• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Αρχες ιδιωτικης οικονομιας στη Κουβα?

Christian

Member
Μαλιστα: θα ηθελα να το δω αυτο: πληθος ανειδικευτων σε θεσεις οπου απαιτειται μια καποια τεχνικη γνωση.
Το κομμάτι από το ποστ σου, που εκφράζεις την απορία για τους ανειδίκευτους.

Και ακομη αν παρουν 35αρηδες και τους κανουν παραγιους σε εμπειρους εικοσαρηδες καθολου καλο δεν ειναι....
Μπερδεύεις τον Ελληνικό στρατό με τον Σοσιαλισμό.

Αν το κανουν το βεβαιο ειναι, οτι πριν γυρει η οικοδομη λογω κακοτεχνιων, θα εχουν γινει πολλα εργατικα ατυχηματα λογω κακης φυσικης καταστασης των εργατων....
Η διαπίστωση που κάνεις συμβαίνει μόνο στο καπιταλισμό.

Υ.Γ Ο Σοσιαλισμός δεν εξηγείται ούτε αναλύεται με τον καπιταλιστικό τρόπο σκέψης και συνείδησης.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Μπα σε καλό σου Christian, είχα να γελάσω έτσι από τότε που μου είχες εκείνο με τις "Ανησυχίες αστών"...:haha::haha::haha:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Η αλήθεια ειναι οτι ώρες ώρες ο Christian λέει τα καλυτέρα ανέκδοτα στο forum.

Christian

Member
Κάτι μου θυμίζουν αυτά τα γέλια.....την εποχή της κατοχής τα γέλια και τα γλέντια που ακουγότανε από το Κολωνάκι ;)

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
αχ αυτή η Κούβα ...
ενα νησί τόσο μακρια μας που καταφερνει και είναι παντα επικαιρη
και ξεσηκωνει "φωτιές" ...
αντε να δούμε τώρα με τις "αλλαγες" θα αρχισουν οι Κουβανοί να δουλευουν ; Περα απο τα αστεια τετοιο τεμπλεχανειο , δεν εχω ματαδει .
Να εξηγησω ότι και εγώ το ίδιο θα εκανα αν ζουσα και πληρωνομουν εκει . Δεν υπαρχει κινητρο με τα 15 δολλαρια το μηνα μισθο και ειναι κριμα για ενα ιδιαιτερα προκομενο και καπάτσο λαό να καθεται και να τεμπελευει, αφου εδω και χρονια ειναι γνωστο οτι το αγώι ξυπνάει τον αγωγιάτη .

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Κάτι μου θυμίζουν αυτά τα γέλια.....την εποχή της κατοχής τα γέλια και τα γλέντια που ακουγότανε από το Κολωνάκι ;)
Βρε Christian μικροδειχνεις! Δε σου φαινοταν τετοια ηλικια... :haha:

joss

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
.
Να εξηγησω ότι και εγώ το ίδιο θα εκανα αν ζουσα και πληρωνομουν εκει . Δεν υπαρχει κινητρο με τα 15 δολλαρια το μηνα μισθο .
Μου θυμησες το απαικτο που ειχε πει καποτε ο ηθοποιος Κ. Τσακωνας σε καποια ταινια: "εμεις κανουμε οτι δουλευουμε, και εκεινοι κανουνε οτι μας πληρωνουνε..."

Christian

Member
Τα μέτρα για την αυτοαπασχόληση
Μέσω της εφημερίδας του ΚΚ Κούβας «Γκράνμα» δόθηκαν χτες στη δημοσιότητα τα συγκεκριμένα επαγγέλματα που, μετά την απόφαση της Εθνοσυνέλευσης της Λαϊκής Εξουσίας το φετινό Αύγουστο, μπορούν να εξασκούνται με αυτοαπασχόληση.
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : Τα μέτρα για την αυτοαπασχόληση

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
"θα μπορούν να μισθώνουν και εργατικό δυναμικό"....."στόχος είναι να υπερασπιστούμε και να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το σοσιαλισμό"

Κάτι δεν κολλάει ρε Christian.

Christian

Member
"θα μπορούν να μισθώνουν και εργατικό δυναμικό"....."στόχος είναι να υπερασπιστούμε και να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το σοσιαλισμό"

Κάτι δεν κολλάει ρε Christian.
Διάβασε το σημερινό άρθρο του Ριζου, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : Λαός που πολεμά, θα μας έχει στο πλευρό του!

fotast

Member
Διάβασε το σημερινό άρθρο του Ριζου, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : Λαός που πολεμά, θα μας έχει στο πλευρό του!
Συγνώμη αλλά που θα πάει αυτή η ιστορία με τον Ριζοσπάστη??

Εντάξει το μάθαμε το εμπεδώσαμε,έχει τις απαντήσεις για όλα.Αν θέλουμε ξέρουμε που θα τον βρούμε.

Προβάλει κανείς με τέτοια συχνότητα οποιοδήποτε άλλο έντυπο(Ελληνικό ή ξένο) που υπερασπίζεται άλλη ιδεολογική θεωρία?

Για μένα ειναι πλεόν κουραστικό,φυσικά αν άλλους τους αρέσει είναιι άλλο θέμα.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ούτε κι εμένα μ'αρέσει όπως δεν μ'αρέσουν τα άρθρα της Καθημερινής,της Ναυτεμπορικής και του in.gr που αραδιάζονται σωρηδόν σε καθημερινή βάση εδώ μέσα.

Απλώς δεν τα διαβάζω,είναι δικαίωμα του καθενός όσο δεν παραβιάζει τους όρους του site να το κάνει πάντως,οπότε δεν έχω και κανένα δικαίωμα να τον κράξω.Μπορώ να κράξω μόνο αυτό που προβάλει το άρθρο πάντα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
ioannistaxidiaris

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom