• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Βιετνάμ Βιετνάμ,πολλές απορίες...

Spark

Member
Τι πιστευετε ότι αξιζει να αγορασει κανεις από το Βιετνάμ;
Γλυκίσματα με καρύδα και μάγκο έφερα για εμένα και για δώρα.
Τρώγαμε τα γλυκά μάγκο και λέγαμε το τραγούδι "έμαθα πως έχεις μάγκο είσαι και μερακλής.."

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Επίσης, αλλαξε κανείς από ευρώ σε ντονγκ με τη Revoluta; γιατι προσπαθω αλλα το νομισμα δεν ειναι διαθεσιμο. Βεβαια στη βοηθεια αναφερει οτι αν παμε εκει, θα το δειχνει διαθεσιμο...
Το βιετναμέζικο ντογκ δεν υπάρχει στη λίστα νομισμάτων της ρέβολουτ. Ετσι κ αλλιώς εκεί χρειάζεστε μετρητά. Στις κάρτες βάζουν καπέλο. Με τη ρεβολούτ εμείς βγάλαμε ντογκ κάποια στιγμή με κάποιες μικρές προμήθειες

Καλύτερα να ρωτάτε σ αυτό το νήμα Βιετνάμ - Βιετνάμ,πολλές απορίες... για να μη χαλάμε την όμορφη ιστορία του φίλου μας του ψηλού.

Last edited:

Stavros_G

New Member
Αυτό δεν θα σας το εγγυηθεί κανένας! Και ο Δεκέμβρης φέτος ήταν αρκετά βροχερός σε βορρά και κέντρο. Εγώ πήγα πέρσι το Γενάρη αλλά έχω επαφές στη χώρα. Και ακόμη το Γενάρη στο βορρά έβρεχε ενώ έπρεπε να είχαν σταματήσει, προφανώς έχουν επηρεαστεί κ αυτοί από την κλιματική αλλαγή.

Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες δες και στην ιστορία που έγραψα
Βιετνάμ - Μαλαισία - Σιγκαπούρη - Βιετνάμ γιέ γιέ.
Πολυ ωραια η Ιστορια σου, την διαβασα ολη, μια ερωτηση επειδη ειμαι μπλεγμενος με τα τοσα που εχω διαβασει. Για Halong Bay κλεινω απο τωρα μεσω Βοοκιng ή απο εκει μεσω καποιου πρακτορειου γιατι θελουμε μεταφορα μετα για σεροδρομειο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.748
Μέλη
39.488
Νεότερο μέλος
DespinaTsi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα