Γιαννης Σαρτο
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Χαβάη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μαγαδασκάρη
μπα βρε συ, εγώ δεν θα πήγαινα. Αν σημαντικό μέρος της εμπειρίας είναι το να δώ πως ζούνε οι άνθρωποι σε ένα τόπο ή να γνωρίσω τον τρόπο ζωής τους, τι ακριβώς θα ήταν αυτό που θα αντίκρυζα στη συγκεκριμένη περίπτωση πέρα από την απόλυτη καταπίεση και τον σκοταδισμο;Φυσικά. Εδώ έχω πάει αλλού κι αλλού...
Δεν θεωρώ ότι υπάρχει καποια λογική αποκιοκρατίας ( αυτό αν θες εξήγησε το μου λίγο περαιτέρω, τι ακριβώς θες να πεις) σε αυτά που λέω αλλά υπάρχει νομίζω ένας συμβολισμός γύρω από το που θα πάω στις διακοπές μου και ποιον επιλέγω να στηρίζω με τον πολύ ασήμαντο ίσως οβολό μου (και μετά να ανεβάζω φωτο στο instagram και να διαφημίζω εμμέσως κλπ κλπ) ειδικά όταν μιλάμε για πολύ καταπιεστικά καθεστώτα.Το Ντουμπάι φυσικα και δεν περιμένει εμένα για να επιβιώσει αλλά να μην περιμένει κιολας εμένα να το επικροτήσω σαν προορισμό επειδή έχει καλά ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα και αεροπορική εταιρεία και να αγνοήσω όλα τα υπόλοιπαΠαρατηρω εκπληκτη οτι καποιες φορες επαναλαμβανεται η επωδος "παμε και αφηνουμε τα λεφτα μας σε τετοια καθεστωτα" για μερικους προορισμους.
Λες και περιμεναν τους ταξιδιωτες για να πλουτισουν. Η γενικα λες και διαλεγουμε προορισμους ως επενδυτες/ παμπλουτιδηδες, λες και υπαρχει η λογικη της αποικιοκρατιας στα ταξιδια.