καλε αυτο ειναι δυσκολο!!κομμενες οι συγνωμες!!!Να προσθεσουμε και το entschuldigung = συγνωμη (εντσουλντιγκουνγκ)
Αχινουλα διορθωσε με αν ειμαι ανορθογραφη.
εδω ειμαστε μαθητές αρχαρίων!Κουίζ για τους γερμανομαθείς. Τι σημαίνει η λέξη Rindfleischetikettierungsuberwachungsaufgabenubertragungsgesetz (Ναι, ναι είναι ΜΙΑ λέξη !!!) και μη βγάλετε σκονάκια.Το Σάββατο θέλουμε να το ακούσουμε να το προφέρετε απνευστί παρακαλώ
Στην μάνα σου το είπες;Κουίζ για τους γερμανομαθείς. Τι σημαίνει η λέξη Rindfleischetikettierungsuberwachungsaufgabenubertragungsgesetz (Ναι, ναι είναι ΜΙΑ λέξη !!!) και μη βγάλετε σκονάκια.Το Σάββατο θέλουμε να το ακούσουμε να το προφέρετε απνευστί παρακαλώ
Βλεπω οτι σας συμφερει αμεσως το μαθαινετε!!!!Μα είσαι καταπληκτική!! Αυτό ακριβώς ήθελα. Προτείνω να σου δώσουν καμιά χιλιάδα πόντους γι'αυτό!! Bitte συνέχισε με λέξεις ή απλές φράσεις που μπορούν να μας βοηθήσουν στις απλές συναλλαγές μας με τους γερμανούς. Απο το τελευταίο ταξίδι μου στη γερμανία το μόνο που έμαθα ήταν "Αϊν στουκ σβαρτσβαλντ τορτεν μπιτε (πως γράφεται ένας θεός ξέρει). Αυτό μου στοίχισε κανα 2 κιλά αλλά χαλάλι! Για συνέχισε, για συνέχισε..