία!
κλείσε με ΑΖ που έχει Ρώμη 130 + το connection 98, σύνολο 230 και πας όοτι ώρα θες και με ιταλική κλάση. μην ξανακούσω τέτοιες προσβολές.

vasso

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Σκανδιναβία
Tο είχα προτείνει και εγω στο παρελθόν, είναι κοντά στη Piazalle Roma και Santa Lucia Railway Station .Είναι ένα κτίριο του 15ου αιώνα,ήσυχο,πολύ καθαρό, με θέα σε κανάλι και βγάζει κατά καιρούς προσφορές και εκπτώσεις. Βέβαια θέλει λίγο περπάτημα μέχρι την πλατεία του Αγίου Μάρκου .
http://www.alsolehotels.com/en/index.htm
http://www.booking.com/hotel/it/alsole.en.html

Last edited by a moderator:

LIDA

Member
Πάντως για Οκτώβρη που ψάχνω δεν είδα καμία προσφορά και είναι όλα για 3 νύχτες άνω των 500-600 ευρώ. Καλά είδα και 1300 ευρώ για ξενοδοχεία που έχουν προταθεί. Μάλλον θα πρέπει να βάλω το χέρι βαθιά στην τσέπη..

GTS

Member
συντροφε μην υποτιμάς τον ιταλικό κολοσσό. άκου να πας με πρωινο bratwurst στη Βενετία!
κλείσε με ΑΖ που έχει Ρώμη 130 + το connection 98, σύνολο 230 και πας όοτι ώρα θες και με ιταλική κλάση. μην ξανακούσω τέτοιες προσβολές.
Μόλις βρήκα με Λουφτβάφε 194 με γαλατάδικη πτήση και άφιξη στη Γαληνοτάτη 12.10. Κι ας είναι μέσω ******

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα