ΕΡΣΗ
Member
Η Fenia παιζει σε ειδικες ρουλετες, φτιαγμενες μονο για αυτη!Μεχρι το 36 δεν ειναι η ρουλετα; Εκτος κι αν εννοεις τη ρωσικη.
Η Fenia παιζει σε ειδικες ρουλετες, φτιαγμενες μονο για αυτη!Μεχρι το 36 δεν ειναι η ρουλετα; Εκτος κι αν εννοεις τη ρωσικη.
δε ξέρω τί θελεις να πεις,Η Fenia παιζει σε ειδικες ρουλετες, φτιαγμενες μονο για αυτη!
Καλά, μην αρπάζεσαι... Όταν την γνωρίσεις από κοντά, θα καταλάβεις! Και πού 'σαι: Για εξήγησε μας μόνο σε ποιά χώρα που θα πας, Σουδία δεν υπάρχει, ή Σου-ρ-δία θες να πεις ή Σουηδια.δε ξέρω τί θελεις να πεις,
εγώ παντως ούτε μπιρίμπα ούτε τάβλι ούτε μπλακ τζακ δε ξέρω να παίζω, μάλλον μόνο εσύ σε αντιλαμβάνεσαι
Παντως οντως εχω μια δυσκολια στο να με αυτοαντιληφθω...... μάλλον μόνο εσύ σε αντιλαμβάνεσαι
εχεις δικαιο, αντι για ρ έβαλα ιΚαλά, μην αρπάζεσαι... Όταν την γνωρίσεις από κοντά, θα καταλάβεις! Και πού 'σαι: Για εξήγησε μας μόνο σε ποιά χώρα που θα πας, Σουδία δεν υπάρχει, ή Σου-ρ-δία θες να πεις ή Σουηδια.
Προσπαθώ πολύ !Για ατομο με προβλημα δυσλεξιας γραφεις εξαιρετικα καλα. Εννοω οτι εισαι πολυ πανω απο τον μεσο ορο εδω μεσα τουλαχιστον. Και συγνωμη, αν ηξερα οτι υπαρχει τετοιο θεμα, δε θα εθετα ποτε ζητημα ορθογραφιας στο topic που αφορα την γλωσσα.
Γιατι οι λεπροι τι εχουν;Προσπαθώ πολύ !
δε με πειράζει βρε , δυσλεξία έχω , όχι λέπρα ! εγώ ό,τι λέω το λέω χαριν αστεϊσμού, νομίζω κι εσύ το ίδιο
δε παρεξηγούμε
Γυρίσματα για το Νησί!Γιατι οι λεπροι τι εχουν;
.....................Γυρίσματα για το Νησί!
Αντε βρε stam και ανησύχησα!!!!Νάμε και εγώ που άργησα πάλι να σας πάρω χαμπάρι..
και φυσικά είμαι μέσα και για τις 2 ημερομηνίες, άντε γιατί σας επιθύμησα.