pigi_dikaiou
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ......
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αγιο Ορος
Εχω και αλλες προτασεις..αλλα σιγα-σιγα...ηδονικα(συμφωνα με το πνευμα της γραφης σου)
Aπαιτείται επιμελής επεξεργασία κι από τους δύο συγγραφείς για να διασφαλιστεί η έμπνευση κι η ποιότητα του βαθυστόχαστου κειμένουΑργειτε στην περιγραφη κυριε και μας αφησατε με την Αλαπουτσα στο λαπτοπ.
Μπα δεν είναι άμοιρη ευθυνών…. συναίνεσε διανθίζοντας το κείμενοΗ εισαγωγη ολα τα λεφτα!! Αναμενουμε διακαως τη συνεχεια!!
Κακο γουρουνι, τωρα που λειπει η εν λογω κυρια εξιστορεις αυτα τα γεγονοτα που δεν μπορει να σε αντικρουσει, ετσι?
Ένας διαφορετικός πρόλογος
Το βλέμμα του αποσπάστηκε από τους υπόλοιπους της παρέας και βυθίστηκε στο δικό της. Ρούφηξε δυνατά τον καπνό του τσιγάρου του. Ο καπνός ξεχύθηκε απ' τα χείλη του σαν την καυτή ανάσα ενός δράκου. Καυτή σαν την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα.
“Το θέλω” της ψιθύρισε σιγανά και οι κόρες του μυδρίασαν σαν μάτια αρπακτικού. Όμοιος με θρόισμα και απαλό χάδι στο αυτί, ο ήχος αυτών των δύο λέξεων την έκανε ν’αναπηδήσει ελαφρά από έκπληξη και να αναρριγήσει.
“Και... και εγώ...” ψιθύρισε εκείνη με τρεμουλιαστή φωνή, αυθόρμητα κι ανερυθρίαστα.
“Ομως έχεις σύζυγο, παιδί, δεν είναι σωστό” προφασίστηκε εκείνος, παρόλο που η ηδονοθηρική του ματιά πρόδιδε ότι δεν είχε ενδοιασμούς.
“Το ξέρω, όμως δεν μπορώ να συγκρατηθώ. Με ξεπερνά. Θέλω να το ζήσω”, ανταπάντησε εκείνη ξελιγωμένη.
Ο άντρας έβρεξε αργόσυρτα με τη γλώσσα τα χείλη του. Την κάρφωσε με το βλέμμα του προσπαθώντας να καταγράψει κάθε σύσπαση στους μυς του προσώπου της και ξεστόμισε αναίσχυντα: “Εμείς είμαστε δύο, όμως. Το έχεις ξανατολμήσει;”
Η γυναίκα έστρεψε το βλέμμα στον δεύτερο άντρα που παρακολουθούσε τη σκηνή αμίλητος. Το πρόσωπό του ανεξιχνίαστο, τα μάτια του κατέγραφαν μισόκλειστα την κάθε κίνησή της. Ένοιωσε μια γλυκειά έξαψη να φουσκώνει στα σωθικά της σαν λάβα και να εκρήγνυται καίγοντας το πρόσωπό της. Η πείρα του ήταν ολοφάνερη και μαγνήτιζε τη φαντασία της. Η λογική τής υπαγόρευε να αρνηθεί, αλλά η καρδιά της είχε άλλη γνώμη. “Πάντα υπάρχει η πρώτη φορά”, ψέλλισε, ξέροντας πως μόλις είχε κάνει το πρώτο βήμα σε έναν δρόμο δίχως γυρισμό.
Ο πρώτος άντρας άφησε τον ενθουσιασμό του να ξεσπάσει ασυγκράτητος και σήκωσε το ποτήρι του δηλώνοντας: “Στην Αλαπούτσα, λοιπόν!”. Η ομήγυρη σάστισε με την ακατάληπτη δήλωση, όμως εκείνη αντιλήφθηκε τη βαρύτητα αυτής της φράσης και ένιωσε να βουλιάζει σε μια ταραγμένη θάλασσα ηδονικών συσπάσεων που συγκλόνισε το κορμί της.
“Και στο Μουνάρ!” τερέτισε ναζιάρικα, χαμογελώντας σιβυλλικά στους υπόλοιπους που την κοιτούσαν απορημένοι. “Αδημονώ…” μπόρεσε να του αρθρώσει ξέπνοα από τους πολλαπλούς οργασμούς του μυαλού της.
Για τους τρεις συνωμότες πλέον δεν υπήρχαν άλλοι τριγύρω. Υπήρχε μόνο η βουτιά στο λάγνο όνειρο των αισθήσεων.
Αλαπούτσα…Μουνάρ…. Λέξεις μαγικές, ηδονιστικές!
Ως κατάλαβες με το δεύτερο κεφάλαιο προσπάθησα να τα κουκουλώσω λίγο, αλλά ουδέν κρυπτόν τελικάΚαλά, το τι αίσχη και λοιπά ανάμοστα έλαβαν χώρα κάτω από την αθώα (και καλά) μύτη μου εκείνο το βράδυ της Ροζογουρονογατίσιας ταξιδιωτικής διαπλοκής ούτε που βάζει ο νους σας. Θου Κύριε...
Έχε χάρη που τιμώ τις αξίες μου περί προστασίας των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων γιατί έτσι και ανοίξω το στόμα μου ... , ένα πρωτοσελίδακι στην Εσπρέσσο το'χουμε χαλαρά!