alice~
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iceland
Παρένθεση και ίσως λίγο άσχετη με το θέμα αλλά από γνωστούς και φιλους μου στην Πολωνία που ανήκουν στην ΛΑΟΤΚΙ κοινότητα έχω ακούσει για πολλά άσχημα περιστατικά και ξυλοδαρμούς γκει ζευγαριών. Ναι μεν μπορεί να υπάρχει μεγάλη κοινότητα και ίσως στις μεγάλες πόλεις που είσαι άγνωστος μεταξύ αγνώστων να μην νοιάζεται κανεις, και ναι, υπάρχουν γκει μαγαζιά αλλά σε μικρότερες πόλεις δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Δηλαδή δεν περπατάς ανετα έξω χέρι χέρι με τ@ σύντροφ@ σου, ούτε είναι εύκολο να έχεις πιο ιδιαίτερη εμφάνιση (έντονα βαμμένα μαλλιά, έντονο μακιγιάζ και ρούχα, όλα αυτά συνδυαστικα μπορεί να χτυπάνε άσχημα σε αυτους μερικές φορές ). Γνωστές μου πχ άκουγαν πάντα άσχημα σχόλια στον δρόμο ενώ έναν φίλο μου τον είχαν χτυπήσει. Μπορεί να υπερβάλω αλλά θα προτεινα σε τέτοια ζευγάρια, τουλάχιστον μέχρι να αντιληφθούν τον παλμό της περιοχής, λίγη προσοχή…Η Ουγγαρία και η Πολωνία εχει μεγάλη γκει κοινότητα, και ειναι φιλικοί οι κάτοικοι, στη Βουδαπέστη υπάρχουν γκει μαγαζιά και λειτουργούν ανενόχλητα, όπως και στη Πολωνία επίσης. συνιστώ ανεπιφύλακτα και τις δυο χώρες σε ΛΑΟΤΚΙ ζευγαρια η παρέες