• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ινδία Από την… Αλαπούτσα στο Μουνάρ (by hydronetta & Rosa)

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
To προβλημα ειναι στην αποδοση του ορου γεενα.Κι επειδη ο καλος δασκαλος ειναι αυτος που ξερει σε ποιον ν απευθυνθει οταν δεν ξερει κατι,τηλεφωνησα σ εναν καλο συναδελφο θεολογο{ετρωγε με την οικογενεια του σε ταβερνα ο ανθρωπος} και μου ειπε οτι στα ευαγγελια μ αυτην τη λεξη αναφερονται στην κολαση.Δηλαδη, Αλιμονο,ροζ γουρουνακι,που γυρνας στεριες και θαλασσες για να προσηλυτισεις {πιο ελευθερα,να αλλαξεις καποιον και να τον φερεις στα νερα σου} κι οταν το καταφερνεις τον κανεις παιδι της κολασης δυο φορες χειροτερο απο σενα.
Καλά το ψιλιάστηκα εγώ. Κολασμένος ταξιδιωτικά και κακή επιρροή. Ούτε η Μ.Εβδομάδα στη Πόλη με το κεράκι ανά χείρας με σώζει. 'Αγιον Όρος κι αν…
Υπερευχαριστώ. Αυτό το γέενα δεν το βρήκα μεταφρασμένο σωστά

greco

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος Τουρκιας
Αυτο μ αρεσει στο forum,να ξεκινας να διαβασεις για Αλαπουτσιωτες και Μουναρους:icon_evil: που λεει κι ο sokratis και να καταληγεις στον ευαγγελιστη Ματθαιο:innocent:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Αυτο μ αρεσει στο forum,να ξεκινας να διαβασεις για Αλαπουτσιωτες και Μουναρους:icon_evil: που λεει κι ο sokratis και να καταληγεις στον ευαγγελιστη Ματθαιο:innocent:
Είδες πλουραλισμός σκέψης; :haha:

paefstra

Member
Δηλαδη, Αλιμονο,ροζ γουρουνακι,που γυρνας στεριες και θαλασσες για να προσηλυτισεις {πιο ελευθερα,να αλλαξεις καποιον και να τον φερεις στα νερα σου} κι οταν το καταφερνεις τον κανεις παιδι της κολασης δυο φορες χειροτερο απο σενα.
Πάρε με μαζί σου @hydronetta , να γίνω βοηθός σου, ο Σάντσο Πάντσα σου, να σου φτιάχνω καφέ και να ξεκουράζω τα πόδια σου. Να γυρνάμε στεριές και θάλασσες αλλά να κάνουμε όσους βρούμε στο διάβα μας παιδιά της κόλασης δυο φορές χειρότερα από μας!

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Πάρε με μαζί σου @hydronetta , να γίνω βοηθός σου, ο Σάντσο Πάντσα σου, να σου φτιάχνω καφέ και να ξεκουράζω τα πόδια σου. Να γυρνάμε στεριές και θάλασσες αλλά να κάνουμε όσους βρούμε στο διάβα μας παιδιά της κόλασης δυο φορές χειρότερα από μας!
Με αυτά που μου έγραψες με τούμπαρες. Εμπρός της γής οι ταξιδο-κολασμένοι!

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Monsieur hydronetta, μου έχεις εξάψει και μένα τη φαντασία. Κι Αλαπούτσα δε βλέπω.
Το 'σωσα τώρα!
Σιγά σιγά θα τη γδύσουμε την Ινδία. Στο τέλος θα φανεί κι η Αλαπούτσα και το Μουνάρ

karfitsa

Member
Αλιμονο,ροζ γουρουνακι,που γυρνας στεριες και θαλασσες για να προσηλυτισεις {πιο ελευθερα,να αλλαξεις καποιον και να τον φερεις στα νερα σου} κι οταν το καταφερνεις τον κανεις παιδι της κολασης δυο φορες χειροτερο απο σενα.
Tωρα ολα αυτα τα εκανες στη Ροζα;.....:D...παει το κοριτσι...

fotast

Member
Θα ήταν περιττό να γίνει δημοψήφισμα με ερώτηση "με ποιο μέλος θέλετε να ταξιδέψετε".

Με αυτά που διαβάζουμε εδώ και την λίστα αναμονής που υπάρχει το ρόζ γουρουνάκι θα κέρδιζε με χαώδη διαφορά.:)

Πάντως ενδιαφέρον θα είχε ένα τέτοιο θέμα...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Και γω την Αλαπουτσα περιμενω με ανυπομονησια !!!!
Αντε μπας και δουμε χαρα στα ...ματια μας!
Πα πα πα ....θου κυριε ..φουντωσα η γυναικα βραδιατικα ...σα δε ντρεπεστε ..τι διαβαζουμε ...θα σας στειλω τη Γαλλιδα με το βρακι να σας επαναφερει στην ταξη και την ηθικη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom