• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ινδία Από την… Αλαπούτσα στο Μουνάρ (by hydronetta & Rosa)

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Δεν φταίω εγώ, φίλτατε Σωκράτη! Παρεσύρθην...
Πόσοι και πόσοι από δω μέσα δεν έχουν πάει με τον αγαπητό μας hydronetta, μην κοιτάς που τηρούν σιγήν ιχθύος και δεν τολμούν να αποκαλυφθούν...
Τη μία έβλεπα τον λατρευτό μας babaduma να έχει πάει με το γουρούνι.
Την άλλη τον διακεκριμένο taver. Κυρίες πέραν πάσης υποψίας, καθωσπρέπει, επιστήμονες, όλες να έχουν πάει με το γουρούνι. Για να μη μιλήσω για τον Γάτο και τον snapper, που έχουν πάει με το γουρούνι ουχί μία φορά, αλλά πολλοστές... Για να μην πω για τις μακροσκελέστατες ουρές που περιμένουν αναμονή να πάνε (και θα πάνε σύντομα...) κι αυτοί με το γουρούνι. Ονόματα τρανταχτά του φόρουμ, άλλοι παντρεμένοι, άλλοι και άλλες με τις κόρες τους! Όλους τους πήρε ή περιμένει να τους πάρει το γουρούνι! Μην κοιτάς που δεν αναφέρω ονόματα. Το κάνω μόνο και μόνο για να μη θίξω υπολήψεις και κλονιστεί συθέμελα το χριστιανικό τούτο φόρουμ... Πόσο να αντέξω πια κι εγώ, τη στιγμή μάλιστα που ο σύζυγος έδωσε τόσο υπόπτως γρήγορα και ανησυχητικώς αβίαστα το οκ για την αναχώρησή μου?

(προς απανταχού 'ξέρετε-εσείς': ΤΩΡΑ είναι η στιγμή για δωροδοκίες... λίγα ποστ παρακάτω θα είναι πλέον αργά...)

Last edited:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Αγαπητή Rosa σε κατανοώ και θα το ομολογήσω. .. θέλω και γω να πάω με το γουρούνι :bleh:
Δεν σε έχω πάρει εσένα; πώς κι έτσι; :bleh:
Πάντως σιγά σιγά γιατί πρέπει πρώτα να πάρω ένα ζευγάρι πολύ dolce bita, καπάκι μια μαμά με κόρη, δυο ζευγάρια (ειδικά η μια κυρία πολύ απαιτητική) και μερικούς εργένηδες
Εξοντωτικό πρόγραμμα
Όλους τους παίρνω όπως βλέπεις. Διακρίσεις δεν κάνω.
Η dimkyr μου λείπει από τη συλλογή μου αλλά πού θα πάει θα υποκύψει κι αυτή στην γουρουνογοητεία μου.
Τους παίρνω στα ταξίδια εννοώ μην παρεξηγηθώ κιόλας

Last edited:

karfitsa

Member
Όλους τους πήρε ή περιμένει να τους πάρει το γουρούνι! Μην κοιτάς που δεν αναφέρω ονόματα. Το κάνω μόνο και μόνο για να μη θίξω υπολήψεις και κλονιστεί συθέμελα το χριστιανικό τούτο φόρουμ...
Ελα μουναρ...στο τοπο σου...τι αλλο θα διαβασω η χριστιανη...:)Μου ειχαν πει,οτι σε τουτο το φορουμ καθε πρωι διαβαζουν τον "Σωτηρ"...:oops:
Παντως,οφειλω να ομολογησω,οτι η συγγραφικη πενα,ειναι ακαταμαχητη,γιαυτο και θα κλεισω τα ματια(που λεει ο λογος)και θα συνεχισω την αναγνωση.....;)

