varioAthens
Member
Ευχαριστω πολυ Κικη μου!Πολυ ωραια ιστορια και καταπληκτικες φωτογραφίες!
Μπραβο.
Ευχαριστω πολυ Κικη μου!Πολυ ωραια ιστορια και καταπληκτικες φωτογραφίες!
Μπραβο.
Χαιρομαι τοσο πολυ με αυτο που μου λες! Σε ευχαριστω!!Πολύ δυνατή ιστορία! Και η περιγραφή σου και οι εικόνες που τη συνοδεύουν με κάνουν να νοιώθω ότι είμαι μαζί σας!
Σε ευχαριστω πολυ!!!Πολύ ωραία όσα μοιράζεσαι μαζί μας! Αν ποτέ πάω θα πάω και στα καφέ που αναφέρεις. Πολύ ωραίες φωτογραφίες και ιστορίες όπως πάντα
Μακάρι να καταφέρω κάποτε να πάω στο Ρίο και στη Βραζιλία γενικότερα, πιστεύω ότι είναι από τα μέρη που δεν πρέπει να χάσει κανείς.
Σε ευχαριστω παρα πολυ!!! Να εισαι καλα!!!Γράφεις υπέροχα! Μπράβο!
Το καλύτερο όλων βέβαια είναι το "beleza"! Το χρησιμοποιούν ειδικά οι cariocas. Τι κάνεις Μήτσο; Beleza φίλε. Τι λέει; Μιά ομορφιά! Όπως ακριβώς το είπες, εμείς εδώ λέμε στην πίεση και στον αγώνα και οι Βραζιλιάνοι έχουν συνεχώς το mood "μια ομορφιά"!Νομίζω ότι η φράση που λένε συνεχώς, το "Τudo bem" συνοψίζει όλη την φιλοσοφία ζωής τους. "Όλα καλά".
Ααα τι ωραιες πληροφοριες!!! Ευχαριστω!Το καλύτερο όλων βέβαια είναι το "beleza"! Το χρησιμοποιούν ειδικά οι cariocas. Τι κάνεις Μήτσο; Beleza φίλε. Τι λέει; Μιά ομορφιά! Όπως ακριβώς το είπες, εμείς εδώ λέμε στην πίεση και στον αγώνα και οι Βραζιλιάνοι έχουν συνεχώς το mood "μια ομορφιά"!
Επίσης πολύ δυνατό είναι και το "joia" που στην ουσία σημαίνει κόσμημα. Πώς είσαι Maria Clara; Joia! Είπαμε, άλλο mood, εκπληκτικοί άνθρωποι!