panlek30
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Σκανδιναβία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού / Δυτικές ΗΠΑ
Δεν μου έχει τύχει (ακόμα) αλλα επειδή το έχω σκεφτεί, θα σου πω τι έχω κάνει εγώ. Εχω πάρει απο το decathlon αυτό το οποίο οταν είναι κλειστό δεν πιανει τπτ και το κουβαλάω πάντα μαζί μου. Αθλητικός σάκος Essential 35L - Μπλε - Decathlon Αυτό είναι εντός των επιτρεπόμενων οπότε αν ποτέ χρειαστεί, θα βάλω (στριμώξω) ολοκληρο το σακουαγιαζ μου σε αυτό και δεν θα ανοίξω καν διάλογο.Φίλη ταξίδεψε με την οικογένειά της με Aegean από Θεσσαλονίκη για Γερμανία το πάσχα. Είχαν σακίδια που οι διαστάσεις τους ήταν πιο μεγάλες από τις επιτρεπόμενες αλλά δεν ήταν γεμάτα. Αν τα έβαζες δηλαδή στην ειδική θήκη μπορούσαν να χωρέσουν λόγω του ότι ήταν από ύφασμα και όχι συμπαγή. Η υπάλληλος τους έβαλε όμως να πληρώσουν παραπάνω και το κάνανε και σε άλλα άτομα από ότι είπαν. Εννοείται ότι έγινε μεγάλη φασαρία αλλά η υπάλληλος ήταν ανένδοτη χρησιμοποιώντας τον ισχυρισμό " φαίνονται ότι είναι μεγαλύτερα".
Τι μπορούμε να κάνουμε σε μια τέτοια περίπτωση; Όχι μόνο στην Aegean αλλά σε κάθε εταιρεία. Εφόσον μπορεί να ζουληχθει το σακίδιο και να χωρέσει μέσα στην θήκη την σχετική άρα και κάτω από το κάθισμα του αεροπλάνου πόσο νόμιμο είναι να φάμε πρόστιμο για αυτό;