• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Βενετία - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
..καλο σου ταξιδι και μην ξεχασεις να φας μπακαλιαρο ψημενο στο γαλα,,, αυτη τη στιγμη δεν θυμαμαι πως λεγεται η σπεσιαλιτε αυτη ισως ο σαμιον να ξερει.( σιγουρα ξερει)...

MJ 23

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελωνη ...επιτελους
Ταξίδι-Όνειρο
οπουδηποτε στον κοσμο
Καλησπερα παιδια. Σε 2 μηνες θα επισκεφτω την μαγικη Βενετια και ηθελα να ρωτησω κατι. Γνωριζει κανεις για καποια ξεναγηση που γινεται στην γεφυρα των στεναγμων και στα κελια των φυλακων που υπαρχουν εκει? Κατι ακουσα απλα δεν γνωριζω αν αξιζει, ποσο κοστιζει και πανω κατω τι ακριβως βλεπεις. Ευχαριστω προκαταβολικα.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
..καλο σου ταξιδι και μην ξεχασεις να φας μπακαλιαρο ψημενο στο γαλα,,, αυτη τη στιγμη δεν θυμαμαι πως λεγεται η σπεσιαλιτε αυτη ισως ο σαμιον να ξερει.( σιγουρα ξερει)...
εδω που τα λέμε έχει και δύσκολο όνομα...baccala alla veneziana..:haha:

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
καλή είναι η τοποθεσία, κοντά και στο Ριάλτο με τα παραλιακά καφέ και εστιατόρια

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Καλησπερα παιδια. Σε 2 μηνες θα επισκεφτω την μαγικη Βενετια και ηθελα να ρωτησω κατι. Γνωριζει κανεις για καποια ξεναγηση που γινεται στην γεφυρα των στεναγμων και στα κελια των φυλακων που υπαρχουν εκει? Κατι ακουσα απλα δεν γνωριζω αν αξιζει, ποσο κοστιζει και πανω κατω τι ακριβως βλεπεις. Ευχαριστω προκαταβολικα.
αν θυμάμαι καλά είναι το ίδιο εισιτήριο που βγάζεις για το Παλάτι του Δούκα.
από το υπόγειο υπάρχει στοά, περνάς μέσα από τη κλειστή γέφυρα των στεναγμών και πας στις φυλακές. δεν χάνεις πολύ απ το χρόνο σου, αξίζει και μην σκέφτεσαι το εισιτήριο...μια φορά πας...

LIDA

Member
Τελικά κλείσαμε εδώ:

Starhotels Splendid Venice (Venice, Italy) - Hotel Reviews - TripAdvisor
Starhotels Splendid Venice | Hotel in Central Venice

Με 126Ε που το βρήκαμε σε προσφορά (ενώ η νορμάλ τιμή παίζει από 165 και πάνω) δε μπορούσαμε να κάνουμε και αλλιώς....σας ευχαριστώ όλους όσους βοηθήσατε.

Μας μένει μια νύχτα στο Μιλάνο τώρα...

Πολύ ωραία επιλογή!Για Μιλάνο εχω μείνει στο Marconi Booking.com: Hotel Marconi, Milan, Italy - 395 Guest reviews. Book your hotel now!

Είναι δίπλα στο σταθμό, ωραία δωμάτια, καλή τιμή, 90 ευρώ με πρωινό.

helstar

Member
Οντως με το εισητηριο για τον παλατι των Δογηδων ,εχεις προσβαση και στη γεφυρα των στεναγμων που εμενα προσωπικα δεν μου εκανε τρομερη ενυπωση απο μεσα.Βεβαια τα ειδα ολα λιγο γρηγορα λογω στενοτητας χρονου.Τα κελια επισης τιποτε συγκλονιστικο.Το παλατι παντως λεει!

σαιτας

Member
δεν ξερω αν υπαρχει ξεναγηση, αλλα σιγουρα δεν αξιζει ο κοπος. υποχρεωτικα περνατε απο την γεφυρα των στεναγμων και τα κελια. εμενα μου αρεσε, οτι απο το παλατι πας στις φυλακες. επισης μην χασεις την ζωνη αγνοτητος που εχουν στα εκθεματα.

MJ 23

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελωνη ...επιτελους
Ταξίδι-Όνειρο
οπουδηποτε στον κοσμο
Ευχαριστω παρα πολυ παιδια, θα παω σιγουρα στο παλατι επομενως θα την κανω την βολτα μου απο εκει. Απλα νομιζα οτι μονο με ξαναγηση γινοταν κατι τετοιο.

vasilis_emm

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψάχνω...
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΕΡΟΥ
Καλησπέρα,

Θα είμαι στη Βενετία τέλη του μήνα για 2-3 μέρες,ξέρει κανείς τι παίζει με τις μεταφορές?
Θα μείνω στο Lido απ'όπου θα παίρνω το waterbus για την κεντρικη πλατεία της Βενετίας.
Βρήκα στο ίντερνετ κάρτες διαδρομών αλλά μου φαίνονται λίγο ακριβές και δε ξέρω αν αξίζουν, για παράδειγμα για 72 ώρες 48 ? ή και 60 ? αν δεν κάνω λάθος εάν σου προσφέρουν και είσοδο σε αξιοθέατα.Βρήκα και μια Rolling venice card για 72 ώρες 18 ? (αυτή παλεύεται).
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
Ευχαριστώ.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
33? έχει η 72ωρη και 18? αν είσαι κάτω απο 30 ετών... η γραμμη 1 κάνει 1 ώρα περίπου απο την p. roma και η διαδρομη ειναι πάνω στο μεγαλο καναλι υπέροχη μη την χάσεις... απο λιντο για πλατεία περίπου 15 λεπτά είναι με συχνα δρομολόγια, το νησί ειναι πολύ συμπαθητικο και έχει πολυ κόσμο το καλοκαίρι λόγω της τεράστιας παραλίας που βλέπει στην αδριατική.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88