ggonholidays

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Γκαλαπάγκος
Η dimkyr μου λείπει από τη συλλογή μου αλλά πού θα πάει θα υποκύψει κι αυτή στην γουρουνογοητεία μου.
Τους παίρνω στα ταξίδια εννοώ μην παρεξηγηθώ κιόλας
Δέχομαι και τρίο με την dim kyr. .. θα ήταν σαν επικίνδυνη αποστολή... Αρχίζω ήδη να φαντασιώνομαι :haha:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Ελα μουναρ...στο τοπο σου...τι αλλο θα διαβασω η χριστιανη...:)Μου ειχαν πει,οτι σε τουτο το φορουμ καθε πρωι διαβαζουν τον "Σωτηρ"...:oops:
Παντως,οφειλω να ομολογησω,οτι η συγγραφικη πενα,ειναι ακαταμαχητη,γιαυτο και θα κλεισω τα ματια(που λεει ο λογος)και θα συνεχισω την αναγνωση.....;)
Οὐαὶ ὑμῖν, ροζουλί γουρούνιον, ὅτι περιάγεις τὴν θάλασσαν καὶ τὴν ξηρὰν ποιῆσαι ἕνα προσήλυτον, καὶ ὅταν γένηται, ποιεῖς αὐτὸν υἱὸν γεέννης διπλότερον εσού.
Αιώνες πριν ειπώθηκε προφητικά...

Δέχομαι και τρίο με την dim kyr. .. θα ήταν σαν επικίνδυνη αποστολή... Αρχίζω ήδη να φαντασιώνομαι :haha:
γουρούνι, dimkyr… σε ποιό βούρκο κύλισες καλό μου παιδί...

Last edited by a moderator:

karfitsa

Member
Οὐαὶ ὑμῖν, ροζουλί γουρούνιον, ὅτι περιάγεις τὴν θάλασσαν καὶ τὴν ξηρὰν ποιῆσαι ἕνα προσήλυτον, καὶ ὅταν γένηται, ποιεῖς αὐτὸν υἱὸν γεέννης διπλότερον εσού.
Αιώνες πριν ειπώθηκε προφητικά...
Ροζουλι γουρουνιον...κατι ψιλιαζομαι αλλα βοηθα και λιγο :D
(κατσε να βρω το λυσαριιιιι)

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει

Οι φιλόλογοι του φόρουμ παρακαλώ να επιληφθούν

greco

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος Τουρκιας
Αχ τι μου θυμισες,τι ωραια που διαβαζε τα ευαγγελια ο ιερεας στο Yenikoy...{Τσιμπησα αμεσως ομως ε,δεν εχεις παραπονο}:innocent:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Αχ τι μου θυμισες,τι ωραια που διαβαζε τα ευαγγελια ο ιερεας στο Yenikoy...{Τσιμπησα αμεσως ομως ε,δεν εχεις παραπονο}:innocent:
Παράπονο που τσίμπησες δεν έχω καθόλου αλλά αν έκανες και τη μετάφραση θα με ικανοποιούσες τα μάλα, διότι αυτή που έχω δεν μου αρκεί. Και μη με κάνεις να ζηλεύω. Έχω κάτι χρόνια να κάνω της προκοπής Μεγάλη Εβδομάδα (με εννοείς)

greco

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος Τουρκιας
To προβλημα ειναι στην αποδοση του ορου γεενα.Κι επειδη ο καλος δασκαλος ειναι αυτος που ξερει σε ποιον ν απευθυνθει οταν δεν ξερει κατι,τηλεφωνησα σ εναν καλο συναδελφο θεολογο{ετρωγε με την οικογενεια του σε ταβερνα ο ανθρωπος} και μου ειπε οτι στα ευαγγελια μ αυτην τη λεξη αναφερονται στην κολαση.Δηλαδη, Αλιμονο,ροζ γουρουνακι,που γυρνας στεριες και θαλασσες για να προσηλυτισεις {πιο ελευθερα,να αλλαξεις καποιον και να τον φερεις στα νερα σου} κι οταν το καταφερνεις τον κανεις παιδι της κολασης δυο φορες χειροτερο απο σενα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom