emouli
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Καλά που έγραψες εγκαίρως το δεύτερο κεφάλαιο, καθώς τα τοπωνύμια του τίτλου ούτε που τα 'χω ακούσει ποτέ μου. Πάντως είναι εύηχα!
Οφείλω να πω ότι τα πνευματικά δικαιώματα του τίτλου ανήκουν περισσότερο στη Rosa, διότι εδώ κι 1,5 χρόνο που πραγματοποιήθηκε το το ταξίδι όλο το λέγαμε κι όλο το αναβάλαμε. Κι επειδή κατά πως φαίνεται σαν γνήσιο γουρούνι έχω εποχές οίστρου, μου 'ρθε να καταπιαστώ με κάτι που ο πρόλογός του τουλάχιστον θέλαμε να παραπέμπει σε κάτι….πικάντικο. Ευτυχώς η Rosa με συνδράμει με την φαντασία και το αστείρευτο χιούμορ της παρά τις υποχρεώσεις της. Και χαίρομαι γιατί η ανταπόκριση μου θυμίζει τις ωραίες εποχές που γύρω από κάθε ταξιδιωτική ιστορία γινόταν κι ένα τζέρτζελο με πειράγματα και ποικίλα σχόλια. Είδες τι κάνει μια Αλαπούτσα κι ένα Μουναρ.;;;;Aν μου ελεγε κανεις πριν γραφτω εδω οτι θα εφευγα απ τη δουλεια το μεσημερι με αγωνια για τη συνεχεια μιας ιστοριας για την Αλαπουτσα και το Μουναρ θα τον ελεγα τρελο!Απιστευτη η επιλογη του τιτλου,ευφυης ο προλογος οπως κι ο ιδιος ο γραφων την ιστορια...Και νομιζω οτι πολλοι εδω μεσα-για να μην πω ολοι-συμφωνουν μαζι μου.
Γλυκό μου γουρουνάκι, τώρα που οι πομπές μου βγήκανε στη φόρα, σου ομολογώ και δημοσίως ότι σε αγαπώ και θα σε αγαπώ για πάντα, κι εσένα και τον Γάτο μας! Και όχι μόνο επειδή είσαι ένα ροζ γουρούνι με διαολίσια κερατάκια και ουρά, που ξελογιάζει τις καλές κυράδες και τις βγάζει από τις συζυγικές παστάδες τους για να τις παρασύρει σε μέρη αλαργινά και μαγεμένα, αλλά και επειδή είσαι ένας υπέροχος συνταξιδιώτης που μου χάρισε ένα μοναδικό ταξίδι και ένα τσουβάλι (απαγορευμένες και μη…) αναμνήσεις…
Όσο για το κείμενο, να πω εδώ ότι εσύ είσαι ο υπεύθυνος και σε συντριπτικό ποσοστό συγγραφέας του. Γράφε λοιπόν, κι όπου μπορώ θα βοηθάω με προτάσεις και φωτογραφίες. Μονάχα μην τα γράψεις όλα, ξέρεις εσύ…
Αυτοι στην φωτογραφια που ποσταρες φανταζομαι ειναι Αλαπουτσιωτες γιατι για Μουναρους δεν τους κοβω.
Άμα θέλει ζωγραφίζει! Socrates εσύ σουπερσταρ, θέλω συνεχείς και εύστοχες παρεμβάσεις. Καλά το ξεκίνησεςΔευτερο συνεχομενο καταπληκτικο ποστ sokratis!
Μόνο σ' εμένα θυμίζει κάτι σαν διάψευση κυβερνητικού εκπροσώπου;Ω θεέ μου, ξέχασα το ρουφιανοημερολόγιο!
Καταγγέλω εκ των προτέρων και μετά βδελυγμίας το χαλκευμένο και παντελώς αναληθές περιεχόμενό του!