• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ανοιξιάτικη Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Η Fenia παιζει σε ειδικες ρουλετες, φτιαγμενες μονο για αυτη!
δε ξέρω τί θελεις να πεις,
εγώ παντως ούτε μπιρίμπα ούτε τάβλι ούτε μπλακ τζακ δε ξέρω να παίζω, μάλλον μόνο εσύ σε αντιλαμβάνεσαι

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
δε ξέρω τί θελεις να πεις,
εγώ παντως ούτε μπιρίμπα ούτε τάβλι ούτε μπλακ τζακ δε ξέρω να παίζω, μάλλον μόνο εσύ σε αντιλαμβάνεσαι
Καλά, μην αρπάζεσαι... Όταν την γνωρίσεις από κοντά, θα καταλάβεις! Και πού 'σαι: Για εξήγησε μας μόνο σε ποιά χώρα που θα πας, Σουδία δεν υπάρχει, ή Σου-ρ-δία θες να πεις ή Σουηδια.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Καλά, μην αρπάζεσαι... Όταν την γνωρίσεις από κοντά, θα καταλάβεις! Και πού 'σαι: Για εξήγησε μας μόνο σε ποιά χώρα που θα πας, Σουδία δεν υπάρχει, ή Σου-ρ-δία θες να πεις ή Σουηδια.
εχεις δικαιο, αντι για ρ έβαλα ι
Σουρδία ήθελα να πω, σε σενα θελω να κανω επίσκεψη !

ανευ πλάκας έχω δυσλεξία και δυσκολεύομαι πάρα πολύ να γράφω σωστά, ενώ ξέρω το σωστό πιο είναι :(

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Για να δεις τί βαθμό δυσλεξίας έχω , το babaduma το διαβασα borealis
ΔΕ ΣΕ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ !!!!!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Για ατομο με προβλημα δυσλεξιας γραφεις εξαιρετικα καλα. Εννοω οτι εισαι πολυ πανω απο τον μεσο ορο εδω μεσα τουλαχιστον. Και συγνωμη, αν ηξερα οτι υπαρχει τετοιο θεμα, δε θα εθετα ποτε ζητημα ορθογραφιας στο topic που αφορα την γλωσσα.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Για ατομο με προβλημα δυσλεξιας γραφεις εξαιρετικα καλα. Εννοω οτι εισαι πολυ πανω απο τον μεσο ορο εδω μεσα τουλαχιστον. Και συγνωμη, αν ηξερα οτι υπαρχει τετοιο θεμα, δε θα εθετα ποτε ζητημα ορθογραφιας στο topic που αφορα την γλωσσα.
Προσπαθώ πολύ !
δε με πειράζει βρε , δυσλεξία έχω , όχι λέπρα ! εγώ ό,τι λέω το λέω χαριν αστεϊσμού, νομίζω κι εσύ το ίδιο
δε παρεξηγούμε :D

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Προσπαθώ πολύ !
δε με πειράζει βρε , δυσλεξία έχω , όχι λέπρα ! εγώ ό,τι λέω το λέω χαριν αστεϊσμού, νομίζω κι εσύ το ίδιο
δε παρεξηγούμε :D
Γιατι οι λεπροι τι εχουν;

LIDA

Member
Νάμε και εγώ που άργησα πάλι να σας πάρω χαμπάρι..
και φυσικά είμαι μέσα και για τις 2 ημερομηνίες, άντε γιατί σας επιθύμησα.
Αντε βρε stam και ανησύχησα!!!!

Καλημέρα σε όλους!Πάντως να σας πω την αλήθεια, ο όμιλος και μενα μου αρέσει πιο πολύ αλλά τελευταία φορά που πήγα ήταν ψιλοχάλια.πολύ ερημιά!!!!!εκτός αν μας αρέσει!!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom